-
bili smo u bolnici
Cijeli je dan prošao super osim što je mrvica malo lošije jeo.Ustvari puno lošije.Nije mi bilo jasno zbog čega,mislila sam takav mu dan.Sve je bilo relativno ok do navečer.I igrao se,i puzao,i dizao,ma sve što i inače dok ga nisam krenula kupati.
Čim sam ga skinula vidjela sam da se trese i da se nekako čudno ponaša.Pozvala MM,kaže on a da mu izmjerimo temp.Ma ajmo ga najprije okupati.I okupala ja njega,obrisala ga,a on se još uvijek trese.Temp. nismo uspili izmjeriti jer je bio previše nervozan pa smo odustali.Dijete se rasplakalo pa ga nisam niti kremom namazala nego mu odma dala cike za uspavljivanje.No,vidim ja da je čudan,stalno nekako bolno stenje.No,zaspao je i ja se digla da ću ga staviti u njegov krevetić kad odjednom počne povraćati,jednom pa drugi put,pa treći put.Nakon toga je počeo nekako čudno kašljati kao da se guši,kao da mu je nešto ostalo u grlu.Međutim znam da nije ništa gurnuo usta jer smo dobro pazili,osim pjene za kupanje.Nabrzinu smo mu navukli skafander i otpičili na hitnu.Pregledali ga i poslali u bolnicu.Ustvari odvezla nas hitna.Kažu grlo je čisto,ali zašto tako kašlje.U bolnici mu izmjerili temp. 38.5,dali čepić,izvadili krv i stavili kesicu za mokraću(popišo se nakon tri ure).Leukociti malo povišeni,ali ako je mokraća ok onda se nemamo zašto brinuti.A zašto je onda povraćao,zašto se gušio?Nitko da ti to objasni.Dr. koji ga je primio raspoložen za svađu,bolje ga ne pitaj nego ga pitaj,sestra moli boga kad će kući pa tako i nas poslali.
Da ti bar kažu gospođo viroza,proći će za tri-četiri dana nego to ja sama moram zaključiti,a prije toga isplakala dušu.
Dok je spavao toliko sam se bojala da sam mu svoju ruku stavila na srce i molila Boga da ne stane.Od straha nisam znala što da mislim.
Evo ga sad spava,mirno ka anđel.Temp. mu je opet pala,ali svako malo ćirnem i gledam diše li.
Mokraća je ok,sad mi je muž javio.
-
nemam nista pametno da ti kazem samo saljemo jedan veliki ljubac malom decaku i da se sto pre oporavi
-
-
-
ja saljem malom suncu puse ozdravilice a tebi ohrabrilice.
Nemoj se sekirat, bice to ok ako Bog da.
Javi kako je molim te!
-
Bili smo jutros kod dežurnog dr i kaže da mu je crveno grlo i da ga boli lijevo uho.Ovo za uho ne znam,može biti,ali zar ne bi plakao da ga boli.Dao nam je sumamed i u pon opet vaditi krv i javiti se svojoj dr.
Josip i jutros ima laganu fibru,malo je nervozan i samo bi se nosio.
Bože dragi,nema veće sreće nego kad ti je dijete zdravo!
-
Osoblje foruma
Neki klinci ne plaču kad imaju upaljene uši,nego su nervozni ,ne znaju što bi sa sobom,odbijaju hranu...Paracetamol(čepići ili sirup) osim što snižavaju temperaturu ,olakšavaju bol i djeluju blago protu upalno.Samo hrabro.
-
neznam kako da ti pomognem
al šaljem ti jedan veliki virtualni zagrljaj
male bebe izgledaju tako strašno nemoćno al veći su oni borci nego mi možemo zamislit
samo ga nosi i mazi
-
šaljemo vam velike puse ozdravilice
-
-
Jučer vadili krv i sve ok.Leukociti u normali,diferencijalna malo šarena,dr kaže ukazuje na nekakvu virozu..Danas bili kod svoje dr i ona kaže da je zdrav.Što se tiče uha kaže da nema upale ni uha ni grla nego da u uhu ima dosta smole.E,sad mi nije jasno kako ga od subote do danas prestalo bolit uho,a on ga još uvijek poteže.Možda je sumamed ipak djelovao.
Za uho mu je dala neke kapi da mu ukapamo pa će smola brže izaći.
Usput mu je napravila i sistematski za 9 mj.Težak je 7560g,dug 75cm i opseg glave 45cm.
-
Super da je sada sve ok. Puse malom Josipu od nas.
-
I mi šaljemo puse za ozdravljenje što prije!!!
-
Prvo dijete, prva bolest, normalno je da se roditelji raspamete. Kad je Elena prvi put završila u bolnici na infuziji (dehidrirala je zbog povraćanja), ja sam dobila trudove i prerano se porodila s Danijelom.
Sad smo se već navikli na boleštine, ljekove, odlaske pedijatrici, odlaske na hitnu. Kad imaš dvoje djece u vrtiću svaki čas je netko bolestan. Odlazak u bolnicu mi više nije toliko strašan koliko je gnjavaža. Naravno da ti nikad nije svejedno kad je dijete bolesno, ali više se ne uzrujavam toliko.
-
saljemo puse da Josip sto prije ozdravi!
-
Hvala drage,sad je sve ok hvala Bogu.Josip je danas turbo aktivan tako da vidim da je sve ok.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma