Results 1 to 50 of 72

Thread: Kako očistiti bijeli kožni namještaj?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    inana's Avatar

Spring, jesi?I?

spring's Avatar

Quote Originally Posted by inana View Post
    Spring, jesi?I?
    Danas popodne ću.

inana's Avatar

Quote Originally Posted by spring View Post
    Danas popodne ću.
    odgađaš neizbježno, hahaha.

spring's Avatar

Quote Originally Posted by inana View Post
    odgađaš neizbježno, hahaha.
    Ma neee..Evo sada sam probala na jednom dijelu i mogu reći da super funkcionira. Prvo sam nasprejala sa Daxom i ribala sa onom spužvicom za pranje posuđa,prebrisala mokrom krpicom pa suhom,a onda sa Erdalom i konačno je bijelo i jako lijepo miriši.
    E sada odgađam jer će mi za cijelu trebati sigurno sat ako ne i dva.
    I opet ponavljam više nikada ne bi kupila bijelu garnituru,nisam lijenčina ali mi je ovo puno previše posla. Da je crna samo bi je prebrisala i adio.
    Inana još jednom hvala ovo je kombinacija sredstava za čišćenje koju sam tražila.

inana's Avatar

Quote Originally Posted by spring View Post
    Ma neee..Evo sada sam probala na jednom dijelu i mogu reći da super funkcionira. Prvo sam nasprejala sa Daxom i ribala sa onom spužvicom za pranje posuđa,prebrisala mokrom krpicom pa suhom,a onda sa Erdalom i konačno je bijelo i jako lijepo miriši.
    E sada odgađam jer će mi za cijelu trebati sigurno sat ako ne i dva.
    I opet ponavljam više nikada ne bi kupila bijelu garnituru,nisam lijenčina ali mi je ovo puno previše posla. Da je crna samo bi je prebrisala i adio.
    Inana još jednom hvala ovo je kombinacija sredstava za čišćenje koju sam tražila.
    ja sam i genijalac, kaj da kažem... ali nemoj sprejat direktno, rekla sam ti, na krpu ili ručnih- što sariji i hrapaviji, to bolji.Kad to sve istrljaš, i poslije namaljaš s erdalom, kad ti bude onak prekrasna NEĆE i biti žao kaj imaš bijelu, a to i tak nebudeš radila svaki tjedan, takvo čiščenje temeljito odradi svaka 4-5 tjedna, a jednom tjedno ju sam onak, preleti. E da, a kaj se tiče zahvalne tamne boje- rikavam od smjeha- ak misliš da se na bijeloj vidi, a kaj misliš na tamnoj- dodušene kenijska, ali koliko često ju zašaraju? A koliko česo pada prašina? Onak, svaki j...ni dan, a k ome moja je onak, kakti namreškana, s utorima, tak da je to divotica, jedina sreća kaj peseki smiju samo na taj veliki tabure, jer bi me ta kutna ubila.

spring's Avatar

Znam da se na crnoj jako vidi prašina ali mislila sam samo pobrišeš i gotovo-nema ribanja. Na utore nisam mislila