Pokazuje rezultate 1 do 50 od 75

Tema: Decki piske stojecki

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno Decki piske stojecki

Ali kako ih to nauciti? Teta u vrticu mi danas kaze da je Sven jedini koji sjedi dok piski. Istina i doma je tako. Ja sam ga vec puno puta pokusala nagovorit da stoji i primi pimpaca i on zeli suradivat ali cim on ili ja primim pimpaca on se pocne cerekat i izmicat. Iako ja tome pristupam kao necemu potpuno normalnom, nema tu puno razgovora, idemo piskit i gotovo, on se jednostavno ne moze skoncentrirat.
    Posto mi je teta to danas navela kao problem dala sam si zadatak da to i rijesim pa cijeli dan inzistiram na tome, on kaze da mu se piski, odemo zajedno u wc, cim primim pimpaca on kaze da mu se vise ne piski. Uspjeli smo samo jednom i to kad mu se bas jako piskilo. I eto, sad sam ga stavila spavat i nakon 5 minuta je dosao u suzama jer se popiskio u krevet. Budan, ne u snu! Vjerovatno vise nije mogao drzati a nije zelio na wc Iako nicim ne pokazuje da ne zeli tako piskit, to kad smo jednom uspjeli njemu je bio veliki uspjeh, jako je bio ponosan sto sad piski ko tata. Al ocito ga to ipak muci. Ne zelim mu stvarat pritisak zbog toga. Kako ste vi svoje decke naucile?
    Posljednje uređivanje od koksy : 28.02.2011. at 23:42

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •