Viktor je već zreo za igru (Mislim, igramo se mi skupa, ali sam ga uhvatila kako fascinirano bulji u TV i pruža ručice prema njemu), pa sam jučer poslala muža u chicco po muzički mobile. Medjutim, on se jadan zbunio jer postoje oni što se stave na krevetac (na taj sam i mislila), ali i baby gym koji se takodjer može staviti u krevetac i takodjer svira. Naravno, taj je duplo skuplji. Šta sad da kupim? Kakva su vaša iskustva?

Odgovori s citatom
ali mobile će mu se već jaaako sviđati. mi imamo k's kids sa mjesecom, zvijezdom... u jarkim bojama (važno!). ima ga u nami, bebinom svijetu... svira zgodnu melodiju i jako dobro dođe za zabavu kod presvlačenja. ne sjećam se koliko sam ga platila, ali sigurno je jeftiniji od chiccovog.
. Mi imamo baby gym, ali ne onaj koji se kasnije presloži u guralicu nego na dekici. Lijepo se je na njemu igrala od neka 3 mjeseca pa do danas 8) . Međutim, kako se već neko vrijeme diže na nožice i uskoro će početi i tapati kupila bih joj guralicu. U Rijeci na žalost postoji samo Baby gym - guralica što nam u biti nije potrebno, ali sam zato u Neckermann katalogu za bebe vidjela samo guralicu koja ima telefon, zvoni, šaren je itd. Čini mi se ok, a i cijena je prihvatljiva, oko 160 kn. Što kažete? Mobile imamo, pčelice od Chicca i sada je glavna fora hvatati ih, potezati i pokušati uvaliti u usta
.
sa okruglom dekicom preko koje se sloze dva polukruzna drzaca sa kojih vise 4 igracke. Kako se to zove (Baby gim?) i za koji uzrast je dobro? Apricot, znaci (ako je to to), trebalo bi maknuti 3 igrackice i ostaviti samo jednu?