Pokazuje rezultate 1 do 2 od 2

Tema: Candida - samo kod mame

Gingerbelly avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno Candida - samo kod mame

Ok...Uspješno isključivo dojimo 3,5 mj., i do sad je sve bilo super. No, prije 4-5 dana počela sam osjećati užasnu bol pri dojenju na lijevoj dojci, točnije, isključivo u lijevoj bradavici. Budući da nam rastu zubići mislila sam da je krivo samo njezino silovitije cicanje, da je to zbog male ozljede bradavice...Ali jučer sam primjetila kako je bradavica drugačije boje u odnosu na drugu. Bijela je, veća, a bol... Neopisiva!!!Osobito pri dojenju, i jedno sat vremena nakon...Rastura me, i ja se psihički jedva pripremim na podoj. Nema nikakvog blistera. Cijela je bradavica te blijedo-bjelkaste boje, a oko toga tamnije roza/crvenkasta. Mislim da bi se moglo raditi o sooru. Detaljno sam pregledala curici ustašca, i nisam našla ni jednu jedinu točkicu. Nigdje. Ipak, uzela sam Daktarin gel i počela njime mazati sebi bradavice...no, ne znam koliko često...da li da mažem i bebi usta iako nema soora?

Može neki savet/pomoć jer ću svisnuti od bolova ne riješi li se to brzo

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Makni odmah sve što očito hrani gljivice - šećer, slatkiše, proizvode koji se rade s kvascem.
    Maži i djetetu usta jer se gljivice ne moraju za sad vidjeti, a mogu već polako biti i u usnoj šupljini (usna šupljina se presijava kao sedef, bjelkasto, ne treba biti nakupina očitih), ali i u probavnom sustavu (nakon nekog vremena se to očituje nadimanjem, grčićima ili vjetrovima).

Minimalno 10-14 dana bi trebala trajati terapija za obje, a nakon prvih par dana bi trebala osjetiti olakšanje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •