-
Mažurana
Imam u vrtu grm od prošle godine, grančice su osušene ali stabljika djeluje skroz zdrava. Zanima me jeli ima šanse da se ove godine vrati, ili moram ponovno saditi?
-
osisaj temeljito, samo ne dok postoji sansa za mraz... ako je ista zivog u njoj, mogla bi ponovno potjerati...
-
Mažuran je višegodišnja biljka, ali kažu ovisno o varijanti (ima ih više) godinama mu slabi aroma
. Moj je još nekako poluživ, kako je pred kućom s južne strane gdje je zavjetrina, kroz zimu baci novih par listića. Istina ti nemaju ni okusa ni mirisa, mislim da im za to treba topline i sunca.
-
Mažuran je višegodišnja biljka, ali kažu ovisno o varijanti (ima ih više) godinama mu slabi aroma
. Moj je još nekako poluživ, kako je pred kućom s južne strane gdje je zavjetrina, kroz zimu baci novih par listića. Istina ti nemaju ni okusa ni mirisa, mislim da im za to treba topline i sunca.
-
Super! Hvala cure, odoh ga pošišat, mislim baš da bi mogao lijepo roditi ovo ljeto, prošlo ljeto je bio divota, imam ga još full sušenog iako ga jako puno trošim u sve, miriše cijela kuća
-
ja ga imam već nekoliko godina u jednom pitaru pred kućom. i ne miriši manje
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma