Stranica 1 od 3 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 133

Tema: Brijanje na kraju - help!!!

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011
    SZ HR bliže ravnici, a ravnica je u uvijek u srcu

Početno Brijanje na kraju - help!!!

Opet otvaram temu, jer se ne mogu snaći (admini please oprostite)..

Imam problem, ne mogu se više obrijat, niti ogledalo ne pomaže, muža nemam, a nekako mi neugodno mamu pitat.... a ne podnosim DLAKEEEE...
    Noge donekle obrijem, ali ovo, ajme strašno...

Dal postoji neka pametna krema koja bi se smjela koristiti sada (37+4) da se sve skine dolje??? iako ja dolje nikad nisam kremice za brijanje koristila, jer me nekako uvijek bilo strah, uvijek je britvica dala svoje....

Zna li netko, ha, ha, ha?
    Izludit će me dlake ove, sad mi je bio toliki bed dok sam išla kod dr-a dlakava da vam ne mogu opisati...

zeljana02 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

ja sam u 28 tt pa vise ne vidim gospođu ...no, zato cu angazirati mm da mi pomogne kod kosnje ,,,ne podnosim dlake, i ovo mi je grozno kad ne mogu sama...

nadam se da ce se netko javiti sa pametnim savjetom

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj zeljana02 prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam u 28 tt pa vise ne vidim gospođu ...no, zato cu angazirati mm da mi pomogne kod kosnje ,,,ne podnosim dlake, i ovo mi je grozno kad ne mogu sama...

nadam se da ce se netko javiti sa pametnim savjetom
    i ja se nadam, al ti barem imaš mm koji ti može pomoći, naravno ako bude htio....

ajde curke, rješite nas dlaka....... fuj, fuj, fuj....

Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Ja sam sve sama sređivala iako isto mjesecima nisam ništa vidjela. Posljednje uređivanje je palo par sati pred porod, u paklenim trudovima, tako da mislim da uz ponešto muke, kemijanja i domišljatosti svaka trudnica može stat dlakama na kraj. Samo strepljenja i vremena treba

Good luck!

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

ne ide to sad baš uz moje kratke ručice... i ja sam dosad sve sama i sve bilo 5 al evo i večeras probala, sjela pa ne ide pa digni nogu pa nikak... odmah me počne stezat nešto u trbuhu i odustajem...

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ja sam si uvijek prije brijanja namjestila ogledalo na kadu ili veš mašinu kraj kade da se dobro vidi i obavila bez problema čak me u rađaoni nisu morali brijati.. Nisam nikad tražila pomoć MM jer mi je to nekak

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pa ako već želiš brijenje, uvijek te mogu u bolnici srediti.

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

a i to mi je nekako fuuj .. makar dok do tog trena dođe, rješit ću se svih sramova valjda..

kaj ne postoji nikakva krema za intimno brijanje... poput one veet za noge...?

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Zato ja imam bide, ne znam sta bi bez njega onaj dan kad sam krenula u bolnicu. Ogledalo i puuuno strpljenja i uspjela sam! Ne znam kako bi MM-a trazila da to napravi, ne zato sto sam ja neka sramezljiva nego bi mu vjerovatno cijelo vrijeme prigovarala

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

i to probala al kažem veliki trbuh, kratke ruke, da mi nije trbuh toliko visoko još možda bi i mogla..

Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

a da odeš kod kozmetičarke na depilaciju šećernom pastom?

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

kod mene nema, a svaka druga je udaljena 30km odavde...
    postoji li neki home made pripravak za to..?

katarinam avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011
    610

Početno

ah jadna ti Andynoa, koliko briga u zadnje vrijeme....a bit će bolje
    ja čekam da mi muž dođe doma pa da to obavi.

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

a tak je to kad si sam... ali ništa nije teško... sad sam se sama sa sobom dogovorila da idem u ljekarnu sutra tražit neki home-made pripravak za to, sigurno postoji nešo što je zdravo...

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

ja sam ti to obavljala napamet....
    stala u kadu, u neki polu-čučanj i pomalo...
    napipam gdje ima trave pa polako kositi...
    kak je izgledalo, nemam pojma... :/ na opip je bilo ok

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj Lucas prvotno napisa Vidi poruku
    sad će brzo i prava trava da se kosi.... aaaa jaaa ove godine neću prismrdit toj kosilici bome...

Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Lucas prvotno napisa Vidi poruku
    Eto, tak i ja - nekad u polu-čučanj, a nekad sam baš stajala normalno, samo mi je jedna noga trebala bit na naslonu kade, i tak pipkaš se i radiš - mm uvijek bio zadovoljan rezultatom (ili se bojao priznat drugačije )

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

pokusaj si nasmistit ogledalo, ma i dva ako triba.
    i ja sam sama sredila sve, nisam muza molila, nekako mi je to bilo... bezveze..ko zna kako bi to on odradio.
    namistila sam ogledalo, cucla i ajmo polako, malo je to duze trajalo, pa se dignem, pa opet u cucanj, pa drob zaboli.. a imala sam jaaakkkooo veliki drob
    ako vec nemas muza, a ne mozes sama... pa ako slucajno imas neku frendicu isprid koje ti nije neugodno?

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

A sto se ne smiju koristiti dep. kreme u trudnoci? Ja sam se pred porod namazala onom veet kremom pricekala 10 min i s plasticnim nozicem dobro postrugala na slijepo. Bitno je samo koristiti lijevu ruku za lijevu stranu a desnu za desnu - tako da ne moras ici preko trbuha.
    Ovo se ne bih usudila s ziletom ali s onim plasticnim nozem se stvarno ne mozes porezati...
    Posljednje uređivanje od sillyme : 02.03.2011. at 06:23

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

I jos napomena oko depilacije voskom/secernom pastom. Toga sam se bojala jer u trudnoci posebno lako pucaju kapilare (meni su popucale i bez depilacije...)

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    A sto se ne smiju koristiti dep. kreme u trudnoci? Ja sam se pred porod namazala onom veet kremom pricekala 10 min i s plasticnim nozicem dobro postrugala na slijepo. Bitno je samo koristiti lijevu ruku za lijevu stranu a desnu za desnu - tako da ne moras ici preko trbuha.
    Ovo se ne bih usudila s ziletom ali s onim plasticnim nozem se stvarno ne mozes porezati...
    pa zato sam i pitala, za to brijanje, nisam koristila za vrijeme trudnoće kremu, nisam ni prije, jer me nekako bilo strah, lako za noge, al dolje mi je nešto sasvim drugp...
    ništa ode u ljekarnu pa ću se raspitat...

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

draga moja ja sam nosila blizance, trbuh do koljena, gospođu nisam vidjela pola godine

naslijepo, uz napipkavanje, malo slijeva, malo zdesna, bez željeza u krvi, u polunesvjesti uspjela obaviti radnju žiletom, nije bilo lako, malo pomalo i uspjet ćeš

ili ta nekakva krema, ali opet nećeš samo to namazat, pa će otpast, vjerojatno moraš strugat malo bolje, a meni to dođe na isto na kraju

u svakom slučaju sretno i javi rezultat

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ma pusti da te obriju u bolnici, neće ti ništa biti. Bolje nego da se sama izrezuckaš.

Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj andynoa prvotno napisa Vidi poruku
    kod mene nema, a svaka druga je udaljena 30km odavde...
    postoji li neki home made pripravak za to..?
    ne bih ti preporučila da to sama radiš

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Sillyme.. oprosti ali kakvim plastičnim nožićem... meni je uvijek iz kreme bila dovoljna ona tamo zapakirana strugalica, šta god da je to bilo...

Bila u ljekarni sada... ne preporuča se uopće stavljati dolje ikakvu kremu za brijanje, zbog njezine jačine da se ne bi upalilo, a i ovako trenutno koristim cefaleksin pa mi ne treba još jedna grozota....
    Home-made pripravak sečerne paste ili kako se to već zove, isto postoji, ali se ne preporuča izvoditi sam, tj.ne preporuča se nestručna osoba da to radi..

Tako da ja i moje dlake, ili ostajemo do poroda, ili ćemo se nekako već potruditi da se to rješit s britvicom...

zeljana02 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Andynoa samo polako , hrabro i opusteno...vidjet ces da ces uspjeti......bolje da to sama napravis kako bilo nego da te u bolnici sređuju...
    ja se ne moram muciti jer mi je mm velikodusno pomogao, ali da nije htio sama bi to nekak napravila...

Calista avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Andynoa...bas mi je zao...ali neka te ne smetaju takve sitnice kao sto su dlake kad imas "trbuh do zuba".
    Se tice krema za depilaciju, ja ih ne koristim, ali sam znala jednu trudnicu koja se rijesila dlaka tamo dole pred porod sa tim...prije nanosenja kreme zastitila je osjtljive djelove (sluznicu) sa vazelinom.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

uf,uf, ja cu morat vec sad mm-a na edukaciju,ja to inace radim kombinacijom pincete,kreme i zileta...sada sam u trudnoci kremu izbacila pa samo podsisavam + zilet i pinceta. vrat mi otpadne dok ja to sve lijepo sredim....kad vise ne budem mogla vidjet onda mm preuzima kormilo...
    moja je prija cijelo vrijeme u trudnoci (a i prije) isla na depilaciju secernom,sve bi skidala i nije imala problema sa kapilarima,ali ja se isto nekako ne bi usudila...

nego,recite vi meni,jeli se mora bas sve skinut,mislim sta smetaju kratko podsisane dlake na venerinom brijegu,zar ne? njima u bolnici je bitno da je skinuto sve sa usmina i oko vag. otvora ako se ne varam? sta bi im moja crtica gore smetala???

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ma ne brini se, crtica ih ne zanima.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Ne mora biti obrijano do kraja. Na prvom porodu sam se zeznula, oni su me obrijali skroz, i od tada mi dlačice užasno urastaju. Drugi put sam dlačice sama ošišala, sa onom mašinicom za čupanje dlaka koja ima i nastavak za šišanje.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

E kad se sjetim kako sam ja bila zarasla nakon 6 mjeseci strogog ležanja, nije mi smjelo past na pamet obrijat se, jedino mi je mm noge brijao dok sam ja ležala. Žena koje me brijala se preznojila jadna

Više se ne zamaram, podšišavam, a samo noge brijem. Nemam živaca za to.

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Andynoa, probaj u sjedećem položaju uz pomoć velikog ogledala..je da zvuči smišno al probaj!

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj noisita prvotno napisa Vidi poruku
    Andynoa, probaj u sjedećem položaju uz pomoć velikog ogledala..je da zvuči smišno al probaj!
    probala sam, al ne ide... raširim ja koliko mogu al ne ide...

MartinaP, odkad sam saznala za dlake ih ne podnosim, i uvijek sam ćelava ugodniji mi je i sex bio i sve ostalo, nikad nisam problema imala pošto mi je britvica bila najbolji prijatelj

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Kod ovakvih tema cesto razmisljam da li muski clanovi foruma to citaju ili preskacu jer stvarno ne zele znati

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
    Kod ovakvih tema cesto razmisljam da li muski clanovi foruma to citaju ili preskacu jer stvarno ne zele znati
    kaj tu ima i muških članova??? ja sam mislila da je ovo samo girl power...

mala laia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

ah, i ja sam se baš jučer upustila u taj poduhvat - čekala sam mm-a, ali nikako da uhvati vremena, pa sam krenula sama... imam onaj električni šišač/brijač pa kombiniram ovisno o području... ali isto više gotovo ništa ne vidim, osim sa ogledalom onda jedna noga na wc školjku, a druga na podu, pa onda zamjena nakon obavljenog posla, pa malo pipkanja i uvjeravanja da je super!
    ja bih isto ili zamolila neku dobru frendicu, ili pustila da me obriju u bolnici - nije mi to bilo ništa strašno...
    ne bih se upuštala u eksperimentiranje sa kremama koje do sada nisam isprobala...

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    Ma ne brini se, crtica ih ne zanima.
    kad bi mogla srčeko bi im napravila, sam da me ne osakate...

ah, zamoliti frendicu, jao ne bi...
    kak ide ono iz film "jedno nogu na jedno ramu, drugo nogo na drugo ramo..." tak bum ja večeras pa da vidimo...

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

kaj tu ima i muških članova??? ja sam mislila da je ovo samo girl power...

ima, ima. Mislim da je netko od njih čak jednom pokrenuo temu o brazilskoj depilaciji

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj rossa prvotno napisa Vidi poruku
    ima, ima. Mislim da je netko od njih čak jednom pokrenuo temu o brazilskoj depilaciji
    u buduće pazim kakve teme otvaram.. ja ko muško ne bi htjela ovo čitat, samo bi ignorirala..

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Imaš od wilkinsona Quattro mašinicu. S jedne strane je žilet sa 4 oštrice, a s druge mala mašinica za šišanje, ima za dvije duljine dlačica. Baterija je već unutra. Mislim da sam kupila u DM. Djeluje.

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Imaš od wilkinsona Quattro mašinicu. S jedne strane je žilet sa 4 oštrice, a s druge mala mašinica za šišanje, ima za dvije duljine dlačica. Baterija je već unutra. Mislim da sam kupila u DM. Djeluje.
    ... a baš danas hitam u DM po ostale stvari... juuupiiiiiii....baš ću kupit, pa javim jel su moje dlake otišle bajbaj...

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

ja sam bila doslovno slonica u trudnoci ali do zadnjeg dana sam se brijala sama i to uz pomoc opipa svojih ruku...

Darijae avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

a joj .... ja baš nekidan bila na depilaciji i sve se nadam da će izdržat još ovih par dana da je neće trebati dorađivati. Nekako nikada nisam bila sklona žiletima.

nely avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj lidać2 prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam bila doslovno slonica u trudnoci ali do zadnjeg dana sam se brijala sama i to uz pomoc opipa svojih ruku...
    ovako i ja..
    sigurno se vec dugo brijes, a i cesto, pogotovo ako toliko ne podnosis dlake, pa se totalno osloni na opip i istinkt ni ne trudeci se ista vidjeti. malo na jednu, malo na drugu stranu..ma mora ici..

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

u buduće pazim kakve teme otvaram.. ja ko muško ne bi htjela ovo čitat, samo bi ignorirala..
    ne budi smiješna, oni to VOLE znati
    i čitati..., i gledati,
    i zamišljati...
    ne mislim na članove foruma, nego na obične čitače, većinu njih,
    prelistaj malo FHM pa ćeš skužit,
    svašta njih pali!

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj nely prvotno napisa Vidi poruku
    ovako i ja..
    sigurno se vec dugo brijes, a i cesto, pogotovo ako toliko ne podnosis dlake, pa se totalno osloni na opip i istinkt ni ne trudeci se ista vidjeti. malo na jednu, malo na drugu stranu..ma mora ici..
    ko što sam napisala već, ja sam ćelavica dolje.... kupila sam sada neke nove čudne britvice koje u sebi imaju neki gel, skupo ko sam vrag.. pa ću s time probati večeras, možda mi se posreći... .. do DMa nisam stigla, treba 30 km, a snijeg krpa kod mene pa me majka ne pusti samu u autu, a ona mi se ne želi pridružiti... ah kakve ja slatke brige imam..

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj Nena-Jabuka prvotno napisa Vidi poruku
    ne budi smiješna, oni to VOLE znati
    i čitati..., i gledati,
    i zamišljati...
    ne mislim na članove foruma, nego na obične čitače, većinu njih,
    prelistaj malo FHM pa ćeš skužit,
    svašta njih pali!

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

ko što sam napisala već, ja sam ćelavica dolje.... kupila sam sada neke nove čudne britvice koje u sebi imaju neki gel, skupo ko sam vrag.. pa ću s time probati večeras, možda mi se posreći... .. do DMa nisam stigla, treba 30 km, a snijeg krpa kod mene pa me majka ne pusti samu u autu, a ona mi se ne želi pridružiti... ah kakve ja slatke brige imam..
    pa na kraju krajeva ako i ne uspijes je "uredit" nemoj se zamamrati puno. sredit ce te oni u bolnici. nes` ti!
    znam da je ono osjecaj malo bezveze , kao ides rodit, a nisi je "uredila" a ja mislim da je njima tamo u bolnici sasvim svejedno... cega se oni sve nagledaju

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj bambus99 prvotno napisa Vidi poruku
    pa na kraju krajeva ako i ne uspijes je "uredit" nemoj se zamamrati puno. sredit ce te oni u bolnici. nes` ti!
    znam da je ono osjecaj malo bezveze , kao ides rodit, a nisi je "uredila" a ja mislim da je njima tamo u bolnici sasvim svejedno... cega se oni sve nagledaju
    ma ne bi htjela da me sređuju u bolnici jer sam čula svakojake priče o njihovim britvama... brrrr odmah se ježim...

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj bambus99 prvotno napisa Vidi poruku
    A i, dodala bi, nije im bitno da bas budes savrseno obrijana, prilicno sam sigurna da razumiju koliko je to tesko zbog trbuha,

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •