Pokazuje rezultate 1 do 50 od 116

Tema: Markeri HIV1 i HIV2 i hepatitis b i c

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Romeo85 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Citiraj pak prvotno napisa Vidi poruku
    Ne prenosi se samo sponim putem. Ja nisam cijepljena barem koliko ja znam i moja mama kaze da se ne sjeca da su me za to cijepili, i sada vidim gore da sam krivo napisala 2 puta tj 1. i 2. put sam imala antitijela i onda nista. 20 god. smo mm i ja zajedo da se prenosi samo spolnim putem valjda bi i on imao antitjela.
    I ja sam od panike isla odmah gastroenerologu da mi objasni. Uglavnom osim spolnim putem u doticaj sa virusom mozete doci i kod transfuzije krvi, tetovazom, pirsizima,kod nekih med. zahvata i najucestalije kod zubara. Tako je meni objasnjeno.
    Meni je sada sasvim svejedno kakvi ce nalazi doci iz Petrove. Ako imam antijela to je nesto sa cime sam bila jaaako davno u doticaju i nisam ni znala da sam prebolila, simptoma nikada nisam imala- ali dr. sada bas zanima kakvi ce biti nalazi jer je u pitanju bolnicki lab.
    Eto cisto da ne dizete paniku kao ja ako vam se desi slicno.
    Znam da se ne prenosi samo spolnim putem, ali sam to dala za primjer jer bi recimo mm da ja to imam mogao od mene dobiti na taj nacin...u biti jasno je zasto nije dobio, a i to nam je bio dokaz da nesto ne stima s nalazom ili sta vec... Meni je cak palo napamet
    da se nisam zarazila mozda na poslu, jer sam duze vrijeme radila s bolesnicima koji su imali hepatitis...ali to je ipak nemoguce jer su nas preventivno cijepili u srednjoj skoli... Ma u biti, bitno da smo dosli do zakljucka koji je pozitivan.
    Slazem se da ne treba raditi paniku, vec dobro razmisliti i ponoviti nalaz ako je potrebno
    Posljednje uređivanje od Romeo85 : 22.03.2015. at 09:06

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •