-
Evo me opet.
1. siječnja ove godine, negdje oko 6 sati navečer imala sam opet visoki tlak 175/105 i opet sam završila na hitnoj. Prije toga sam zvala svog ginića i pošto zivim na otoku rekao mi je da me odmah vode do najblize bolnice ( KBC Rijeka) i tako je i bilo. Dobila sam injekciju apaurina i kad sam stigla u bolnicu tlak mi je pao na 150/100 znači opet visoki. Tamo su mi uzeli mokraću u kojoj nije bilo bjelančevina i smjestili me na promatranje. To njihovo promatranje se svelo na to da su mi izvadili krv i u roku 36 sati koliko sam boravila u bolnici napravili su mi utz,pregled i izmjerili su mi tlak 5 puta, jednom u jutro i dva puta na večer. Svaki put dijastolički tlak mi je bio oko 100, 105 tek jučer ujutro nešto nizi. Negdje oko podne su me otpustili doma i rekli su mi da nema razloga za zabrinjavanje, da mjerim tlak i da se javim internisti.
Došla sam doma, opuštenija i sretnija i odmah odjurila svom giniću, a on umalo nije pao u nesvjest. U biti po njegovim riječima prijeti mi preklamsija i da mi nisu nikakve pretrage napravili. Opet sam bila u komi.
Sutra ili prekosutra dolazim u Zg (kontaktirala sam sa jednim liječnikom iz SV. Duh) gdije bi me trebali obradit kako treba. Nadam se da će biti sve ok. Drzite mi fige i molim Vas ako netko nesto vise zna o osoblju i doktorima i njihovoj zalozenosti da mi javi.
Inače trudna sam tek 23+4 i imam 31 godinu.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma