Anci, postoje sjedalice za od 9 do 36 kg ali te su tzv kombinirane za grupe I-III (I je 9-18 kg, II-III su za 15-36 kg). Takve sjedalice koje imaju integralni pojas kojim se dijete veze u sjedalicu (nazalost ima sjedalica na trzistu koje su za djecu od 9 kg a nemaju integralni pojas

) rade na principu da se integralni pojas koristi do 18 kg, a nakon toga se pojas makne i sjedalica se koristi kao booster.
Iako je moguce da postoji sjedalica u kojoj se dijete veze integralnim pojasom i iznad 18 kg, ja takvu jos nisam vidjela. Tehnicki problem kod takvog dizajna je da je sila koja vuce dijete prema naprijed kod sudara jako velika, i to veca sto je dijete teze. Za djecu tezu od 18 kg plastika i mehanizmi pojasa u principu nisu dovoljno snazni da bi podnijeli tu silu, zato se djeca iznad 18 kg trebaju vezati direktno pojasom vozila (uz pomoc boostera koji pojas ispravno namjesti na dijete) a koji je dizajniran za takve sile.
Kaj se tice postolja, to je i meni palo na pamet, al ako su sjedalice vec kupljene, i to one koje ne dolaze s postoljem (nove Maxi-Cosi isto dolaze s postoljem, barem ISOFIX, kao i Peg Perego), onda nist od toga.
Ja bih rekla da je u tom slucaju najjednostavnije montirati sve tri sjedalice u auto, sa velikom sjedalicom sa strane, i ne vadit ih van vec djecu stavljat u njih u vozilu. Ne bi trebao biti problem staviti bebu u sjedalicu u sredini, s vremenom se covjek izvjezba iako je u pocetku malo slampavo.
Isti aranzman bih preporucila i u slucaju da sjedalice za novorodencad imaju postolje, s tim da se onda sjedalice mogu vadit van bez problema.