-
trazim recept: lokum, halva ili slicno s medom!
prvo se moram ispricati ako sam se pogresno izrazila ili sam pogresno shvatila, ali ne snalazim se najbolje u bosanskoj i turskoj kuhinji. trazeci po netu, rekla bih da su ove dvije slastice "slicne". starinske, jednostavne i vjerujem jako ukusne! (mozda nesto kao "fudge", samo sto je njemu osnovni sastojak kondenzirano mlijeko...)
trazim, ako netko ima, recept koji bazira iskljucivo na medu! znam da se prije, prije, prije tako radilo, ali sada su svi recepti sa secerom....a ja bih nesto s medom. dajte ideje!
znam da i u indijskoj kuhinji ima slicnih slastica napravljene od slanutkova brasna - i to me zanima!
pomozite, ako me razumijete!
-
Ivana B-G, sve recepte koje sam izlistala doma za halvu i lokum imaju u sebi šećer.
Tahini halva ima med u svom sastavu.
Nisam ti pomogla, ali tražih odgovor i po netu, kao i ti.
-
hvala sto si pogledala!
i ja jos trazim, ali ne znam gdje bi trazila i sta bi utipkala u trazilicu...naisla sam na nekoliko homemade karamel-bonbona, ali i oni su svi sa secerom...
mozda na nekoj indijskoj stranici?
-
Osoblje foruma
Mozda da pokusas sa manjom kolicinom i u potpunosti zamijenis secer medom pa vidis hoce li funkcionirati, npr. u ovim karamelama?
-
Osoblje foruma
-
hvala za super link! trebalo mi je malo dok prolistam, vecina je ipak samo sa secerom....ali ostali recepti su mi jako zanimljivi.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma