pa u ono doba se mozda nije ni tusiralo. sjecam se kako je moja mama pricala o svojoj noni da je nosila krpu i onda bi stala iznad lavora i "osvjezila" se![]()
pa u ono doba se mozda nije ni tusiralo. sjecam se kako je moja mama pricala o svojoj noni da je nosila krpu i onda bi stala iznad lavora i "osvjezila" se![]()
Nena, istina je to što kažeš...
po prići nekih starih ljudu, tada nisu imali kupaone a kamoli fenove za kosu...
mislim da su žene osjećale da su tih dana osjetljivije nego inaće pa su više pazile na sebe! i zbog nedostatka kupaone, tople vode, grijanog prostora su vjerojatno izbjegavale ono što mi dns zovemo nužna higijena!
vidiš, nikad nisam razmišljala o tome... uvijek sam se mučila s pitanjima kak su mogle a da se ne operu. nikad mi to nije palo na pamet![]()
Najgenijalnije- "oni dani ponosa i slave" ili "dosla tetka iz Rusije"![]()
meni je top naziv benda riblja corba ako se itko ovdje sjeca njihove glazbe ? naziv u biti znaci mjesecnica![]()
Dobila sam...pametnom dosta![]()
https://www.facebook.com/40389960943...8811160790944/
Cudna mi je bila ova tema pred milijun godina i nisam kuzila koji je problem da se menstruaciju naziva 'stvari', pa onda josni to opisno 'stvari' izbacije u frazi 'dobila sam'. Naletila na ovaj link koji mi je super. Pametnima dosta.
Posljednje uređivanje od ina33 : 15.12.2020. at 14:23
"Imam mengu."
Potrošnja higijenskih potrepština - cca 5 normal uložaka, nešto više tampona i nekoliko dnevnih uložaka za kraj menge i kad imam tampone. Relativno malo.![]()
![]()