Stranica 2 od 3 PrviPrvi 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 133

Tema: Brijanje na kraju - help!!!

nahla avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj andynoa prvotno napisa Vidi poruku
    ma ne bi htjela da me sređuju u bolnici jer sam čula svakojake priče o njihovim britvama... brrrr odmah se ježim...
    ja bi sjela na rub kade i digla nekako noge na zid a ogledalo bi montirala na slavinu i uspjela bi nekako.
    sa voskom ni slučajno nemoj sama pokušavat jer ćeš se samo ispackat i nećeš to moć skiniz, a to boli i nema šanse da sama uspiješ tako jako povuć.
    meni je super ta gilette britvica sa gelom, skoro nema šanse da se porežeš.
    a šta se tiče bolnice mene su oba puta super sredili i vjeruj nelagoda ti neće bit ni na kraj pameti

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011
    SZ HR bliže ravnici, a ravnica je u uvijek u srcu

Početno

Evo da vam svima javim, ja i moja gospođa potpisale mirovni sporazum uz novu britivicu..nije bilo krvi, napipavanja, al ta se britvica sama kreće i to mi se jako sviđa.. sam mi nije jasno kako ju nisam otkrila prije...

jest da leđa, koljena, trbuh i sve ostalo sada boli, jer sam promjenila 800 i milijun poza... al bitno je da nema dlaka više...
    odmah se lakše osjećam za 1kg.. )
    hvala gilettu na toj britvici a naravno i svima vama curke koje ste bile uz mene i pokušavale mi pomoći sa svojim iskustvima..
    Posljednje uređivanje od andynoa : 02.03.2011. at 20:32

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

a jesi me nasmijala...

nely avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ma bitno da si ti rijesila svoj problem..

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj lidać2 prvotno napisa Vidi poruku

a jesi me nasmijala...
    barem nekoga da i ja nasmijem i usrećim, a šta češ, plavo oko, kosa, prva trudnoća, zbunjenost 100 gradi.. gore od rakije..

zeljana02 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

jupi operacija kosnje zbunja uspjesno izvrsena
    bravo za hrabru mamu i samohodajucu kosilicu...
    salim se malo naravno...

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Meni je pomoglo ono okruglo ogledalo na stalku, sto se moze lako naginjati pa bi nastimala pravi kut da se vidi gospodicna
    Samo treba pazit da ga ne okrenete na onu stranu koja uvecava... Da se ne bi prepale

zeljana02 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj S2000 prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je pomoglo ono okruglo ogledalo na stalku, sto se moze lako naginjati pa bi nastimala pravi kut da se vidi gospodicna
    Samo treba pazit da ga ne okrenete na onu stranu koja uvecava... Da se ne bi prepale

tocno...
    e curke bas ste me lijepo nasmijale...hvala...

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

naše gospođe dlakava čudovišta

Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Evo da vam svima javim, ja i moja gospođa potpisale mirovni sporazum uz novu britivicu..nije bilo krvi, napipavanja, al ta se britvica sama kreće i to mi se jako sviđa.. sam mi nije jasno kako ju nisam otkrila prije...
    Ajme, pa ja to tako dugo koristim da mislim da se kod svih podrazumijeva uporaba isključivo te britvice

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj Ripcord prvotno napisa Vidi poruku
    Ajme, pa ja to tako dugo koristim da mislim da se kod svih podrazumijeva uporaba isključivo te britvice
    ma ja sam dosad koristila konstantu onu njihovu zelenu sa rozim gore, bez toga gela, al ovo je preporoddddd..... ide ona sa mnom i u lijes....

katarinam avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011
    610

Početno

evo super da si se olakšala a sad možeš i rodit!

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

ma ne bi htjela da me sređuju u bolnici jer sam čula svakojake priče o njihovim britvama... brrrr odmah se ježim...
    virujem ja da ima svakojakih britvivca i da to nekim zenama bude ajme.
    recimo, ja sam svoju doticnu fino uredila,, al kad sam dosla u salu za CR isto su mi sestre tile malo "povuc"-mada stvarno nisu imale sta, al dobro, nema veze- i ja sam vidila da otvaraju novi novcati zilet (onaj kao jednokratni), i bacile su ga nakon sta su me "povukle".

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

jest da leđa, koljena, trbuh i sve ostalo sada boli, jer sam promjenila 800 i milijun poza... al bitno je da nema dlaka više...
    odmah se lakše osjećam za 1kg.. )
    hvala gilettu na toj britvici a naravno i svima vama curke koje ste bile uz mene i pokušavale mi pomoći sa svojim iskustvima..
    tek sam sad vidila ovaj post!
    bravo za tebe, nek si ti skinula veliko olakasanje sa sebe!

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

neka si se riješila zbunja

ja sam bila drugi čovjek nakon toga

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj ZO prvotno napisa Vidi poruku

neka si se riješila zbunja

ja sam bila drugi čovjek nakon toga
    uuuuuu... vjeruj mi, odmah mi je bilo lakše spavati...

nahla avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

prejaka si majke mi
    i meni je taj žilet otkriće desetljeća

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

dobro koji je to žilet? čitam i glupa sam ne mogu skontat

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj ksena28 prvotno napisa Vidi poruku
    dobro koji je to žilet? čitam i glupa sam ne mogu skontat
    gilette venus breeze... nije reklama valjda??? iako imam korist od njega

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

A vidis meni taj Breeze uopce nije odgovarao, Venus koristim oduvijek i cak su mi najbolji oni obicni, bez tog gela. A i osjetno su jefitniji. Ovi Breeze se vrlo brzo potrose a i taj gel...sve mi bude to onak ljigavo i sklizavo...ne znam, ja sam jedva cekala da potrosim i da si kupim ove jeftinije.

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
    A vidis meni taj Breeze uopce nije odgovarao, Venus koristim oduvijek i cak su mi najbolji oni obicni, bez tog gela. A i osjetno su jefitniji. Ovi Breeze se vrlo brzo potrose a i taj gel...sve mi bude to onak ljigavo i sklizavo...ne znam, ja sam jedva cekala da potrosim i da si kupim ove jeftinije.
    a ne znam, ja sam ga kupila i super mi je.. jest da je skup i da su patrone skupe, ne znam koliko će uopće durat jedna patrona, ak 3 puta maks... i to kažem AKO... al to ću samo za gospođu koristit, i ništa više

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

kada se istuširam tribam se osicat lakše,a ja se umorim i brijanje je problem postao,a ja sam isto vec godinama navikla na ćelavicu. pa sad kad uđem pod tuš,to traje jakooo dugo da bi se nešto postiglo.

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj zadarmamica prvotno napisa Vidi poruku
    kada se istuširam tribam se osicat lakše,a ja se umorim i brijanje je problem postao,a ja sam isto vec godinama navikla na ćelavicu. pa sad kad uđem pod tuš,to traje jakooo dugo da bi se nešto postiglo.
    u potpunosti te razumijem draga... dugi i opsežan posao.. probaj s tom britvicom, mekana je i glava joj se miče.. meni je olakšala dostaaaaa...

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

baš cu probat.muž je rekao da ce on obavit što triba,ali ga nebi pilala stim.pa se pomucim ipak. a sad mi je problem jer se mali okrenija,pa mi sad drži nogu ispod cica-u rebra me mlati.tako da se jedva uspijem sagnit.a tek obuti se.e to je pravi izazov.

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

a znate sta ja koristim?

svaki put muzu maznem jednu britvicu...heheheheh...meni su i one dobre...a zakaj bi ja trosila novce na britvica kada mogu njemu maznut...

nego da se osvrnem na brijanje u rodilistu...
    prvi put su me brijali britvom...
    a drugi put ziletom (iako sam se dan prije brijala) ,valjda moraju bar malo poteknut...

Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

a ne znam, ja sam ga kupila i super mi je.. jest da je skup i da su patrone skupe, ne znam koliko će uopće durat jedna patrona, ak 3 puta maks... i to kažem AKO... al to ću samo za gospođu koristit, i ništa više
    Meni traje dosta dugo, a ja pod normalno i redovito sređujem malu, noge i pazuhe. Iako ja, istinabog, baš i nisam od neke naročito dlakave sorte

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj Ripcord prvotno napisa Vidi poruku
    Meni traje dosta dugo, a ja pod normalno i redovito sređujem malu, noge i pazuhe. Iako ja, istinabog, baš i nisam od neke naročito dlakave sorte
    mislila sam da ću taj venus za gospođu koristit, za ovo ostalo mi je dobra i moja stara zelena gilette ... nisam ni ja od dlakave sorte, al mrzim dlake... dobro je da su mi dlake na rukama svjetle, da je to tamno ko na nogama, otišla bi na lasersko uklanjanje...

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj lidać2 prvotno napisa Vidi poruku
    a znate sta ja koristim?

svaki put muzu maznem jednu britvicu...heheheheh...meni su i one dobre...a zakaj bi ja trosila novce na britvica kada mogu njemu maznut...

nego da se osvrnem na brijanje u rodilistu...
    prvi put su me brijali britvom...
    a drugi put ziletom (iako sam se dan prije brijala) ,valjda moraju bar malo poteknut...
    I ja kradem mužu hihihi..

Mene su u rodilištu prvi puta s mašinicom obrijali, ono za šišanje.. drugi put nisu ništa jer sam se sama par dana prije..

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj klaudija prvotno napisa Vidi poruku
    I ja kradem mužu hihihi..

Mene su u rodilištu prvi puta s mašinicom obrijali, ono za šišanje.. drugi put nisu ništa jer sam se sama par dana prije..
    dobro neko rodilište s mašinicom...
    ljubomora me pere što nisam više u ZG, imala bi sigurno puno bolju njegu nego ovdje...
    ovdje šta god mi treba, treba se voziti 20-30 km...
    Posljednje uređivanje od andynoa : 04.03.2011. at 16:17

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

dobro neko rodilište s mašinicom...
    Rodilište u Petrovoj, ja sam mislila da to svugdje tako rade kad rade, jer je najbrže..

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

aha ... koliko sam stvari čula za 3 rodilišta u svom kraju (krug od tih 30km) VŽ nije uključen, ajme majko... blažene sve žene koje su u ZG... iako i tamo ima groznih iskustava, a ovo je tu katastrofa...

nahla avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

ma svugdi ima groznih iskustava, al na kraju te i nije previše briga kakvo je rodilište, naravno lipo je kad je sve novo i imaš kupatilo u sobi, ibeba je s tobom... ko sad u st. al gledaj na to ovako: preživile su tisuće žena prije tebe, pa ćeš i ti.

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj klaudija prvotno napisa Vidi poruku
    Rodilište u Petrovoj, ja sam mislila da to svugdje tako rade kad rade, jer je najbrže..
    tamo su mene britvom...

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

a da odeš kod kozmetičarke? nazovi prije pa pitaj imaju li isustva s trudnicama? većina ima i lijepo te srede kako si si god zamislila. moja je mene na stoječki doduše za porod nisam stigla do nje, pokušala se sama obrijati s nogama na sve strane i ogledalom, no nije išlo. jednostavno nisam vidjela ništa. i na kraju šumu striborovu prepustila sestri u rodilištu i bok. nije bilo ništa tako grozno kao što su me svi plašili, a i izgled tog dijela tijela me još tjednima ioanako nije zanimao

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj anamix prvotno napisa Vidi poruku
    a da odeš kod kozmetičarke? nazovi prije pa pitaj imaju li isustva s trudnicama? većina ima i lijepo te srede kako si si god zamislila. moja je mene na stoječki doduše za porod nisam stigla do nje, pokušala se sama obrijati s nogama na sve strane i ogledalom, no nije išlo. jednostavno nisam vidjela ništa. i na kraju šumu striborovu prepustila sestri u rodilištu i bok. nije bilo ništa tako grozno kao što su me svi plašili, a i izgled tog dijela tijela me još tjednima ioanako nije zanimao
    riješila sam, ima negdje gore napisano.. kupila neku britivicu, skupa do bola, glava joj se kreće, ima gel, pa promjenila milijun poza i voala ..
    ne volim ti ja dlake, pa sam uvijek ćelava, i ovo malo što sam imala problem mi je bilo bljak...

ne dam se tetama u rodilištu iako vide svašta... al ja ne dam to tamo

curly mama avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

anamix, baš sam i ja to htjela pitati. kaj nejdete curke kod kozmetičarke za "takve stvari"?
    dovoljno je 1x mjesečno i bez brige si. ne znam, meni je to brijanje užas! dlačice rastu već nakon par dana, svrbe...a nakon učestalog brijanja vjerojatno su i čvršće i gušće.

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj curly mama prvotno napisa Vidi poruku
    anamix, baš sam i ja to htjela pitati. kaj nejdete curke kod kozmetičarke za "takve stvari"?
    dovoljno je 1x mjesečno i bez brige si. ne znam, meni je to brijanje užas! dlačice rastu već nakon par dana, svrbe...a nakon učestalog brijanja vjerojatno su i čvršće i gušće.
    ne idem kod kozmetičarke, jer sam navikla svaki dan se bavit tušem i britvicom, pa mislim da mi je to samo bacanje novca..

sad u bolnici kad sam britvu onu vidjela kako visi, i još upute kako se treba prati.... nosim svoj venus u torbi gdje god i sve ću sama ...

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

ne idem kod kozmetičarke, jer sam navikla svaki dan se bavit tušem i britvicom, pa mislim da mi je to samo bacanje novca..

sad u bolnici kad sam britvu onu vidjela kako visi, i još upute kako se treba prati.... nosim svoj venus u torbi gdje god i sve ću sama ...
    ...

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i ja sam sve sama, pa su ipak u rodilištu morali potegnuti britvom 2-3 puta. tek tako. da ne bude po mom.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Zamisljam Andynou kako se prepire u bonici sa sestrama, onako u trudovima, i gura im Venus u ruke.

Sorry Andynoa, znas da ne mislim nista lose. Ti se fino sredi doma, prije nego ides u bolnicu i neces trebat to tamo rjesavat.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa Vidi poruku
    i ja sam sve sama, pa su ipak u rodilištu morali potegnuti britvom 2-3 puta. tek tako. da ne bude po mom.
    Eto vidis, meni nisu, valjda sam bolje obavila posao

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
    Zamisljam Andynou kako se prepire u bonici sa sestrama, onako u trudovima, i gura im Venus u ruke.

Sorry Andynoa, znas da ne mislim nista lose. Ti se fino sredi doma, prije nego ides u bolnicu i neces trebat to tamo rjesavat.

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

U Petrovoj prije gotovo godinu dana imali 3M jednokratne britvice, posljednji krik mode (iznenadili me malo s obzirom na skupocu 3M proizvoda: proizvodnja iskljucivo proizvoda za bolnice i slicno)...
    MM kod kuce pomogao srediti me svojim aparatom za podsisavanje, a kad su me htjeli britvicom lijepo se dogovorili da ne treba

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj josipal prvotno napisa Vidi poruku
    U Petrovoj prije gotovo godinu dana imali 3M jednokratne britvice, posljednji krik mode (iznenadili me malo s obzirom na skupocu 3M proizvoda: proizvodnja iskljucivo proizvoda za bolnice i slicno)...
    MM kod kuce pomogao srediti me svojim aparatom za podsisavanje, a kad su me htjeli britvicom lijepo se dogovorili da ne treba
    dobro da ste se dogovorili ..

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ja osobno nikad ne idem u kozmeticarke na depilaciju, a u trudnoci se ne bi ni usudila (ako je rijec o nekoj "čup metodi").
    Mislim da bi mi cupkanje samo moglo potaknit kontrakcije, ne znam

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Ja osobno nikad ne idem u kozmeticarke na depilaciju, a u trudnoci se ne bi ni usudila (ako je rijec o nekoj "čup metodi").
    Mislim da bi mi cupkanje samo moglo potaknit kontrakcije, ne znam
    ak čupkanje može potaknuti kontrakcije, idem ja danas 110 km do Zagreba onda kod kozmetičarke, makar nema šta da čupka

ne znam, kažem osobno nemam naviku ići kod tih teta, sve volim sama..

zeljana02 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

ne znam, kažem osobno nemam naviku ići kod tih teta, sve volim sama.. [/QUOTE]

X...potpisujem...bolje bih se i sama mucila nego da idem kod neke "babe"..nope...

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ni ja neidem kod tih teta.bacanje novaca,a navikla sam sama. sad u trudnoči je nezgodno, toliko da sma neki dan u tušu mislila da cu roditi od svih vratolomija jakoooooooooooo se umorila, bolilila križa i onda se još porezala smotana al eto,sve je ok.i dalje cu se mučiti

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

samo se ti muči draga moja, i ja se mučim... malo akrobacije ako ništa drugo

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Mozda te nece cupkanje dlacica porodit, ali eto ja sam procitala da moze potaknit kontrakcije (grcenje misica)
    Davno sam to citala, dok sam gledala cega se paziti, jer mi je prijetio prijevremeni porod od 27.tjedna.
    Nek me netko ispravi ako nisam u pravu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •