Results 1 to 50 of 367

Thread: test pozitivan ginekolog ne vidi ništa

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Reyna's Avatar

Quote Originally Posted by andynoa View Post
    Opa, Reyna drago mi je zbog tebe i jedan prijateljski savjet šuti o tome koliko možeš i onda obzani..dok te obaspu sa svime i svačime... i da laži svima oko termina dok ga odrede, jer te budu nervirali pozivi tipa "kad češ više itd. pred kraj trudnoće" ja sam u tome pogriješila, trebala sam reći barem tjedan-dva poslije, jer sad me se zove svaki čas (a imam još kakti 2 tjedna do termina)....

Ivanameh29, nema te, javi nam se, čekam i tvoje lijepe vijesti!!!!
    andynoa - čitaš mi misli! danas cijelo jutro razmišljam reći ili ne reći i sad si mi dala baš dobar savjet. čekam barem do ponedjeljka onda, kad bi se na sljedećem uzv-u trebali čuti jači otkucaji.

ivanameh - ja ti stvarno držim fige. znam kako ti je (iako ja nisam krvarila i nije baš identična situacija, ali mogu razumjet kroz što prolaziš, kao i puno cura ovdje). drž' se. možda ne ispadne loše. ovih dana sam se naslušala svega i svakojakih priča i to od svoje soc.gin - evo recimo rekla mi je da je imala slučaj da je cura bila praktički spremna za kiretažu i u zadnji čas, kad je išla na posljednji pregled, se ustanovilo da je malac tu i ta mu srčeko kucka! tako da, molim te ne gubi još nadu!
    my thoughts are with you

Quote Originally Posted by Aurora* View Post
    Reyna ovo su odlicne vijesti! Neka si jos jednom izvadila i betu potogotovo sto je ona tako lijepo narasla. Prema kalkulatoru na ovoj stranici beta je taman kakva treba, a ako ti je danas i doktor potvrdio da je sve OK (da li je on gledao nalaze bete?), onda ce vjerujem i dalje sve biti dobro.

U tvom slucaju se ocito desilo ono sto se cesto pitamo da li je moguce, a to je da si ostala trudna u vrijeme ocekivane menstruacije. Obzirom na tvoje inace uredne cikluse ja bih rekla da je takvo sto malo vjerojatno, ali kao sto vidimo i iz tvog slucaja, moze se desiti bas nama!

Aurora, hvala za link i provjeru stanja bete iskreno, ne mogu se uopće sjetiti kaj je dr. rekla za betu. Ali glavno da je ok

Izgleda da su soc.ginići totalno pobrkali moje datume, a vjerojatno i nemaju baš precizne aparate ili metode mjerenja... uglavnom, ja nisam od 5.1. nego od 20.1. trudna što znači da zapravo nisam ni očekivala tada još m.

Reyna, ako ti nije problem, mozes li mi molim te reci koje si godiste? Ta informacija bi mi koristila prilikom razmisljanja u situacijama slicnim tvojoj s kojima bih se mogla sresti u buduce.
    imam 3 banke :
    Last edited by Reyna; 03.03.2011 at 13:26.