-
Rekli su mi da jedan od razloga može biti i grlić maternice koji je oslabio jer su mi u prvoj trudnoći morali izazvati porod u 20.tj( sy Turner i razne malfomacije koje su dovele do smrti bebe), ali smatraju da postoji još puno pretraga koje moram napraviti, jer je moja druga trudnoća završila u 28.tj kada je bebici jednostavno prestalo kucati srce( a amniocinteza je pokazala da je sve u redu i beba je navodno dobro napredovala da bi mi nakon poroda rekli da je bila premala za svoju gestacijsku dob), tako da ja imam tri mala anđela... Razmišljali smo i o posvajanju ali želimo najprije obaviti pretrage i znati što je razlog svemu. Razlog mora postojati, ali u jedno sam sigurna imam toliko ljubavi za pružiti da ću sigurno ako ne uspijem imati svoju bebicu krenuti na posvajanje. Zna li netko možda može li postojat povezanost između 2. i 3. trudnoće, jer su mi i kada sam rodila M rekli da je dobro ali da je malo premala??? Zašto mi je beba uvijek premala, a koristila sam folnu, vitamine jela zdravo...čak doktor na pregledu nije nikada primjetio da sporo napreduju?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma