Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Curke MOLIM SAVJET

Mirtusha avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno Curke MOLIM SAVJET

Pozdrav curke,

zanima me da li je netko od vas pio Zoloft(antidepresiv)? Pa ako je, da mi napiše neko iskustvo kakvo ima s njim? Čula sam da je dosta dobar, a tako kaže i moj doktor.

PUNO PUNO HVALA ))

genius avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

ne znam sto te konkretno zanima, ali ovako osoba koja ih je pila imala je povisen tlak,suha usta, glavobolje,smetnje s vidom,probleme s vjetrovima ,pojačano znojenje,nervoza i osječaj tjeskobe,panike.... uglavnom pročitaj nuspojave.... ali to je trajalo neka3 tj.tj.dok se organizam nije navikao ,kasnije je bilo sve dobro.
    Posljednje uređivanje od genius : 29.12.2011. at 20:18

Mirtusha avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Hvala na odgovoru...

TinaB avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Uzrokuje napadaje plača bilo kad - ujutro, navečer, usred noći; histeričan plač koji traje i traje. A ostalo vrijeme si umrtvljena. I ne sjećaš se ničega.

Mirtusha avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Ne znam, nisam baš cula ovakve stvari od drugih ljudi. Još je meni propisana minimalna doza, o,25mg dnevno.
    Svejedno hvala na Vašim odgovorima

mayato avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Ja pila godinu dana prije jedno 3 godine - meni bio ODLIČAN - svakako preporučam jer nikakvih nuspojava nisam imala osim malo napadaja vručine!!!I također minimalnu dozu!
    Posljednje uređivanje od mayato : 30.12.2011. at 16:45

Mirtusha avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Mayato hvala ti puno...Mislila sam ti napista privatnu poruku ali ne znam gdje

Mene su toliko isprepadali s lijekovima, da umjesto da pocnem piti lijek, okolo istrazujem. Ja sam pila Cipralex dvije godine i bio mi je odličan, ali sad mi je dokotrica dala Zoloft. I stvarno ljudi oko mene ga hvale, ali sam se ja isprepadala s nizom nuspojava, koje su u biti minimalne i uopće ih ne moraš imati.
    I umjesto da počnem piti ja stalno to odgađam, kad sam strašljiva

mayato avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Ma ja sam samo to pila tih godinu dana, baš sam bila u nekoj krizi, nikad prije ni ikad poslije, a stvarno sam zadovoljna s njime...i kad sam odlučila prestati prestala sam bez ikakvih posljedica...ma super je!
    Privatne poruke imaš kao opciju kad klikneš na moj profil pa ti ponudi da mi pošalješ pp

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Pila Zoloft i to 2 dnevno - nisam imala nikakve nuspojave osim potpunog nestanka libida na jedno mjesec dana.. Nego, zasto je ova tema na ovom podforumu? Je l ga namjeravas piti u trudnoci? To se bas ne preporucuje...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •