Trina prvotno napisa
Nedavno sam bila sa svojom najmlađom, a pridružila nam se mama s bebom i svojim trogodišnjakom. Trogodišnjak je prišao mojoj S i počeo je udarati po licu. Moja kćer se prvi put susrela s nasiljem i šokirala se, čak nije ni plakala, samo je šokirano gledala. Njegova mama mu je polako i fino objasnila da to nije lijepo i nek se ispriča. Mali je prišao mojoj kćer i počeo je tući troduplo jače. Onda sam reagirala ja. (došlo mi je da išamaram i malog i njegovu mater). To za mene nije odgoj, to je strah od djeteta, nezrelost, bježanje od stvarnosti, poticanje na loše ponašanje...Mama je pobornik AP roditeljstva i loš primjer. Ja neću reći da je Ap roditeljstvo krivo za neodgoj djece ali činjenica je da su stvari danas izmakle kontroli. ja mislim da je problem u tome što roditelji više manje nisu uopće prisutni u životima svoje djece pa ono malo što jesu, ponađšaju se kao da su mali nedodirljivi, kojima je dozvoljeno sve. Možda uopće nisam u pravu, možda se radi o nečem drugom ali onako najiskrenije, poznajem jako puno roditelja koji su baš kao iz članka, od djece napravili božanstvo a djeca su postali pravi mali monstrumi