-
Ja bi se čak bojala prije za vodenastije mlijeko jer kad su sise stalno u pogonu, onda je ono maltene stalno na izlazu. Recimo ako manja doji 2h na jednoj, a stariji u to vrijeme na drugoj, kad ih zamijenim - u drugoj je isto "masnije" na izlazu jer nije stajalo mlijeko ništa skoro...
Ak se ne varam sad je ono prijelazno mlijeko, a za oko 5 dana će krenuti polako zrelo mlijeko, koliko se sjećam, kolostruma se malena napila ona 4 dana u rodilištu dok smo bile bez brata.
Za sada dogovori oko cikenja nisu mogući, i najmanje odgađanje predstavlja dramu jer bi stariji odmah i sada i istog trena kad se sjeti. Sad radimo tu po malo na tome, na drugim planovima nije tako krut - ovo mu je jednostavno "osjetljivo područje", da smije sisati je njemu dokaz da ga mama još voli...
Čitala sam i malo stranij linkova i to me smirilo malo, moram samo pripaziti na hranu i da dovoljno pijem... A ostalo će valjda doći s vremenom. Sad samo da malena još počne kakati malo češće... Mokrih pelena ima srećom dovoljno.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma