-
Curke MOLIM SAVJET
Pozdrav curke,
zanima me da li je netko od vas pio Zoloft(antidepresiv)? Pa ako je, da mi napiše neko iskustvo kakvo ima s njim? Čula sam da je dosta dobar, a tako kaže i moj doktor.
PUNO PUNO HVALA
))
-
ne znam sto te konkretno zanima, ali ovako osoba koja ih je pila imala je povisen tlak,suha usta, glavobolje,smetnje s vidom,probleme s vjetrovima ,pojačano znojenje,nervoza i osječaj tjeskobe,panike.... uglavnom pročitaj nuspojave.... ali to je trajalo neka3 tj.tj.dok se organizam nije navikao ,kasnije je bilo sve dobro.
Posljednje uređivanje od genius : 29.12.2011. at 20:18
-
-
Uzrokuje napadaje plača bilo kad - ujutro, navečer, usred noći; histeričan plač koji traje i traje. A ostalo vrijeme si umrtvljena. I ne sjećaš se ničega.
-
Ne znam, nisam baš cula ovakve stvari od drugih ljudi. Još je meni propisana minimalna doza, o,25mg dnevno.
Svejedno hvala na Vašim odgovorima
-
Ja pila godinu dana prije jedno 3 godine - meni bio ODLIČAN - svakako preporučam jer nikakvih nuspojava nisam imala osim malo napadaja vručine!!!I također minimalnu dozu!
Posljednje uređivanje od mayato : 30.12.2011. at 16:45
-
-
Ma ja sam samo to pila tih godinu dana, baš sam bila u nekoj krizi, nikad prije ni ikad poslije, a stvarno sam zadovoljna s njime...i kad sam odlučila prestati prestala sam bez ikakvih posljedica...ma super je!
Privatne poruke imaš kao opciju kad klikneš na moj profil pa ti ponudi da mi pošalješ pp
-
Pila Zoloft i to 2 dnevno - nisam imala nikakve nuspojave osim potpunog nestanka libida na jedno mjesec dana.. Nego, zasto je ova tema na ovom podforumu? Je l ga namjeravas piti u trudnoci? To se bas ne preporucuje...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma