Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 63

Tema: Baby gym ili muzički mobile ili oboje?

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno Baby gym ili muzički mobile ili oboje?

Viktor je već zreo za igru (Mislim, igramo se mi skupa, ali sam ga uhvatila kako fascinirano bulji u TV i pruža ručice prema njemu), pa sam jučer poslala muža u chicco po muzički mobile. Medjutim, on se jadan zbunio jer postoje oni što se stave na krevetac (na taj sam i mislila), ali i baby gym koji se takodjer može staviti u krevetac i takodjer svira. Naravno, taj je duplo skuplji. Šta sad da kupim? Kakva su vaša iskustva?

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Puno ti je bolje ako je to onaj što ga možeš prenositi, da stoji samostalno. Bebač ih može hvatati, a i možeš ih staviti tamo gdje ti odgovara, a ne samo u krevetić. I potraži možda neki drugi, ne mora biti chicco, kod nas ih ima u svakoj trgovini dječje opreme i cijene su od 150,00 kn na dalje.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

toplo preporučam tomyjev baby gym, 300 kn u TL, kasnije se složi u guralicu. već smo ga hvalile drugdje, probaj upisati u tražilicu.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

sad vidim da viktor ima tek dva mjeseca, za baby gym imate još oko mjesec dana vremena ali mobile će mu se već jaaako sviđati. mi imamo k's kids sa mjesecom, zvijezdom... u jarkim bojama (važno!). ima ga u nami, bebinom svijetu... svira zgodnu melodiju i jako dobro dođe za zabavu kod presvlačenja. ne sjećam se koliko sam ga platila, ali sigurno je jeftiniji od chiccovog.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ms.ivy, ninet je iz Sarajeva!

Mobile, onaj iznad krevetića, je super ako ti je beba u budnom stanju u krevetiću.
    A baby gim je neophodan - nema bolje stvari za neurološki razvoj.
    Ja sam svoj kupila u Mercatonneu za 60kn (15KM) i odlično nam je poslužio.
    Jedini je savjet fizijatra da se istovremeno ne stavlja više od jedne igračke na baby-gym - tako se mozak zbunjuje.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

da sam gledala, vidjela bih.
    valjda se i u sarajevu mogu kupiti iste igračke, samo u drugim dućanima.

tinkie winkie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Mi smo kupili u tintilinića onaj na navijanje- bio je najpovoljniji po cijeni- 99 kn. A kupili smo i playgym- onaj što ima postolje- bez dekice s plastičnim i krpenim igračkama i šuškalicama što vise (za 89 kn), onda legnem Martu na običnu dekicu, na stol ili krevet i stavim to iznad nje. I jedno i drugo se isplatilo.

JaMajka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

E prava tema za moje dileme ovih dana . Mi imamo baby gym, ali ne onaj koji se kasnije presloži u guralicu nego na dekici. Lijepo se je na njemu igrala od neka 3 mjeseca pa do danas 8) . Međutim, kako se već neko vrijeme diže na nožice i uskoro će početi i tapati kupila bih joj guralicu. U Rijeci na žalost postoji samo Baby gym - guralica što nam u biti nije potrebno, ali sam zato u Neckermann katalogu za bebe vidjela samo guralicu koja ima telefon, zvoni, šaren je itd. Čini mi se ok, a i cijena je prihvatljiva, oko 160 kn. Što kažete? Mobile imamo, pčelice od Chicca i sada je glavna fora hvatati ih, potezati i pokušati uvaliti u usta , ali dobro se drže .

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ta iz Neckermana je odlična - Orka se i sada s time igra.

JaMajka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa
    Ta iz Neckermana je odlična - Orka se i sada s time igra.
    Super, baš si me razveselila :D . Odmah idem naručiti !

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ako je TL - Turbo limach, to ima i kod nas. Pogledacemo tamo. Chicco mi je najblizi, ali je definitivno najskuplji.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Jest, Turbo Limach!

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Mi imamo od Fischer Pricea igraci centar- bez dekice- svira, svjetli, okrece se- igracke koje vise se mogu zavrtiti- kuglice koje se okrecu se mogu izvaditi i pospremiti u tajni pretinac- ma super nam je.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa
    A baby gim je neophodan - nema bolje stvari za neurološki razvoj.
    hmmmm... zaru apsolutno nikada baby gymovi nisu zanimali, ali ono, uopće ih nije htjela pogledati, kamoli igrati se s njima :/

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Hmm...ajde nam malo pomozite
    Mi imamo nesto sa okruglom dekicom preko koje se sloze dva polukruzna drzaca sa kojih vise 4 igracke. Kako se to zove (Baby gim?) i za koji uzrast je dobro? Apricot, znaci (ako je to to), trebalo bi maknuti 3 igrackice i ostaviti samo jednu?
    Sta je to "Baby gim" koji svira i pretvara se u guralicu :? Sta je "muzicki mobile"? Sta je od toga bolje? Kada?
    Upomoooooc

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

mobile je onaj vrtuljak koji se montira iznad krevetića.
    baby-gim je "stalak" na kojemu vise igračke - može biti ukomponiran u podlogu ili samostojeći.
    Nama je fizijatrica na Goljaku rekla da uvijek ostavimo samo jednu igračku, da se dijete ne zbunjuje, da se koncentrira...

Lutonjice, ne brini... ima Zara drugu zanimaciju. Nama je Polovina preporučio baby-gym, a baš smo imali isti kao što je u njegovoj ambulanti.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

i mi imali taj sa dekicom i polukružnim držačima (skinuli dvije, a ostavili dvije igračke)-kupili u baby media shopu u Mercatoneu i to nam je bila mjesecima najupotrebljavanija igračka .Ima u TL nešto slično što se poslije posloži u guralicu.Muzički mobile je ono što se objesi obično iznad kinderbeta svira i okreće se navijanjem

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Mamaitata prvotno napisa
    Hmm...ajde nam malo pomozite
    Mi imamo nesto sa okruglom dekicom preko koje se sloze dva polukruzna drzaca sa kojih vise 4 igracke. Kako se to zove (Baby gim?) i za koji uzrast je dobro? Apricot, znaci (ako je to to), trebalo bi maknuti 3 igrackice i ostaviti samo jednu?
    Sta je to "Baby gim" koji svira i pretvara se u guralicu :? Sta je "muzicki mobile"? Sta je od toga bolje? Kada?
    Upomoooooc
    Sad vidim da nisam sve teme "potrošila".
    Mobile od prvoga dana - kombinacija boje, pokreta i zvuka: rad tri osjetila - odlična neurološka stimulacija.
    Baby-gim (statični) od trenutka kada bebu počneš ostavljati samu na podu - oko trećeg mjeseca.
    Ovaj koji je kao stolić ili na kotačiće - od trenutka kada beba samostalno stoji i hoda uz pomoć predmeta, namještaja (ne mame i tate).

Ne mogu ti reći što je od toga bolje - svako je za svoj uzrast i svako ima svoju namjenu.
    Najbolje je sve - kako beba sazrijeva, tako se mijenja "pomagalo".
    Kao što sam rekla, mi smo odličan baby-gym kupili u Mercatonneu za 60 kn (poslije je na akciji bio 49), a guralicu u Neckermannu.
    Mobile imaš u Getrou (u TL isti takav košta 200kn više) :shock:

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i nama je onaj samostojeci baby gym, plasticni, najnajnajbolja investicija. imamo i onaj krpeni okrugli-za nas, propala investicija.

sad me zagolicala ta guralica iz neck. pa mislim to narucit.

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Jel može netko staviti sliku ili linkati taj baby gym da buduće mame ne lutaju previše?

sasana avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj nika612 prvotno napisa
    i nama je onaj samostojeci baby gym, plasticni, najnajnajbolja investicija. imamo i onaj krpeni okrugli-za nas, propala investicija.

sad me zagolicala ta guralica iz neck. pa mislim to narucit.
    U potpunosti potpisujem niku. I Luna za Božić dobila samostojeći, a za par dana se počela ustajati i to je sada propala investicija. I ja planiram uzeti neku guralicu

Datum pristupanja
    Jan 2004

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

sasana avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ako sam ja dobro shvatila ovo je taj iz Neckermana.
    http://www.neckermann.hr/shop.php?p=item&f_item=072429

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Pa možda nije direktno tema , ali htjela bih buduće mame upozoriti.
    Mi smo Eleni(kad je bila mala beba) kupili taj mobile i ona je to obožavala. Platili smo ga 200 kn što baš i nije malo. Sastojao se od svinutog plastičnog štapa koji se zašarafi za krevet. Na tom štapu visio je teški metalni dio koji se navija i svira i ima željeznu kukicu na koju se objesi "kišobran" sa igračkicama.

Jednog dana je Elena (tad još mala beba) uhvatila jednu igračkicu, snažno je potegnula i pukla je plastika na štapu koja je držala metalni dio. Taj metalni dio je na svu sreću profulao Eleninu glavicu inače bi je sigurno ozlijedio, a ona metalna kukica joj je mogla oko izbiti. Kod nas je sve prošlo dobro, ali moglo je biti i drukčije. Mi smo bili šokirani. Vjerovali smo da su te igračke testirane za malu djecu i na kraj pameti nam nije bilo da bi se moglo potrgati.

Danijelu smo isto kupili mobile, ali potpuno plastični bez opasnih teških dijelova.

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Evo zadnje pitanje, Mobile, to je ono sto se vrti i svira sa zivotinjicama sto vise na spagicama?

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Naši su bili skroz plastični, ali ni na sekundu se nismo odvajali od nje - uvijek je nešto mogla srušiti sebi na glavu.

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

koliko se sjecam, na kutiji od naseg mobile-a je i pisalo da se dijete ne smije ostavljati samo ispod igracke, bas ne bi li se sprijecilo da se dogodi nesto slicno ovom kaj se brigitinoj maloj dogodilo, time se valjda proizvodjaci ogradjuju od mozebitnih posljedica, a iskreno, i ja svoju znam ostaviti da joj mobile drnda iznad glave kad moram nesto kratko na brzinu obaviti, ali sad mislim da necu vise.

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj brigita2 prvotno napisa
    Pa možda nije direktno tema , ali htjela bih buduće mame upozoriti.
    Mi smo Eleni(kad je bila mala beba) kupili taj mobile i ona je to obožavala. Platili smo ga 200 kn što baš i nije malo. Sastojao se od svinutog plastičnog štapa koji se zašarafi za krevet. Na tom štapu visio je teški metalni dio koji se navija i svira i ima željeznu kukicu na koju se objesi "kišobran" sa igračkicama.

Jednog dana je Elena (tad još mala beba) uhvatila jednu igračkicu, snažno je potegnula i pukla je plastika na štapu koja je držala metalni dio. Taj metalni dio je na svu sreću profulao Eleninu glavicu inače bi je sigurno ozlijedio, a ona metalna kukica joj je mogla oko izbiti. Kod nas je sve prošlo dobro, ali moglo je biti i drukčije. Mi smo bili šokirani. Vjerovali smo da su te igračke testirane za malu djecu i na kraj pameti nam nije bilo da bi se moglo potrgati.

Danijelu smo isto kupili mobile, ali potpuno plastični bez opasnih teških dijelova.
    Evo, brigita2 je nesvjesno odgovorila na moje pitanje. Hvala

lidac2004

Početno

mi imamo isto babygym,onu kupolu ispod koje beba lezi ali nije joj to bas interesantno previse....
    mislimo sada kupiti ovo iz neckermanna pa me zanima kakva su iskustva...
    nas babygym je najslicniji onome na drugoj slici okomito sa ove stranice

http://images.google.com/images?q=ba...oogle+pretraga

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Apri, hvala!!! Toga ima miljun vrsta. Opet Ifi mozgaj koji ćeš :?

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Naš babygym je najobičniji, kao ovaj na prvoj slici. Lei je kad ga je dobila bio super i poludila bi od sreće kad smo joj ga stavili, sad joj više nije toliko zanimljiv, ali je dobar jer se počela podizati da uhvati igračke.

Mony avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

A nas baby-gym je iz Baby Madia shopa s dekicom i kupolom iznad. Ne moze se strgat cak i kad previse potegne igracku, jer je radjen od tvrde spuzve. To mi je super, ali mi je malo nepraktican, jer bez te dekice se nigdje ne moze stavit, jer je nestabilan i treba uvijek bas tu dekicu za koju se pricvrsti. No, da budem iskrena, iovako uvijek stavim dekicu, pa to nam i nije tako veliki minus
    A dal' ga voli - jako, al samo dok je raspolozen za baby-gym i to obicno traje dosta kratko (10-15 min)

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Ifigenija prvotno napisa
    Apri, hvala!!! Toga ima miljun vrsta. Opet Ifi mozgaj koji ćeš :?
    Ima li kakva svjetska organizacija koju bi ti mogla zamoliti da ti omogući višegodišnju trudnoću?
    Pa kako ćes ti, jadna, sve to smisliti?

Ajde, majke ti... Kad dođe vrijeme za baby-gym (negdje u 7. mjesecu), otići ćeš u dva dućana, vidjeti odgovara li ti više tvrdi ili mekani i kupiti!

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

[img]http://www.argos.co.uk/wcsstore/argos/images/3481004A62UC120092M.jpg
    Ovo je nas baby-gym[/img]

Datum pristupanja
    Sep 2004

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Mi isto imamo Baby gym iz TL-a i super nam je.

Osoblje foruma tweety avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ifi, ti nemoj kupiti niti jedan!
    uzet ces ljudima ideje za poklon kad dolaze vidjeti bebu.
    Fran je dobio 2 mobilea i 2 babygym-a.
    sa svime se zabavljao.
    jedan gym nam je na moru, drugi ovdje.
    jedan mobile je namontiran na krevetic a drugi sam rastavila i upotrijebila ovako:........onaj dio koji svira je uvijek u torbi koja ide s nama u setnju, jer Fran obozava tu muziku, pa je super za smirenje.
    one zivotinice su mu visile sa onog dijela kolica koji stiti od sunca.
    nisam sad tocno sigurna ali Fran je sa mjesec i pol ili dva mjeseca starosti nogicom pokusavao micati te visece zivotinjice. da nemam snimljeno kamerom, ne bi vjerovala sama sebi ovo sto sam napisala.Kao sto je netko vec napisao bile su ,mu fantastican podrazaj.

kate avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Moja Marlena je odusevljena sa Chicco Activity gym,kosta 357 kn,sas strane ima neke kugle koje se vrte.To smo vidjeli kod polovine,a ima ga kupiti u Chicco u Mercatoru.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj maslacak prvotno napisa
    Hej, ovaj mi se baš sviđa.
    Je l' ide netko slučajno u Beč?

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

baby gym je zakon. Šimun je počeo lupat po njemu s mjesec i pol. a sad ( nepuna 3 mjeseca) ima novu taktiku , ako mu baby gym stavim blizu nogica onda nogama tuče po njemu. ja znam za apricin savjet o samo jednoj igrački ali njega veseli kad ih je puno i kad zveckaju....često zna i zaspat ispod njega ( baby gyma , o glupog li nehrvatskog naziva, ajd nek netko izmisli neki naš izraz)

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Amalthea- ne moras skroz u Bec. Toys or us imas i u Grazu- a cjena mu je 40 eura.

I mene nervira kad MM pokusavam objasniti na koju igracku tocno mislim- i onda mu moram opisaivati- ili mu kazem- ma ona precka koja svijetli i svira i koja te nervira.
    Zbilja bi trebale izmisliti neko prakticno ime na hrvatskom jeziku.

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Preporucila bi ti umjesto mobila onaj baby gym koji imamo- Julian se najradije igra sa njime- sad kad samostalno sjedi- sad mu je jos i zanimljiviji- a kasnije- kad skuzi da se kuglice mogu vaditi i ubacivati u otvore i da se mogu izvaditi- tj. da se mala zelena vratasca otvaraju. A onda jos kad skuzi da se kuglice mogu fino otkuglati po stazi- mislim da ce mu jos dugo vremena biti interesantna. A platili smo ga nesto malo manje od mobila u istom ducanu.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Thnx, maslacak, ali baby gym već imamo nekakav. Nije ovak turbo kak vaš, ali služi svrsi.

Ma, moj je H toliko znatiželjan da ga sve zanima, ali ako neku stvar već vidi par puta, bez obzira koliko mu je bila interesantna prvi put, uopće ga više ne zanima dalje. Tak da ako u baby gymu provede 5 minuta - super! Stigla sam na wc :ah:

A po slici mi se čini da ovaj mobile projicira neko zvjezdano nebo na strop, zar ne? E, to bi mu možda bilo interesantnije dok se pred jutro igra nožicama u krevetiću...

I da ne zaboravim - promijenjeno pitanje: ide možda netko u Graz?

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Da istina- projiciraju se leptirici- ali mi imamo brodski pod na stropu- tj. one drvene daske- pa kod nas to i nije bas uocljivo. A moze se muzika skroz iskljuciti ili se podesiti na tise i glasnije. I medvjdice mozes oprati u masini. Za razliku od ostalih mobila- mekani su i ako ih beba povuce nece se ozljediti- sto je moguce sa plasticnim igrackicama.

Vodenjak avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Podižem!
    Neznam da li mi je negdje gore promaklo, ali koji je baby gym učinkovitiji :? plastični ili ona dekica s lukovima? Mislim svrha je ista, ali s onim plastičnim, postoji šansa da se dijete ozljedi, a s onim plišanim igračkama koliko su one zanimljive djeci (čitala sam na jednoj drugoj temi da su općenito plišane igračke ne zanimljive maloj djeci????)

Osoblje foruma tweety avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Vodenjak prvotno napisa
    Podižem!
    Neznam da li mi je negdje gore promaklo, ali koji je baby gym učinkovitiji :? plastični ili ona dekica s lukovima? Mislim svrha je ista, ali s onim plastičnim, postoji šansa da se dijete ozljedi, a s onim plišanim igračkama koliko su one zanimljive djeci (čitala sam na jednoj drugoj temi da su općenito plišane igračke ne zanimljive maloj djeci????)
    franu su nezanimljivi plišanci , ali su mu gym-ovi bili zanimljivi jer je lupkao viseće plišance nogicama.

Macak2

Početno

Apricot, mi bi Ani poklonili za Božić ovu guralicu iz Neckermanna. Reci mi, molim te, kakva je muzika? Zvukovi, jer nebih da je to nešto preglasno. Osim volana, jel ima još šta da bi ona mogla stiskati pa da proizvodi zvukove? To joj je sad zanimljivo. Gledala sam stolić sa raznim stvarima, ali ovo mi se više sviđa jer ga može gurati. Jeli čvrsto, stabilno? To bi bio savršen poklon, bar mislim...

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •