Pokazuje rezultate 1 do 50 od 367

Tema: test pozitivan ginekolog ne vidi ništa

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Reyna prvotno napisa Vidi poruku
    jel se beta mora vaditi ujutro ili?

kaj se tiče ovog jučer gin-ića, on mi recimo nije bi pogledao nalaze bete. iako sam mu rekla da ih imam sa sobom... :/
    Beta se moze vaditi u bilo koje doba dana.

A sto se ovog drugog tice meni to govori da taj doktor nema pojma o beti, odnosno sta bi iz nje mogao zakljuciti. Samim tim je mozda i pitanje zna li pravilno vidjeti na UZ vrlo ranu trudnocu...

A s tim bih se mogla nadovezati na doroteu24 - kada covjek nesto zna onda mu je tesko ili nemoguce samo vjerovati da ce sve biti dobro i u miru cekati na konacni ishod.

Bez obzira koliko trudnoca bila mala od samog pocetka se vrlo dobro moze predvidjeti njen ishod. Prvo je tu beta, a onda kada je beta dovoljno velika je to UZ.

Druga je stvar sto od sumnje da nesto ne valja pa dok se to na kraju i ne potvrdi moze proci preko nekoliko tjedana. To ipak ne znaci da se za to vrijeme mogu stvari okrenuti na bolje. Ali dok ce netko svo to vrijeme vjerovati i nadati se cudu, netko drugi ce zahvaljujuci dostupnosti odredjenih pretraga vec toliko prije znati kakve su realne sanse da na kraju zaista bude dobro.

Reyna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

A s tim bih se mogla nadovezati na doroteu24 - kada covjek nesto zna onda mu je tesko ili nemoguce samo vjerovati da ce sve biti dobro i u miru cekati na konacni ishod. QUOTE]

E da, i moram se složiti s ovim!

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Reyna prvotno napisa Vidi poruku
    A s tim bih se mogla nadovezati na doroteu24 - kada covjek nesto zna onda mu je tesko ili nemoguce samo vjerovati da ce sve biti dobro i u miru cekati na konacni ishod. QUOTE]

E da, i moram se složiti s ovim!

ja nisam rekla da treba samo vjerovati da će sve biti dobro ili u miru čekati konačni ishod. rekla bih da je ovo zadnje čak sarkastično napisano i prilično ružno. dok sam iščekivala idući UZV u glavi mi se pojavljivalo tisuću scenarija, žderala sam se svaki dan, ali sam se trudila ostati prisebna. beta se uredno duplala no ploda nije bilo u gestacijskoj vrećici. i jel mi je tu koristilo znanje? imao ga je i moj ginekolog pa mi je rekao da moramo čekati.
    hoću reći da nekada odgovor ne možemo dobiti odmah i da se na žalost ponekad moramo strpiti koji dan do rezultata. ja sam dala svoje mišljenje na temelju svoga iskustva i to sam naglasila, valjda imam na to pravo. apsolutno poštujem to da nekoga tješi gledati rast bete i traženje informacija, pa i sama sam takva kad mi je nekakva frka, no u ovom slučaju mi se učinilo da je od informacija kako je "beta previsoka da se ne vidi ništa" važnije strpljenje i pozitiva.

Renya bibai ti je sve lijepo objasnila. Što se tiče blighted ovuma neću ti lagati bilo mi je grozno jer sam dugo čekala trudnoću, prolila suza i suza dok nisam uspjela i kad sam saznala da sam trudna bila sam presretna, mama i svekrva su po ulici skakale od sreće, na poslu su mi svi čestitali jer su znali da želim dijete i onda nakon tjedan dana šok. ja sam zapravo prvo bila na UZV kada sam napravila test. nije se ništa vidjelo, pa smo radili betu, uredno se duplala, ponovno radili UZV i tada mi je potvrđena trudnoća, gest. vrećica (bez ploda, ali to je za te milimetre bilo ok) da bi za 5 dana vidjeli da je gestacijska vrećica narasla, ali ploda nema. onda smo na moje insistiranje čekali još tjedan dana dok gest. nije narasla na 22 milimetra (nikakvog ploda unutra) i tada su me kiretirali. kada sam iduću trudnoću ponovno došla sa 5 tjedana trudnoće i kad ponovno nije bilo ničega na UZV već sam se pomirila sa kiretažom, ali eto rezultat idućeg UZV-a mi se sada dere u sobi jer mu mlađi braco ne da spavati. isto želim i tebi.....mislim ne da ti se djeca svađaju pred spavanje nego urednu i sretnu trudnoću.
    ajde cure javite se sa dobrim vijestima

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •