Pokazuje rezultate 1 do 50 od 75

Tema: Decki piske stojecki

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

A ne znam kaj da vam velim, teta mi vec neko vrijeme napominje da Sven ne postuje neka pravila, danas sam je zamolila za konkretan primjer i eto to je navela. Ocito su ga danas trazile da stoji dok piski jer mu je robica u kojoj sam ga dovela bila sva mokra a on je rekao da se popiskio jer nije htio drzati pimpaca.

khaa avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
    A ne znam kaj da vam velim, teta mi vec neko vrijeme napominje da Sven ne postuje neka pravila, danas sam je zamolila za konkretan primjer i eto to je navela. Ocito su ga danas trazile da stoji dok piski jer mu je robica u kojoj sam ga dovela bila sva mokra a on je rekao da se popiskio jer nije htio drzati pimpaca.
    Ja mislim da bi pala u nesvjest da mi teta u vrtiću kaže ovako nešto. I da mi tjeraju dijete da piški stoječki..... molim? Kakva su to pravila? Čija? Tete su te koje u ovom slučaju stvaraju problem oko nečega što stvarno, ali stvarno nije i ne bi smio biti problem.

Ivanna avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ma teta nije normalna!
    Postoji pravilo o tome kako će tko piškiti?!
    Reci joj da ga ostavi na miru i nek dijete piški kako hoće! Ne razumijem zašto od toga rade problem? Forsiranje može samo naštetiti djetetu.
    Mislim da je čak i tu na forumu bila takva neka tema i da je puno forumašica pisalo da im sinovi/muževi piške sjedećki.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
    koksy,

slažem se s curama da nije ok takvo forsiranje djeteta u vrtiću,ali mene osobno mi zabrinuo ovaj boldani dio, pitaka bih se iz kojeg tako jakog razloga ne želi dirati svoj pimpek? a i ne bih htjela da ga jednog dana zezaju vršnjaci zbog načina piškenja. Ovo sam ti rekla iskreno kako bih ja razmišljala da imam sina njegovih godina.

Probala bih s tetom na dosljedan način, lagano bez forsanja i stvaranaj trauma, naučiti ga da može piškiti na 2 načina, pogotovo štp se danas sutra možemo naći na nekom javnom WC uz auto-put gdje bome neće moći sjesti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •