-
Laktacijski čajevi
..ili čajevi za dojilje; ima li to uopće ikakvog utjecaja na proizvodnju mlijeka?? Meni su preporučavale i patronažna i pedijatrica da ih pijem, ali ja nekako sunjam u učinak istih. Kakva su vaša iskustva/saznanja??
-
meni pomaže,točno osjetim da mi nadolazi mlijeko,baš mi se grije voda za jednu šalicu.Kupujem onaj iz DM u žutom pak..ali ja inače obožavam biljne čajeve i pouzdam se u njihovu blagotvornost opčenito.
-
Ja sam isto pila ovaj iz DM-a, ali nisam primjetila razliku u količini mlijeka. Meni su bili fini pa sam zato pila.
-
Ja pijem piskavicu, da li pomaže ne bih se smjela zakleti.
-
ja sam kupila odličan u Kući čaja, meni je super, a sad ima li učinka....inače stalno sam žedna pa mislim da je ipak najbitnije da se pije više tekućine, makar i vode
-
Ma i ja sam definitivno za čajeve svih vrsta, ali baš me interesiralo funkcioniraju li ti laktacijski na laktaciju ili je to samo .....
-
ja sam stekla dojam da pomazu.....pila sam onaj iz DMa i osjetila bi razliku u napunjenosti cicki kada sam popila i kada nisam.....a i J B Pejić u svojoj knjizi preporuca slicnu mjesavinu za dojilje.....u svakom slucaju, ako nista, unosis dodatnu tekucinu
-
Ja sam ih neko vrijeme koristila, ali nisam primijetila da je nekako utjecalo na proizvodnju mlijeka pa sam prestala.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma