Baš se vidi da je jučer bilo vrijeme pred kišu.... svi smo bili ovakve volje i na rubu depresije - nisi jedina. Danas si sigurno bolje.
Inače, što se ovoga napisanog tiče - odgojit ćeš djecu, ali će i oni odgojiti tebe. To je dvosmjerni odnos. Nisam o tome mislila dok me nije snašlo: mene su moji bome ne samo odgojili nego preodgojili i još me preodgajaju. Zbog njih izvlačim iz sebe sve najbolje, često i više od onoga što sam ikada mislila da mogu, ali to ne znači da oni ne izvuku iz mene i najgore - jučer sam urlikala na mlađeg sina, opet su me zvali u školu na informacije, što znači da je neko sr*nje... Lupa ga pubertet+mene klimakterij i eto ti dobitne kombinacije...
U životu ima svakakvih dana. Ja sam danas sa mlađim sinom od jutra čamila na Srebrnjaku (redovna kontrola) i išlo mi je to na živce sve dok nisam ugledala curu njegove dobi ili malo stariju u kolicima, sa kompletnom skalamerijom za disanje... Baš me ta scena podsjetila da bih trebala biti zahvalna na tome što je moj klipan sad već puuuuno bolje nego u mlađim godinama. Nije on sasvim zdrav, ali nije ni bolestan. Kad vidim tamo malu dječicu sa svakakvim problemima, jasno mi je da je on zapravo svoje probleme prerastao. Ima malo osjetljivija pluća. Alergijska astma nije ništ posebno - dobije terapiju, prilagodiš okolinu i prst u uho.... Nisu mu ugrožene vitalne funkcije, a to što je opet dobio 2 iz lektire - ma koga zapravo briga?

Odgovori s citatom