Pokazuje rezultate 1 do 18 od 18

Tema: digitalni toplomjer

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno digitalni toplomjer

Druga beba tek što nije i obećala sam si kupiti digitalni toplomjer za situacije kada je hitno izmjeriti temperaturu. Koji digitalni toplomer kupiti, znam da su podosta skupi pa se ne bih željela zeznuti i kupiti skupo i nekvalitetno ili nepraktično.

Molim za savjet, koji ste digitalni toplomjer kupili i jeste li zadovoljne?

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Mislis na onaj za u uho il klasicni? Jer klasicni nisu tako skupi, zasad mi je svaki sluzio svrsi i bio pouzdan, od onih za 30 do onih za 100 kn.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Mi imamo Braunov za uho, super nam je. Poklonila nam ga je šogorica koja je isto jako zadovoljna s njim, tako da ne znam točno koliko košta.

Calista avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

I mi imamo Braunov za uho...odlican nam je jer brzo mozemo vidjeti dal mala ima temperaturu. Mi se ne drzimo bas uputa (a i rekli su nam u bolnici da oduzmemo 0.5C stupnja).

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Mi imamo Samsungov za u uho, brz i praktičan, cijena oko 250 kn.

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

meni je taj za uho uzasan, nepouzdan
    Braunov, dobiven na dar
    iako redovito mijenjamo kapice i pazimo kako ga stavljamo uvijek dobivamo jaka odstupanja u temperaturi
    onaj obicni digitalni nam je OK, pokazuje 0,1 manje od zivinog, svako toliko ih usporedimo

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Emmaa prvotno napisa Vidi poruku
    Mi imamo Braunov za uho, super nam je. Poklonila nam ga je šogorica koja je isto jako zadovoljna s njim, tako da ne znam točno koliko košta.
    Mi ga imamo vec 5g i odlican je! Izmjerimo temp za cas, bez maltretiranja djece. Jednom nam je ostao na moru, pa smo kupili Omron, isto za uho i nije bas dobar. Prema njemu smo svi pothladjeni, pokazuje manju temp nego zivin ispod pazuha. Preporucam Braun.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

super, hvala, pogledat ću taj Braunov, ma nekad samo želiš brzo izmjerit temp, inače s prvim djetetom sam koristila klasični živin toplomjer, fakat sam znala izgubit živce, em se mala vrpolji, em se toplomjer pomakne, mjerenje mi je nekada trajalo po 15 min, ne želim si to više

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Braunov je, koliko sam ja čula, odličan. Meni su ga roditelji kupili, a ja kumi još prije skoro 3 godine kad joj se rodio sinčić. Tada je koštao 470 kuna u ljekarni. Tražila sam da u Mülleru, nadajući se da ću ga naći, ali nema ga.
    Inače, taj Braunov koriste u Domovima zdravlja, na hitnoj i na puno pedijatrijskih odjela...pretpostavljam da onda valja...

bfamily avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj summer prvotno napisa Vidi poruku
    meni je taj za uho uzasan, nepouzdan
    Braunov, dobiven na dar
    Mi smo bili kupili taj Braunov.
    Jednom mi se mala činila malo vruća, i izmjerim ja njoj kad on pokaže preko 38,5. ja u šoku!
    Išla provjeriti na sebi, ja imala 40 (potpuno zdrava)
    Neznam, možda je to samo bio naš, neispravan ili što ti ga ja znam.
    Pošto smo ga kupili par dana prije, odmah sam otišla u apoteku i zahtjevala da mi vrate novac (nije to ni malo love). Žena je isprobala na sebi, meni, pokazao je ok.
    Meni se on pokazao nepouzdan

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Ja ti imam sve moguće toplomjere ali na kraju opet izmjerim živinim a dala oko 500 kn bolje da sam potrošila negdje drugdje sad s tim infracrvenim mjerim sobnu temperaturu.

Bipsić avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Pikana prvotno napisa Vidi poruku
    Ja ti imam sve moguće toplomjere ali na kraju opet izmjerim živinim.
    tak i ja...
    svi su mi nekak nepouzdani osim živinog... ne volim kad mi taj za uho u 5 mjerenja za redom pokaže 5 različitih temperatura i to ne s malom i zanemarivom razlikom, nego ono, kaj si baš razmišljam kaj je sad...

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Mi imamo Geratherm duotemp - za uho i čelo. To koristim za provjeru temp., ali kada na njemu vidim povećanje ipak izmjerim i živinim. Pedijatrica mi je rekla da razlike u očitanju između uha(digitalni) i guze(živin) mogu biti i do stupnja što mi je puno pa radije provjerim.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

I ja sam na sto muka.
    Negde sam procitala da ce kod nas da povuku zivine iz prodaje, iz ekoloskih razloga A nas digitalni nikako ne pokazuje kako treba, velika su odstupanja u samo par minuta. Da ne kazem kako me stalno strah da mu je baterija na izdisaju pa stalno mislim da imam rezervne u kuci, na putovanju (pisalo je u uputstvu da mora da se cesto menja baterija).
    Na kraju nam se zivin pokazao kao najbolji. Kad je bila manja merila sam joj dok je sisala, bez ikakvih problema. I dok spava isto. Sad pustimo jedan crtac ili procitamo slikovnicu i isto je ok.

KayaR avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

I mi imamo digitalni,kupljen kada su starija deca bila svako malo bolesna,pa nam se smucilo merenje temperature.
    Medjutim,odaaaavno je penzionisan,pokazao se kao nepouzdan.
    Kad svaki put moram proveravati zivinim,onda i merim zivinim.
    Sad sam na sms s prijateljicom cija mala ima temperaturu.Jedno merenje digitalnim 39.1,a drugo 35.8?
    Hmmmm,a zivin kaze 38.3,pa sta je sad istina???

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Mi imamo Braunov za uho i uvijek mjerimo 2x radi sigurnosti. Mislim da je dosta osjetljiv na ušnu smolu, a Mo je jedno uho uvijek krcato. Inače nam je super, kupili smo ga kad je imala trodnevnu temperaturu (tri dana temp oko 39) i kad više nisam imala snage stalno je tlačit sa živinim u guzi.
    Koštao je nekih 450 kn i svaka se isplatila. Sad si ona sama mjeri kad je bolesna (nije baš da ispravno stavi, ali bitno da ne urliče čim ga ugleda)

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Vjerujem samo živinom toplomjeru.

m.a.r.t.y. avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

mi imamo Braunov, kupila sam ga preko Amazona, isporuka kod frendice u Londonu, a ona ga je donijela kad je dolazila.
    Ispao nam je duplo jeftiniji nego kod nas - oko 250 kn.

Inače, koristim i taj i živin, jer mi ovaj digitalni služi samo za provjeru da li ima temperaturu, ali ne i kolika je. Za to koristim živin.
    Nema šanse da bi mi dozvolila da joj toliko puta tokom dana mjerim temperaturu živinim.

Isto tako, super je za provjeru preko noći, staviš u uho, nakon 5 sekundi znaš kakva je situacija; bez buđenja i maltretiranja.
    A i kad skužiš koliko mu je odstupanje, prilično je precizan. Bitno ga je samo dobro položiti u uho i stvarno je ok.

Definitivno ga se isplati imati

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •