Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Trening nakon poroda

Nikolina_S avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno Trening nakon poroda

Evo prošla već godina dana nakon poroda, kilaža mi je savršena (nije sve otišlo što je super jer sam prije bila premršava) no trbuh mi je i dalje ogroman. Od one stare kondicije ni k. Nikakvo trčanje za malom i slično nije napravilo da se izgubi višak koji mi je ostao.
    Tako da je moje pitanje što da upišem da nabijem kondicije i smanjim trbuh.
    Vježbe doma ne pomažu jer nemogu bit disciplinirana i svakodnevno radit ak me netko ne tjera

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

vidim da si iz Maksimira...i ja sam

inaće ja sam 2,5 mjeseca nakon prošlog CR (nije bilo beba pa sam mogla) krenula u teretanu (Jump, MIOC) i tamo su mi napravili plan treninga uzimajući u obzir moj CR
    (stvar je isto bila u kondiciji i trbuhu)
    bilo je otprilike 15 min kardio vježbe (na steperu sa ručkama) pa 30 min vježbanja po spravama (određenim redom i određenim brojem vježbi) pa onda opet 15 min kardio
    išla sam nekih 1.5 mjeseci i fino sam se stesala (3x tjedno) i onda sam opet ostala trudna

najbolje ti je da odeš do tamo i dogovoriš se sa trenerima...nama je bio plan raditi u teretani nekih 2-3 mjeseca pa onda krenuti na aerobik, ali eto ostala sam spriječena na najbolji mogući način

Nikolina_S avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Ma ja bi baš nešto tipa aerobika i koreografije.. Neznam ni sama. Dosadno mi sve zvuči ostalo. Gledala sam možda fit strip ili zumba.. Koje je razmišljanje za to? hvala

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •