Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Lijep pozdrav svima!

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno Lijep pozdrav svima!

Molim vas sve za savjet i odgovor.Ukratko ovu temu sam već otvorila na jednom forumu,nema odgovora,nadam se da će mi ovdje znati majke i udruga odgovoriti jer više ne znam gdje da informaciju tražim.Ukratko odmalena sam jako mršava,iako sam živjela na selu,jela domaću kuhinju svaki dan,bavila se sportom kilice nikako nisam mogla dobiti,u srednjoj školi su me vršnjaci psihički zlostavljali zbog toga što sam izgledala kao da imam 11 godina,kad sam napunila 20 godina,otišla sam na povećanje grudi(mala veličina),moram priznati da mi je sampouzdanje naraslo,više sam izlazila,više se smijala.Eh sada planiram trudnoću,iako je kirurg rekao da mogu dojiti normalno,zanima me da li je neko od vaših poznanika ili vi dojio bebicu a da je prije trudnoće išao na povećanje grudi,da li je sve išlo normalno?Ako vam je neugodno ovdje pisati javite se na pp,molim vas.Hvala svima puno unaprijed!

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Nemam iskustava, ali je lijepo i pozitivno da zelis dojiti.

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Naravno da želim,evo pokušavam na sve moguće načine čuti neka iskustva,čitam na više foruma sve o dojenju,prehrani trudnica i sl.Sva sam u tome,na ništa drugo u poslijednje vrijeme i ne mislim,samo trudnoća,beba,trenutno mi je u glavi 1000 informacija,nadam se da ću kao vi sve popamtiti,malo me strah.

katarinam avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011
    610

Početno

Ni ja ti nemam nažalost nikakva iskustva s dojenjem a možda će ti ovo pomoć?

http://forum.roda.hr/threads/39851-S...rudi-i-dojenje

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Sretno

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj katarinam prvotno napisa Vidi poruku
    Ni ja ti nemam nažalost nikakva iskustva s dojenjem a možda će ti ovo pomoć?

http://forum.roda.hr/threads/39851-S...rudi-i-dojenje
    Evo pročitala,a moje su jako male,niko ne konta da sam bila na operaciji jer to nije ni trojkica.Eto neke sam informacije dobila ipak ovdje,šta mislite da li bi mi neko iz udruge znao više o tome reći,ne znam samo gdje i kome se za ta pitanja obratiti.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

http://www.drjacknewman.com/

Evo, on je jednom govorio kako pomaze majkama koje iz razlicitih razloga imaju problema s dojenjem, sto ukljucuje i operirane dojke.
    Koliko sam shvatila, mozda bi moglo biti malo teze, ali nisam shvatila da bi trebalo biti nemoguce.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •