Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Mažurana

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno Mažurana

Imam u vrtu grm od prošle godine, grančice su osušene ali stabljika djeluje skroz zdrava. Zanima me jeli ima šanse da se ove godine vrati, ili moram ponovno saditi?

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

osisaj temeljito, samo ne dok postoji sansa za mraz... ako je ista zivog u njoj, mogla bi ponovno potjerati...

mašenka avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Mažuran je višegodišnja biljka, ali kažu ovisno o varijanti (ima ih više) godinama mu slabi aroma . Moj je još nekako poluživ, kako je pred kućom s južne strane gdje je zavjetrina, kroz zimu baci novih par listića. Istina ti nemaju ni okusa ni mirisa, mislim da im za to treba topline i sunca.

mašenka avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Mažuran je višegodišnja biljka, ali kažu ovisno o varijanti (ima ih više) godinama mu slabi aroma . Moj je još nekako poluživ, kako je pred kućom s južne strane gdje je zavjetrina, kroz zimu baci novih par listića. Istina ti nemaju ni okusa ni mirisa, mislim da im za to treba topline i sunca.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Super! Hvala cure, odoh ga pošišat, mislim baš da bi mogao lijepo roditi ovo ljeto, prošlo ljeto je bio divota, imam ga još full sušenog iako ga jako puno trošim u sve, miriše cijela kuća

anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

ja ga imam već nekoliko godina u jednom pitaru pred kućom. i ne miriši manje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •