-
Upis u malu skolu
roditelji cija djeca nejdu/nisu isla u vrtic...
dali se dobi neki poziv doma za upisivanje u malu skolu?
ako niste...
kada su uopce upisi?
Posljednje uređivanje od lidać2 : 23.02.2011. at 14:25
-
Čuj, najbolje je da se raspitaš u NAJBLIŽEM vrtiću koji ti odgovara...
Vrtić u koji su išla moja djeca je imao program predškole:
http://www.vrticcvrcak.hr/rad-s-djec...ami/predskola/
U Zagrebu ne šalju pozivnice ni obavijesti o upisu u predškolu, ni o upisu u školu jer je velik broj djece. Samo će negdje u travnju (mislim) osvanuti plakati s pozivom za prijavu na vrtićima, školama, domovima zdravlja i općinama.
Program traje 250 sati.
-
u zapadnom dijelu grada vrtić Petar Pan u Španovićevo organizira malu školu. počinje u 10. mj. i do tada treba odnijeti papire. mi smo u Centru ali tek smo tamo našli program. ove godine se održava u izdvojenom dijelu na Kunišćaku. dva puta tj. po 2 sata, divna teta oko 17 djece. mi zadovoljni, mala još više. vjerojatno ćemo ići i sljedeću školsku jer ona nema još punih 6 god.
-
kad se to treba početi? jer moj će imati 4 i pol u 10 mjesecu,ili 5 i pol iduće godine (ne znam jel to prekasno za počinjanje male škole)?ne ide u vrtić.
-
meni rekli da je mala skola obavezna sa punih sest odnosno godinu dana prije skole. nitko nikuda ne zove, sami morate doci i prijaviti se, valjda u vrijeme kad su upisi u vrtic. mala skola pocinje u 10-om mj a traje ne sjecam se vise dva ili tri puta tjedno, od 8 do rucka.
-
meni su rekli isto 2-3 x tjedno,ali da u OŠ u koju će dijete ići da se javimo.mada sam vidjela da ima i po vrtićima i igraonicama.
-
Prestigla me lasica.
Baš sam htjela napisati da je najbolje pitati u školi u koju će se dijete upisati. Oni sigurno imaju suradnju s nekim od vrtića (ili više njih - tako je u mom kvartu), pa mogu dati upute.
-
-
Pozdrav, roditelji koji ste upisivali djecu u malu školu, da li se dijete vodi na inicijalni razgovor ili je on samo za roditelje?
-
Apsu a gdje je fizicki to organizirano vama ?
U nasoj skoli ili u sumskoj jagodi?
Dok sam ja isla u malu skolu mi smo to imali u nekoj medusmjeni u skoli, ali smo jako puno bili vani
Sva sreca da kod nas ima i suma potoka livada...
-
U šumsku jagodu ćemo, na žalost škola nema predškolski program..
-
Kod vas ? Ili iznad crkve?
-
-
mi smo se prijavili i dobili raspored upisa, na koji trebamo doći s djetetom... to će nam biti prvi kontakt...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma