Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: još muka s logiranjem

odri

Početno još muka s logiranjem

moja e-mail adresa prijavljena ovdje je ugašena, i htjela sam unijeti promjenu u profil, ali očito sam bila malo "preažurna" pa sam zakasnila i račun mi je već ugašen. Sad sam se registrirala pod novim nickom (nisam znala kako drukčije mogu tražiti pomoć, iako sam sad skužila, bravo ja ). Htjela bih se vratiti na stari nick, odra (znam i koja je bila zaporka, ali sad će mi javljati da je već prijavljena ta adresa od drugog korisnika) Kako to mogu učiniti????

Pls, help! :shock:

Odra

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

UFFF. Baš koma. I ja hoću natrag našu ODRU :D

odri

Početno

:D :D Hvala ti, Luci, ja sam se srodila s tim nickom, ne mogu prihvatiti sad neki drugi!!!

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ma sigurna sam da će Ivarica riješiti problem a dotad postaj s ovim nikom koji je ipak sličan tvom pravom niku. :D :D :D Kako si inače? Šta ima novo? :D

ivarica

Početno

evo, sredila sam.
    racun ti je bio neaktivan, mislim da si htjela promijeniti mail(?) pa poslije toga nisi vise mogla aktivirati racun.
    molim te pogledaj svoj mail u profilu jer ako je kriv, jadna ja , svakodnevno mi zatrpavaju mailbox obavijesti o neisporucenim mailovima

odra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ivarice, hvala na brzini, ali nije dobra adresa, krivo sam upisala, fali još jedan mali dijelić. Poslat ću ti na pp.

Joooj, vratio mi se moj nickić!!!!!Jupi!!!!

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Živjeli naši nikići!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •