Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 58 od 58

Tema: Baby friendly ljetovanje u HR

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pa nije uvijek taaakva gužva ... Nama je krasno u 6. i krajem 8. mjeseca.
    Kupamo se u kampu Kozarica. Kada ćemo samo na sat vremena do plaže onda smo tamo ispod one bivše SODE.
    U Club Med su nas besplatno pustili nekoliko puta, ali isto u 6. mjesecu, u 7. i 8. nismo ikada ni probali.
    Poslijepodneva često provodimo na livadi kod jezera jer je hlad i djeca napucavaju loptu, trče, malo se okupaju ako im je do vode.
    Ja ujutro obično odvezem jedan đir biciklom od centra do sela Vrane. Ta, nazovi, biciklistička staza me najviše smeta. U biti je cesta, a znaju se ponekada vozači zaletavati po njoj jer je ravno. Pokatkada odem prema smetlištu, ali često nema žive duše pa me frka...

Volimo i Crvenu luku ili do Biograda.
    Biogradska šetnica uz plažu je isti krasna. 6. i 9. mjesec - milina!
    Inače iz Pakoštana do Biograda je MM išao s biciklom. Ja nisam jer je ipak kamenje, a ja nisam baš spretan vozač s dječjom sjedalicom na biciklu...

Mislim da bi bilo vrijeme da se nađemo i na kavi - ljubiteljice Pakoštana.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

preporučam gotovo sva manja mjesta na Braču i Hvaru
    (mislim, predivni su i dalji otoci: Vis, Korčula, Lastovo... al po mom guštu ipak je veliki "tramak" doći do tamo)
    mi smo tamo doma pa sam subjektivna, al znam puno obitelji sa djecom koji su došli jednom i sad se već vraćaju godinama tako da su i oni postali "domaći"
    (ne govorim o Bolu, Supetru, Hvaru... već o manjim mjestima poput Vrbovske, Milne, Splitske, Postira, Povlja...)
    iako je otok, što je mnogima bauk sa djecom, ovi su doista dobro povezani sa kopnom a i na samom otoku postoji sve što treba za normalno funkcioniranje
    neću uopće uspoređivat čistoću mora, mirise i boje u priobalju i na otoku

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

+ za Biograd

mislava avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

još jedna ljubiteljica Pakoštana

uh, što volim kavu u Gabre, smokve kod nonica i kupanje u crvenoj luci!

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    put do divlje plaže je ionako prilagođen kozama, ljudima i biciklima, sve samo ne autima.
    Na koju stranu od Cervara odes, prema Materadi, odnosno Uliki, ili prema Lanterni?

RE: kampa, camping Lanterna kod Poreca je takodjer super za klince, sve je u borovoj sumi i hladu, OK je za bicikle (Lanterna je jako veliko podrucje i postoje staze za pjesake/bicikliste - btw, tamo su i apartmani i hoteli), ima i divljih, i betonskih i mjesovito-sljuncanih plaza...

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Prema Materadi. Ne idemo daleko, motamo se oko onih rtova.

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Čula sam da je kamp Straško na Pagu najbolji za obitelji sa djecom,
    super plaže, dosta hladovine, puno sadržaja za djecu, a gužve (navodno) nisu velike.
    Imaju i mobil-home kućice za one koji nisu ljubitelji šatora.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Jel mogu užicati koju konkretnu preporuku za povoljan smještaj ( otprilike dio od Paga prema Šibeniku ) .

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •