-
Evo i mene ali nemoj uzimati bas za gotovo moje iskustvo 
Cjelu svoju trudnocu sam skoro provela u bolnici, ustvari evo ovako ukratko. Od 6-te nedelje trudnoce do 20-te s prekidom od 2 dana boravak u bolnici na infuzijama zbog silnog povracanja i moje dehidracije i proteina, bjelancevina i svega ostalog u urinu.
Onda slijedi malo uzivancije ( 6 i 7 mjesec trudnoce ) kod kuce uz strogo mirovanje ( krevet-kupatilo ). Ulaskom u 8-mi mjesec pojavljuje se gestacijski dijabetes i hospitalizacija u bolnici sve do ulaska u 9-ti. Onda slijedi pauza kod kuce od 3 dana i dolazak na zakazan carski rez 2 dana prije. Porod je bio 37 nedelja + 3 dana.
Bolnicki dani su bili ok, kad ti nije dobro ni ovako ni u glavi najbolje je rjesenje bolnica. Daje osjecaj sigurnosti. Uslovi su bili nikakvi, ili prevruce ili prehladno, wc je bio uzas, nema tv niti bilo kakve komunikacije sa ostalim svjetom jer su i posjete bile zabranjene zbog sezonskog gripa itd. itd. Ali zato sam se nacitala knjiga sto nisam do sad..... prava mala biblioteka u glavi. I uspjela odrzati svoje bebice u stomaku i doci do poroda bez nekih velikih komplikacija koje su prijetile cjelo vrijeme.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma