Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: crni luster nad wenge stolom?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno crni luster nad wenge stolom?

ajde, ako se netko razumije u te stvari.
    Imam jedan prostor koji je i kuhinja i blagavaonica i dnevni boravak (cca 28m2) i tri komada rasvjete.
    Dosad smo bili sretni našim papirnatim balonima, ali se svekrva ponudila financirati rasvjetu.
    Tek smo počeli gledati, ali sam ugledala jedan predivan crni mat luster (iznutra je nekako zelenkast) koji nam se uklapa oblikom, stilom i cijenom (naravno da sam zaboravila tko je proizvođač pa ne mogu stavit link)
    Njega bi stavila poviše stola, a u kuhinju i dnevni bi stavila najobičnije bijele plafonjere.
    Malo me muči šta nam je cijeli namještaj u tom prostoru u wenge boji, uključujući i kuhinjski stol koji stoji nepokriven, pa ne znam bi li se crni luster uklopio.
    Da čujem stručnjake/stručnjakinje

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

nisam stručnjakinja, ali mislim da ovisi o tome što ti želiš
    ako njime želiš nešto "presijecati" bolje ne crni.
    ako ti je sporedna stvar ne vjerujem da bi on sam po sebi privlačio toliku pažnju i da drugi detalji (zavjese, tepisi, boja zidova) ne bi uspjeli dati svoj štih.

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja imam sve u wenge i bijeloj boji + narančaste pločice u kuhinji (sve je iz jednog komada, dnevna i kuhinja i sve u tim bojama).Na plafonu imam one male halogene lampe u dužinu što se pružaju Uz dnevnoj najduža, blagovaona kraća-iznad stola, kuhinja kraća )-to mi se nekako činilo naj za prostor i najmanje zezanja oko prašine i održavanja lustera. Ne znam kakav ti je ostali namještaj (garnitura, pod, tepih eventualno ima li na wenge namještaju sjajnih ili mat sivih lajsnica, kakve su boje zidovi??)meni uz wenge ide ili neka živa boja ili bijelo, eventualno sivo ako imaš lajsnice, nogice na namještaju, pa u toj nijansi.

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

sav namještaj u dnevnom je wenge bez lajsni i ručkica, parket je onaj klasični valjda hrastov, tepihe nemamo, zavjese nemamo, jedaći stol je wenge, stolice isto. U kuhinji su neke ciglaste pločice, donji elementi wenge, gornji jasmin. Sve ručkice su metalne, ako i frižider i napa.
    Baš bi htjela poviše stola neki zgodan luster. Za kuhinju i dnevni sam u solidumu u nekom dućanu s rasvjetom vidila predivne bijele plafonjere.
    Vidila sam u Lesnini neke savršene aluminijske lustere koji bi se super uklopili, ali su dosta zatvoreni pa me strah bi li imali dovoljno svijetla.

rayna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

i ja sam u potrazi za zgodnim lusterom za kuhinju, isto iznad wenge stola, sviđaju mi je oni kao kugle, samo neznam dali daju dovoljno svijetla? gdje ima dobar izbror rasvjetnih tijela u zg?

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

evo ovaj mi se jako sviđa, i tu bi stavila veliku kuglu u dnevni i ovaj trodjelni poviše stola.
    http://www.eglo.com/index.php/intern.../Modern/MERCUR

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

prekrasni su, meni treba neka stolna lampa i super mi je ova.
    Gdje si to vidjela i koja je cijena barem otprilike, koliko bi mogla biti stolna lampa?

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj Kosjenka prvotno napisa Vidi poruku
    prekrasni su, meni treba neka stolna lampa i super mi je ova.
    Gdje si to vidjela i koja je cijena barem otprilike, koliko bi mogla biti stolna lampa?
    U Lesnini. Pojma nemam koliko koštaju. Mislim da je velika kugla 1000 kn, ali možda je i 2000. Vidila sam hrpu cijena i pozaboravljala. Ali nisam ga zapamtila kao posebno skupog.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •