Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Laktacijski čajevi

Lotta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno Laktacijski čajevi

..ili čajevi za dojilje; ima li to uopće ikakvog utjecaja na proizvodnju mlijeka?? Meni su preporučavale i patronažna i pedijatrica da ih pijem, ali ja nekako sunjam u učinak istih. Kakva su vaša iskustva/saznanja??

BOZZ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

meni pomaže,točno osjetim da mi nadolazi mlijeko,baš mi se grije voda za jednu šalicu.Kupujem onaj iz DM u žutom pak..ali ja inače obožavam biljne čajeve i pouzdam se u njihovu blagotvornost opčenito.

Janis avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Ja sam isto pila ovaj iz DM-a, ali nisam primjetila razliku u količini mlijeka. Meni su bili fini pa sam zato pila.

MMK avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ja pijem piskavicu, da li pomaže ne bih se smjela zakleti.

nahla avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

ja sam kupila odličan u Kući čaja, meni je super, a sad ima li učinka....inače stalno sam žedna pa mislim da je ipak najbitnije da se pije više tekućine, makar i vode

Lotta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Ma i ja sam definitivno za čajeve svih vrsta, ali baš me interesiralo funkcioniraju li ti laktacijski na laktaciju ili je to samo .....

thratinchica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

ja sam stekla dojam da pomazu.....pila sam onaj iz DMa i osjetila bi razliku u napunjenosti cicki kada sam popila i kada nisam.....a i J B Pejić u svojoj knjizi preporuca slicnu mjesavinu za dojilje.....u svakom slucaju, ako nista, unosis dodatnu tekucinu

luci07 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ja sam ih neko vrijeme koristila, ali nisam primijetila da je nekako utjecalo na proizvodnju mlijeka pa sam prestala.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •