Pokazuje rezultate 1 do 50 od 116

Tema: Markeri HIV1 i HIV2 i hepatitis b i c

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    popsy15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Naručila sam se nedavno za vađenje markera i dobila termin tek sredinom 11 mj . i da ne može ranije, a pošto je meni postupak već u 11 mj to mi uopće ne paše. Jel se može doći tamo nenaručen? Otišla bih u Mirogojsku to obavit, ali mi na uputnici stoji i krvna grupa .

Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Citiraj popsy15 prvotno napisa Vidi poruku
    Naručila sam se nedavno za vađenje markera i dobila termin tek sredinom 11 mj . i da ne može ranije, a pošto je meni postupak već u 11 mj to mi uopće ne paše. Jel se može doći tamo nenaručen? Otišla bih u Mirogojsku to obavit, ali mi na uputnici stoji i krvna grupa .
    Krvnu grupu možeš samo u Petrovoj obaviti.

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Citiraj popsy15 prvotno napisa Vidi poruku
    Mozes (u Zavodu za transfuziju). Imas 3 kutijice za uputnice, a na jednoj pise da je za nenarucene pacijente. Kad dodes na red samo kazes da si kad vec u postupku za potpomugnutu i primit ce te. Tak smo mm i i ja izvadili krv za sve to (rekli su nam telefonski dsa tako napravimo).

popsy15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Odlično, hvala, tako ću i napraviti, valjda će me primiti Strašno da se naručen čeka 45 dana sada.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •