Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Pricanje u snu

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno Pricanje u snu

Moje dijete prica li ga prica, cijelu noc, svako malo nesto trazi, stalno se s nekim svada, nerijetko i place. I tako bas svaku noc u zadnja 3-4 mjeseca. Radio je to i prije ali puno rijede. Jedino sto me u cijeloj prici brine sto su sve te njegove price negativne, uvijek nesto trazi da mu se da ali onako, isfrustrirano, cesto vice ne ili necu. Place da hoce k mami... Spava samnom u krevetu, ja ga uvijek pomazim i pokusam smiriti ali ponekad bas moram razgovarati s njim kad npr. trazi nesto ja kazem evo sad cu ti donjet i tek tad nazad zaspi.
    Pricam s frendicama i kod nijedne nema takvih situacija. Je li to mozda povezano s tim sto je inace povucen tip pa mu ponoci sve te frustracije izlaze? I ja pricam u snu cesto, mozda je i nasljedno?

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

nedavno sam razmišljala o pokretanju ovakve teme, ali onda sam uspjela naći jednu već otvorenu pa sam se utješila.. moja S gotovo svaku noć priča u snu, često me i uplaši.. mislim da nema veze s time što je povučen jer Sara naprimjer uopće nije.. ona toliko preko dana priča da se čudim kako uopće ima snage za priču po noći .. ja je ne prekidam dok priča u snu, samo stojim kraj nje i pazim je dok ne zaspi opet..

mislim da nije ništa strašno

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

dragee moje moguu smo reci da i Tonko ima svaki dan-bolje receno noc monologe i razgovore ponekad ga pitam nesto vezano uz ono o cemu prica dijete mi odgovori i ne probudivsi se i nastavi po svom.. spava dalje...
    a meni je odavno palo naa pamet da bi moglo bit nasljdno jer svi u obitelji imamo tu karakteristiku... j sam ko djete umjesto ucenja po danu gradivo ponavljal u snu... znala mi je baka rec da saaam se i na engleskom znala razgovarat i zemljopis ponavljt te povjest i sve ostalo...tak da je to nejvjerojtnije u njegovom slucaju nasljedno hih...
    aa inaceje brbljavac kakvog samo mozete zamislit taj se ne gasi....taak da te draga kuzim kad velis di ima snage jos i po noci...

genius avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

ja pričam jakooo puno u snu ,a i moje obadvije cure.mislim da je nasljedno.
    kad sam bila mlađa,prije braka,tata me je čuo kako pričam po noći i došao kod mene u sobu da vidi što se događa .... a ja njemu,navodno,sve ispričala,gdje sam bila, s kim..... sutradan za ručkom mi je rekao što se događalo i da sam ispričala i više nego sam smjela.. hahaha
    a sad kad sam se udala sam pričam mužu i to često,ajme užas,nikad neznam kad je dosta.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Kod nas nocas napokon pozitiva, u 5 ujutro mi je poslao veeeeliku pusu Ja se prepala, pogledam on spava. Poslje me i mazio i govorio mi da me voli najvise na svijetu, sve u snu.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj vendela prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam ko djete umjesto ucenja po danu gradivo ponavljal u snu... znala mi je baka rec da saaam se i na engleskom znala razgovarat i zemljopis ponavljt te povjest i sve ostalo..
    Tako sam i ja. Pred ispit nisam dva puta ponavljala gradivo jer sam znala da ću sve ponovit po noći...

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
    Kod nas nocas napokon pozitiva, u 5 ujutro mi je poslao veeeeliku pusu Ja se prepala, pogledam on spava. Poslje me i mazio i govorio mi da me voli najvise na svijetu, sve u snu.
    A miiš mali

moja S je sad isto imala seansu.. najbolje mi je kad priča i radi, hvata rukama nešto po zraku, baš mi bude smiješna..

Možda stvarno i je nasljedno, i ja sam često prije pričala u snu, nisam ponavljala za ispite, ali sam mijenjala eure
    Posljednje uređivanje od klaudija : 03.03.2011. at 23:59

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

MA dobro je dok samo pričaju, a dok počnu plakati i ne prestaju pa se na daju umiriti i ne možeš ih probuditi, e to ti je muka.

Hvala Bogu zasad je to iza nas sa prvim djetetom, a drugi je još na cici i čekam da prođe ta faza
    pa da ju na taj način riješimo

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

KOd nas je nasljedno. Ja pričam u snu, nebuloze, ali odgovaram na pitanja, a MM umire od smijeha i poslije, naravno, zabavlja društvo.
    TAko i Maša. Još ne zna pošteno ni pričati, ali u snu spominje dedu, Medu Brundu...
    Često viče i Ne, ne i cendra...

big milky mum avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

I kod nas nasljedno, ja pričala od malena, sad više nisam sigurna dal još pričam ili više ne-muž ništ ne govori
    Inače malečki svaku noć nešt ispriča! Obično ne puno ali se javi, nekad se ljuti, nekad je veseli, pa se smije-baš mi je simpatično ga gledati i slušati

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •