dakle, kosta je prohodao s 12,5 mjeseci i sad već ima 2 mjeseca hodajućeg staža. prilično je spretan, trčkara, skreće, saginje se...sve bez problema. dugo prije nego što je prohodao se dizao i šetao uz namještaj (valjda 3 mjeseca), a negdje sa 10 mjeseci je propuzao. međutim, prije nekoliko dana me muž upozorio da malcu 'bježi' lijevo stopalo. do sada to nisam primjetila. ne znam hoću li to dobro opisati, ali recimo da to izgleda ovako. desno stopalo mu je u odnosu na nogu zakrivljeno prema van nekih 20 stupnjeva, a lijevo recimo 35 (nije velika razlika, ali se kuži). ako hoda polako onda se to ne vidi, no čim ubrza stopalo se više nakosi prema van. na momente čak izgleda kao da vuče tu lijevu nogu. nismo koristili hodalicu, ali je znao žicati da ga držimo za ruku (uvijek za lijevu), kad bi ga primili za desnu, čak i sad kad zna hodati, ne bi znao kud sa sobom. imao je displazičan lijevi kuk (pa sm pomislila da je to zbog toga - iako vježbali smo i široko ga povijali i ortoped je rekao da je sve ok). znam da ćete mi svi preporučiti ortopeda s čime se slažem i mislim sutra zvati..ali u najboljem slučaju ću tek u utorak znati njegovo mišljenje pa me zanima ima li tko slično iskustvo. i da, nije nikad nosio nikakvu posebnu obuću. uvijek am pazila da ili bude bos ili u što mekanijim cieplicama (bez uložaka i sl). i čini mi se da mu manje bježi kad je bos (ali to nisam baš temeljito izučila). pomagajte