Našla sam ovaj recept u novinama, nisam odolila da ga ne isprobam. Po njemu rade roladu u "Ivici i Marici", navodno je i zdrav
Uglavnom, dobio je vrlo visoku ocjenu i doma i na poslu, pa da ga podijelim:
SASTOJCI
Za biskvit:
4 jaja
12 dag smeđeg šećera
8 dag integralnog brašna
2 dag kakaa
Za kremu:
4 žumanca
15 dag šećera
1 žlica kukuruznog škroba
sok 1 naranče
20 dag maslaca
Od navedenih sastojaka zamijesite biskvit pa ga izlijte u sloju od otprilike 1 cm na namašćen i pobrašnjen lim. Pecite 20 minuta na 180 stupnjeva.
Ispečeni biskvit zarolajte i ostavite da se ohladi.
Za kremu na pari stucite žumanca, šećer, kukuruzno brašno i narančin sok. U kuhanu ohlađenu smjesu dodajte razrađeni maslac i sve dobro izmiješajte da bude kremasto.
Nadjenite roladu. Ukrasite limunovom koricom. (ja je nisam ukrašavala limunovom koricom, nego sam namazala ostatkom kreme).