Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 58

Tema: Baby friendly ljetovanje u HR

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011
    SZ HR bliže ravnici, a ravnica je u uvijek u srcu

Početno Baby friendly ljetovanje u HR

Hvala forumašici Trini na njezinom topicu danas otvorenom, jer me podsjetila na veoma bitnu stvar...

Prvo da razjasnim da meni kao kontinentalki je ljetovanje veoma bitno, i ne mogu zamisliti da sam bez Jadrana preko godine...

Pošto sam dosad ljetovala ili s roditeljima, ili s prijateljima, ili s dečkom, od ovog ljeta ćemo biti moj miš i ja sami.. (možda i roditelji moji...)

Ono što me zanima, na što da obraćam pažnju pri traženje apartmana, hotela ili nečega s malom bebicom (ak bude sve u redu, do kolovoza će imati 5 mjeseci...)

Da li se uopće preporuča tako malu bebicu voditi na more (putovanje i to...) ili da svoj luksuz za ovu godinu zaboravim??

Postoje li baby friendly lokacije u okolici Zadra i koje su to?

Nadam se da me razumijete...

Hvala unaprijed na odgovorima i savjetima...

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

mi smo išli i s klincem od 2 mjeseca i s klinkom od 6 mjeseci tak da mjeseci i nisu bitni.više ovisi kak se ti snalažiš s klincem
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 01.03.2011. at 11:13

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

moj sin je prvi put išao na more kao beba od 6 mj.
    u biograd na moru - apartman
    i sad već 3 godinu tamo ljetujemo
    predivna plaža, pješčana, toplo more, uvalica, veliko igralište, tobogan, ljuljačke, penjalice...s jedne strane plaže je šuma, šetnica i kampovi, a s druge strane opet šuma, veeeelika šetnica skoro do centra biograda, uz more, u hladu,posvuda kafići, trase,ima za kupiti nešto za zagrist, internet caffe ,tobogani, wc-i.... meni je tamo bilo mrak...
    apartman nam je bio 10 minuta hoda od plaže, ali dušu dalo....
    ručak skuham navečer tak oda možemo biti na plaži do 11, vratimo se u apartman, ručamo, spavamo, popodne opet oko 4-5 na plažu ili bi u međuvremenu bili u vrtu kod tete gdje smo u apartmanu jer ima i ljuljačke, pješčanik, ležaljke....
    popodne doma na večeru, i u grad u šetnju,....
    napraviti krug po centru, otić do marine, gledat brodove, opet u centar na sladoled, vlakić, pa na šetnicu u lunapark, pa na onaj napuhani dvorac za skakanje (prošle godine su imali 2- za kikače i za veću djecu)
    pa gledati utakmice na bazenu, ili malo do ljetne pozornice.....
    meni je milina tamo...
    Posljednje uređivanje od Lucas : 01.03.2011. at 13:02

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

moj savjet: izbjegni kolovoz , ako možeš.

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Lucas, ovo mi se čini super!!!!!!

Sirius, teško ću izbjeći kolovoz ako me roditelji neće pustiti samu s malim... jer oni uzimaju godišnji tada odkad znaju za sebe... prvo zbog mora, onda zbog vinograda (završne pripreme radi berbe) tako da sve spoje...

Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Starijeg malog vodila na more s 3 mjeseca (taman je rođen blizu tvojeg Noe andynoa) i bio je tamo 3 mjeseca i preporodio se Mlađi će na more ove godiine s 4 mjeseca, a ja sam krenula na more s malo manje od 2 mjeseca...

More+bebe=dušu dali jedno za drugo, samo pazi da ideš full rano ujutro i kasno popodne na plažu, ja bih tukla one koje se po jakom suncu na plaži s djecom, a kamoli s bebama

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj andynoa prvotno napisa Vidi poruku
    Lucas, ovo mi se čini super!!!!!!

Sirius, teško ću izbjeći kolovoz ako me roditelji neće pustiti samu s malim... jer oni uzimaju godišnji tada odkad znaju za sebe... prvo zbog mora, onda zbog vinograda (završne pripreme radi berbe) tako da sve spoje...

http://www.kuca-miocevic.com/pocetna-hr.html

evo ti link pa pogledaj,,,,
    meni je tamo super s obzirom da su to bračni par sa dvije odrasle kćeri, ljubazni, dragi, obožavaju djecu, da ih u pola noći probudim i tražim ptičjeg mlijeka mislim da bi mi ga stvorili...
    a i uvijek ima netko od gostiju s djecom u apartmanima tak da nije dosadno....
    puno ulažu u apartmane i uglavnom imaju stalne goste, i imaju natkriveni osigurani parking za....ma sigurno 6 auta...
    i da, imaju roštilj....i svoj vrt i voćnjak iz kojega gosti slobodno uberu šta žele...
    dućan je blizu, a u centru ima i konzum, brdo pekara, dm, mesnice, plac....

meni je jako bitno da je plaža u hladu (pošto sam alergična na sunce) a i odkako je bebač došao, pogotovo izbjegavam sunce.... tak da ova biogradska mi je zakon....

nije ni trogir loš, seget-hotel medena al je malo dalje od samog centra grada.... tako da su obavezna kolica za bebu, jer je po glavnoj cesti jako prometno a uz plažu je malo zeznuto jer ima jedan dio kad opet moraš na glavnu cestu da bi došao do centra...parking s autom je malo teže nać....
    isto je plaža od hotela, kamenita, onaj sitni kamen, ima malo hlada, smokve i borovi su uz sami rub plaže tako da moraš rano zauzet mjesto ...
    kad sam bila trudna obožavala sam spavati popdne pod smokvom i kad se probudim samo ispružiti ruku i naklopati se
    ali ipak biograd mi je u srcu....

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj Ripcord prvotno napisa Vidi poruku
    Starijeg malog vodila na more s 3 mjeseca (taman je rođen blizu tvojeg Noe andynoa) i bio je tamo 3 mjeseca i preporodio se Mlađi će na more ove godiine s 4 mjeseca, a ja sam krenula na more s malo manje od 2 mjeseca...

More+bebe=dušu dali jedno za drugo, samo pazi da ideš full rano ujutro i kasno popodne na plažu, ja bih tukla one koje se po jakom suncu na plaži s djecom, a kamoli s bebama
    To za plažu sam se i sama uvjerila, i nikako mi nije bilo jasno kako u podne možeš biti s malom bebom na plaži... pa bogče malo, to su one majčice kojima je do boje pa misle da i sad mogu hvatat boju na moru...

bila ja u maminom trbuhu još na moru i isto tako sa 6 mjeseci su me vodili, jer oni idu svake godine...

kada ste putovali? po noći ili po danu? jer mislim da i to moram mjenjati?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

mi smo putovali pred jutro, i došli do 10-11 sati. Inače smo od onih koji idu jedamput dnevno na plažu i to oko 9 sati, a doma idemo oko 6-7 sati, uvijek nađemo dovoljno hlada i raspremimo se tak da deca mogu spavat popodne, a i da smo cijeli dan na plivanju. Jervko bi njih sve skupio, sad se jednom spava, sad drugom, pa u međuvremenu mužu i tak u krug. Večeru inače kuham ujutro ( dižem se oko 6) i sve složim u frižider za večeru. Na plažu zememo puno voća, i klope koja se može jest na plaži, znači ponekad i palačinke, pa i pečene piletine.

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    mi smo putovali pred jutro, i došli do 10-11 sati. Inače smo od onih koji idu jedamput dnevno na plažu i to oko 9 sati, a doma idemo oko 6-7 sati, uvijek nađemo dovoljno hlada i raspremimo se tak da deca mogu spavat popodne, a i da smo cijeli dan na plivanju. Jervko bi njih sve skupio, sad se jednom spava, sad drugom, pa u međuvremenu mužu i tak u krug. Večeru inače kuham ujutro ( dižem se oko 6) i sve složim u frižider za večeru. Na plažu zememo puno voća, i klope koja se može jest na plaži, znači ponekad i palačinke, pa i pečene piletine.
    pa to mi je ok, pogotovo ak su klinci u hladu, al sam vidla na žarkom suncu na centralnoj plaži u vodicama lani bebice male u kolicima... sve mi žao bilo...

obavezna oprema za plažu je dosad bilo voće, a sad ćemo vidit...

a kako ste vi sa malim bebicama rješavale dojenje? trčali do apartmana, ili?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

moj je normalno cical na plaži , pa ko bi 20 puta na dan došel do appa, koji je udaljen najmanje 10 minuta od plaže.

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    moj je normalno cical na plaži , pa ko bi 20 puta na dan došel do appa, koji je udaljen najmanje 10 minuta od plaže.
    ajde super, sigurno bu i moj tak.... a za poglede me baš boli briga

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

mi smo 3 godine zaredom išli u hotel Pinija u Petrčanima...hlada koliko hoćeš, a jedini gosti hotela su family sa malom dječicom!

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

joj lucas, prediivno je!
    baš sad razgledam po netu lokacije...

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj andynoa prvotno napisa Vidi poruku
    pa to mi je ok, pogotovo ak su klinci u hladu, al sam vidla na žarkom suncu na centralnoj plaži u vodicama lani bebice male u kolicima... sve mi žao bilo...

obavezna oprema za plažu je dosad bilo voće, a sad ćemo vidit...

a kako ste vi sa malim bebicama rješavale dojenje? trčali do apartmana, ili?
    poludim kad bilo koga vidim na plaži u podne a kamoli dječicu

mi smo na plažu nosili u malom frižideriću samo vode, jednu voćnu kašicu,eventualno neko pecivo, a na plaži smo od jedne bake kupovali smokve svaki dan (u biogradu) i sladolede....od ove, pardon prošle godine....

šta se tiče dojenja- ja sam ga dojila UVIJEK I SVUGDJE tako da mi ni plaža nije bila problem
    kakvo bježanje u apartman???!!!

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Lucas prvotno napisa Vidi poruku
    a na plaži smo od jedne bake kupovali smokve svaki dan (u biogradu) i sladolede....od ove, pardon prošle godine....
    nismo kupovali sladolede stare godinu dana, nego smo od ovog ljeta počeli papati sladolede....
    da nebi bilo zabune

Inda_os avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Hajdemo curke još prijedloga, sigurno ima još mjesta ...

Naši kriteriji su:
    - da nije prekrcana plaža
    - da ima puno hlada (po mogućnosti da ga prave borovi )
    - da je plaža pogodna za dijete (da nije betonska ili previše strma i stjenovita)
    - da u moru ima par metara plićaka
    - tražimo dvokrevetni apartman ili studio apartman do max. 55 eura/dan
    Posljednje uređivanje od daddycool : 27.04.2011. at 11:03

Smajlich avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

U Zadru koliko mi je poznato Zaton je najbolji, a već sam negdje napisala da je potez od Dugog Rata do Baške Vode najbolji za obitelji s malom djecom (posebno Duće i Omiš).

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

a neki kamp dobar za klince? sa pijeskom?
    Posljednje uređivanje od kudri : 27.04.2011. at 11:05

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Imate li kakav prijedlog mjesto/hotel i sl. na Rabu?

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moje su bili na moru prvi put s mjesec dana
    dojili smo na plaži, u moru, gdje god
    putujemo po danu jer smo tako putovali cijeli život

i u podne smo na plaži jer ne stignemo prije, dok se svi probudimo, doručkujemo, obučemo, namažemo, bude minimalno 11 sati. a nemam namjeru čamiti u apartmanu do 17 kad je opet primjereno vrijeme za plažu. uvijek ima neki hlad za sakriti se. ima i birtija u borovoj šumici s kavicom i sladoledom...
    i ne, nisam mama koja lovi boju, otkad sam rodila prvo dijete prije 8 godina bijela sam kao sir jer nemam kad leći i sunčati se.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Lutonjice, radije reci gdje ići na more.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a mi uvijek idemo u ista 2 mjesta (pula i malinska) jer nam je smještaj besplatan. pa nemam ni iskustva, ni ideja, ni komentara za najbolje babyfriendly ljetovanje.
    ali, meni se čini da si bilo gdje možeš napraviti najbolje ili najgore ljetovanje, sve ovisi o tebi

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Bol na Braču,raj na zemlji.Ima sve što čovjeku treba pa i više od toga.

Prošla sam cijelu našu obalu i nigdje mi nije bilo tako lijepo ko u Bolu.

romi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Evo gdje mi idemo već drugu godinu za redom -
    ljudi predivni, kuća nova i sređena do zadnje sitnice, vani za malo starije klince i odrasle Jacuzzi za 7 osoba, šetnica do centra Crikve 3km, idealno za predvećer...

http://www.globalturist.hr/SummerHou...VOSELIC.wshtml

A tu smo bili isto 3,g. za redom - stranica nije nekaj, ima ih na još bar 10, ali ovdje su najbolje slike, imaju dva nova apartmana, te jedan stari ogroman, ljudi također fenomenalni, plaža ispred kuće, plićak, nama je za klinca bilo idealno jer smo stalno nešto trebali iz kuće, a samo se popnete štengicama i u apartmanu ste!

http://www.goldenindex.com/homepage.jsp?c=6670

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Super mi je bilo putovati s malenim dok je iskljucivo dojio prvih 6 mjeseci - nekako su mi se tad sva mjesta cinila baby friendly
    Mi smo bili unajmili sobu u Korculi na dva dana, i tek mi je kasnije palo na pamet da uopce nisam ni isla za tim da li smjestaj ima pecnicu ili kuhalo
    Sad kad jede i dohranu to je vec druga prica...
    Andynoa, zato i imas cicu u majici da ne moras trcati u apartman s vremenom ces se naviknuti

mali princ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Lutonjice jeste bili u apartmanu ili kući? Mislim kako ste obavili hendlanje sa malom bebom....kupanje, oprema i sve ostalo! M mi je imao 7 mj kad smo išli na more, a ova štruca će biti skroz mala...pa sam i sama nekako nesigurnija!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

dvosobni apartman u apartmanskom naselju. s vešmašinom za pranje pelena

ne kužim zapravo što te muči s hendlanjem bebe i opremom?
    što se nas tiče, sve je isto kao i kod kuće, nema neke razlike

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

mene više ništa ne brine, jer se na more ove godine ne ide (((((((((((

(zbog sirije, libije i tih zemalja koje su usko vezane za posao mojih roditelja............)

al da barem bude lijepo vrijeme u rujnu da točam barem malo nogice u Zadru

In love avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj kudri prvotno napisa Vidi poruku
    a neki kamp dobar za klince? sa pijeskom?
    Rab, kamp u Loparu.
    Zaton kod Zadra.
    Čikat Mali Lošinj.

Mi smo od kada se rodio najmanji na Krku, u Staroj Baški. Tamo mi je super, divljina, a opet sve blizu. Jedino što nema hlada na plaži ali uzmem suncobran i ne idemo na plažu prije 6 sati popodne...I ujutro od 9 pa dok ne zapeće. Nema spremanja na plažu i nošenja stvari jer smo u kampu pa nam je sve blizu, ujutro stavimo kupaći, pojedemo, uzmemu ručnik i na plažu...A znamo i na plaži doručkovat Stvari onda ostavimo na plaži i idemo u hlad i oko 6 popodne ponovimo vježbu

Ma, sa bebom na more, pogotovo u app nije uopće neka frka. Mi idemo u kamp sa njima, čak budem i sama jer mm radi cijelo ljeto...Samo što manje kompliciranja jer obićno koplicioramo roditelji, bebama je tako ili onako svejedno i brzo se prilagode.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Digresija, al mene tako veseli što su već tako porasli da ove godine umjesto kofera na krovu clia vozimo bicikle pa djecu lijepo u sjedalice i na plažu!
    Sa minimalno dodatne opreme, bez kolica... Još kad bismo pelene izbacili...
    U Istri smo do sada išli autom na kupanje jer ne idemo na glavnu plažu već na divlju koja je dosta dalje, sad ćemo biciklima.

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    Digresija, al mene tako veseli što su već tako porasli da ove godine umjesto kofera na krovu clia vozimo bicikle pa djecu lijepo u sjedalice i na plažu!
    U Istri smo do sada išli autom na kupanje jer ne idemo na glavnu plažu već na divlju koja je dosta dalje, sad ćemo biciklima.
    veliki lajk za bicikle...

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    Cubana, gdje ćete?
    Gdje se može voziti biciklima?
    Ja sam samo jedne godine unajmila bicikl na MLjetu... krv mi je iz čela išla koliko sam izgorjela.
    Kad se vozite?

I nama je namjera uzeti bicikle, ali ne znam kada voziti?
    Ako nije jako sunce, onda smo na plaži.
    Ako je jako... onda nije ni za bicikl...

andynoa, kompliciraš.
    za tako malo dijete ne treba ti ama baš ništa osim malo plićaka, malo hlada, krevet i kupaonica.
    djeca uopće nisu zahtjevna, mi smo ti koji zanovijetamo.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

...i deka. S motivima konja, psa ili tako neke zivotinje.

Mene i tu u ovim hladnijim krajevima muci voznja bicikla ljeti. Osim eventualno u sumi. A do sumetine je komplicirano doci, osim ako ne kupim nosac za bicikl. :/

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

sa oba djeteta sam išla na more kad su imali mjesec dana. sa starijim u viksu, sa manjim u hotel. i sve pet

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Apricot, mi na plažu nikad ne idemo prije 16-17 sati i bicikli će nam biti prvenstveno za odlazak na kupanje. Istarski dio ljetovanja smo u Červaru, kraj Poreča i dopi...li su mi odlasci na kupanje autom, a put do divlje plaže je ionako prilagođen kozama, ljudima i biciklima, sve samo ne autima. Svaki put u auto, pa ih veži u sjedalice, pa smo znojni i svega mi je dosta još na parkingu. Klimu ne palimo jer em su znojni, em se vozimo 5-10 min max. Bicikli mi se čine kao ok rješenje.
    U Dalmaciji ostaju s mojima, na kupanje idu čamcem pa ću mami ostaviti kolica i buggyboard jer joj je tako ipak jednostavnije.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ne razgovaram s tobom!
    a i u Červaru je vaš apartman jel tako? (s obzirom da je pola Zagreba tamo smješteno)

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    andynoa, kompliciraš.
    za tako malo dijete ne treba ti ama baš ništa osim malo plićaka, malo hlada, krevet i kupaonica.
    djeca uopće nisu zahtjevna, mi smo ti koji zanovijetamo.
    ne bi bila žensko da ne kompliciram

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

ne razgovaram s tobom!
    a i u Červaru je vaš apartman jel tako? (s obzirom da je pola Zagreba tamo smješteno)
    Nije baš naš, ljetujemo kod muževe tetke.
    U Pakoštanima imamo kućerak.
    On topic, Pakoštane, pogotovo kamp Kozarica su vrlo baby friendly, cijeli je u borovima, u hladu, plaže su predivne. Jest da je gužva, ali ne znam gdje nije.

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj In love prvotno napisa Vidi poruku
    Rab, kamp u Loparu.
    Zaton kod Zadra.
    Čikat Mali Lošinj.

Mi smo od kada se rodio najmanji na Krku, u Staroj Baški. Tamo mi je super, divljina, a opet sve blizu. Jedino što nema hlada na plaži ali uzmem suncobran i ne idemo na plažu prije 6 sati popodne...I ujutro od 9 pa dok ne zapeće. Nema spremanja na plažu i nošenja stvari jer smo u kampu pa nam je sve blizu, ujutro stavimo kupaći, pojedemo, uzmemu ručnik i na plažu...A znamo i na plaži doručkovat Stvari onda ostavimo na plaži i idemo u hlad i oko 6 popodne ponovimo vježbu

Ma, sa bebom na more, pogotovo u app nije uopće neka frka. Mi idemo u kamp sa njima, čak budem i sama jer mm radi cijelo ljeto...Samo što manje kompliciranja jer obićno koplicioramo roditelji, bebama je tako ili onako svejedno i brzo se prilagode.
    tnx...idem guglat

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

zanima me jel netko ljetovao u hotelu Bellevue kod Malog Losinja i koja su iskustva? mi bi mozda tamo proveli odmor sa 1,5 godisnjim curicoom pa mi je zanimljiva svaka sugestija. hvala

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Pakoštane kod Biograda...pjesak u moru, malo mjesto apartmana na plaži i kampova koliko hoćeš, ljekarna,dućani, konzum...a Biograd i zadar pred nosom
    http://www.pakostane.hr/
    http://www.pakostane.hr/hr/dobro-je-znati/pakostane

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ljetujem tamo 34g...Vransko jezero, Kornati, jahanje, biciklizam.....

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Gdje se može voziti biciklima?
    Ja sam samo jedne godine unajmila bicikl na MLjetu... krv mi je iz čela išla koliko sam izgorjela.
    Kad se vozite?

I nama je namjera uzeti bicikle, ali ne znam kada voziti?
    Ako nije jako sunce, onda smo na plaži.
    Ako je jako... onda nije ni za bicikl...
    Rovinj je idealan za bicikle.Mi se do plaže vozimo biciklima i to nam je sasvim dovoljno bicikliranja na dan, 4x 15-30 minuta ovisno na koju plažu idemo. Dobro je što se do plaža uglavnom ide kroz park šumu. Par kratkih dionica na suncu lakše se podnese kad se zna da je iza ugla debela hladovina. No na žalost samo more nije idealno

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

http://www.pakostane.hr/hr/info/biciklisticka-staza
    ovo je ruta vožnje u pakoštanima...imaju gore slikice

kampovi
    http://www.pakostane.hr/hr/smjestaj/kampovi

kamp Kozarice-najbolji i najveći
    http://www.adria-more.hr/kamp.php

a ko voli Robinzon odmor evo nešto u Pakoštanima za njega Club Pakoštane-dio plaže koji je 50g bio zatvoren za domaće goste, jer su je za sebe na 50g kupili Francuzi
    http://www.pinebeach.hr/hr/index.aspx
    http://www.pinebeach.hr/hr/pine-beac...ane-slike.aspx
    http://www.pinebeach.hr/hr/all-inclusive.aspx
    http://www.pinebeach.hr/hr/naselje-pine-beach.aspx
    http://www.pinebeach.hr/hr/all-inclu...ktivnosti.aspx

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

http://www.pinebeach.hr/hr/pine-beac...ane-slike.aspx
    ovo su plaže kliknite na ime i otvorit će vam se slikice...meni je najdraža Punta gradsku Janice nikako ne volim-iskreno 80g..palže su možda bile manje ali meni puno lijepše nego ove sad

ruta za bicikliste
    http://www.pakostane.info/index.php?...d=21&Itemid=36

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

evo i stare teme na ovu temu možda si neko nešto tu nađe
    http://forum.roda.hr/threads/40542-B...te-na-Jadranu?

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ne reklamiraj ih toliko Ivana, bit će nam prevelika gužva

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

joj nije li uvijek tamo gužva...uf....uh da sam ja načelnic plaža bi bila do rive-kad su je već nasipali mogli su nasuti i onaj početni dio kad se ide na Puntu, da se lijepo može od tamo uć u more i sunčat...ili napraviti nekakv most-kao nekad onaj drveni...na njemu mi se bilo najlijepše sunčat....a plaže ispred Hep-a nije bila betonska, ni ova šljunčana, nego napravljena od onoga kamena....joj mm je lud od Pakoštana i svake godine kaže daj idemo negdje drugdje...ali nišat mi nemože zamjenit pogled na one otočiće, miris borove šume i juranju kavu(koju ja ne pijemem) u kafiću, kupovanje kod bakca povrća, šetnja po rivi i po križaljke..kupnja razglednica..uvečer koncerti....

nadam se da su ona drveća borći uz plažu ove godine veći pa će biti hlada..inače leči ću u Hep-dvorište...ha,ha

kako mi je žao što je "punta" propala i niko to ne kupuje i ne ulaže- a nekad su tamo bili plesnjaci i svadbe na samoj plaži, a iza kamp Kozarice i borova šuma..uf da imam para odmah bi ju kupila ili Hepovo odmaralište,ha,ha

sorry na O.T.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Mene plaže ne brinu, mi imamo čamac i kupamo se uvijek na nekom otočiću. Osim što nekad znamo otići u Club Med s morske strane. Da se djeca izdivljaju na pijesku.

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •