Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1727

Tema: Hrvatski jezik

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Meni nije čudno niti za zgražanje kad se radi o starijim ljudima i o stranim/neobičnim riječima, ali me jako čudi taj sumLJam koji jako često viđam po forumima (da ne spominjem "Fejs"), jer bi čovjek nekako računao da je populacija koja se koristi računalom i internetom nešto pismenija.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Meni nije čudno niti za zgražanje kad se radi o starijim ljudima i o stranim/neobičnim riječima, ali me jako čudi taj sumLJam koji jako često viđam po forumima (da ne spominjem "Fejs"), jer bi čovjek nekako računao da je populacija koja se koristi računalom i internetom nešto pismenija.
    Figa! Nepismenost se širi internetom isto kao i sve druge gluposti... Moji klinci vjeruju da je sve što se nađe na internetu dobro i točno i moram jako jaaako paziti da ih uvjerim da to nije tako (pa im povremeno pokažem "forvarduše" s raznim apsurdima). FB im ne dozvoljavam, a i pitanje je hoću li za godinu - dvije kad napune zakonsku dobnu granicu, jer premalo se pametnih i korisnih stvari proširi na taj način, a glupost i nepismenost (kao i kojekakve opasne ideje) ima daleko veću prodornu moć...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •