Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 133 od 133

Tema: Brijanje na kraju - help!!!

sunce moje malo avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

ja sam zamolila MM da to obavi, pa se zaigrao.
    napravio mi brazilku, kao htio je ujednačiti strane, pa nikako
    u bolnici su me samo čudno pogledali, bar nisu imali što popravljati kad su me počeli pripremati za CR.

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011
    SZ HR bliže ravnici, a ravnica je u uvijek u srcu

Početno

S2000 ma nema potreba za ispravljanjem, i ja sam puno toga čitala i gledala, hvala dragom Bogu, meni ništa nije prijetilo, ali ipak sam se svega i grozila i čitala..

Sunce moje malo, tako ću i ja danas, pa nek se dr-i sutra dok dođem vesele.. nisam se tri dana brijala, al večeras idemo ja i moja gospođa party, skidamo se do kraja, pogotovo što znam da moram biti u bolnici sutra u 12

nije mi jasno nešto, zar te i za CR rez briju? pa ne režu te dolje, već odmah ispod trbuha..
    mene sad počinje bit strah klizme, jer nemam pojma šta je to i kako to rade..

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

[QUOTE
    mene sad počinje bit strah klizme, jer nemam pojma šta je to i kako to rade.. [/QUOTE]
    i mene strah neznam što ocekivati

sunce moje malo avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

kod CR rade rez dosta nisko (ne vidi se kad imam gačice, i to one koje su dosta nisko) tako da malo obriju one dlake skroz gore (ajme koj opis ).

za klizmu ću reći moje iskustvo (molim da me ne "napadaju" one suprotnog mišljenja)- meni je probava skroz usporena, i moram priznati da je meni odgovarala. eto, nije bilo strašno (opis- stave ti malo mlake vode u guzu, stisneš i pričekaš 30 min, i onda obaviš nuždu).

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

i to detaljno pročisti, i na porodu bude sve ok?

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

e, sad ja očito brkam kateter i klizmu... samo to ti naprave da kakiš, baš cool...

jer meni su sad u bolnici stavili vruću peckavu vodu dolje (ne u guzu, nego premazali gospođu) stisnuli mi onaj iz čega piškim (na vrhu mi je jezika šta) s nekim crijevom i stiskali to da vide količinu urina.. izašle dvije kapi naravno a ja napunjena u mjehuru ko brod..
    jel to onda kateter?

sunce moje malo avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj zadarmamica prvotno napisa Vidi poruku
    i to detaljno pročisti, i na porodu bude sve ok?
    meni je bilo ok, ja sam se očistila do kraja (pa sljedeća 3 nisam imala kaj za obavljati).
    ima cura kojima je bez obzira na klizmu, "izletilo" malo pri tiskanju (ali ti je to u tom trenutko fakat manje važno).

sunce moje malo avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj andynoa prvotno napisa Vidi poruku
    e, sad ja očito brkam kateter i klizmu... samo to ti naprave da kakiš, baš cool...

jer meni su sad u bolnici stavili vruću peckavu vodu dolje (ne u guzu, nego premazali gospođu) stisnuli mi onaj iz čega piškim (na vrhu mi je jezika šta) s nekim crijevom i stiskali to da vide količinu urina.. izašle dvije kapi naravno a ja napunjena u mjehuru ko brod..
    jel to onda kateter?
    hm, ne znam.
    kad su me pripremali za CR, dobila sam i kateter. stave tu cijevčicu u (mislim da se to tako zove) uretru, zapecka dosta, osječaj je neugodan. ja sam kateter imala 1 dan, onda su ga maknuli.
    nekad stave kateter kod vaginalnog poroda jer se žene ne mogu popiškiti.

edit- otišla sam skroz off sa teme, ali eto da pomognem kod nedoumica.
    Posljednje uređivanje od sunce moje malo : 14.03.2011. at 13:53

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

ma nije toliko OT, i to je povezano s brijanjem, jer praktički te i briju da bi to sve napravili..

a vidjet ćemo uskoro pa ću vam reći kako je meni bilo... al to što su mi neki dan radili grozan osjećaj, mislila sam da ću riknut poslije koliko me sve smetalo..

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno Depilacija u trudnoći? dajte koji savjet :)

pozdrav svima!

zanima me da li ste se u trudnoći depilirale same ili ste išle kod kozmetičarke da vam to obavi? mislim na bikini zonu i noge.

do sad sam se uvijek brijala aparatićem, ali sada kako sam trudna, dlačice nekako rastu brže i gušće su , još uz sve to dolaze vrućine, a i meni raste trbuh, bit će mi sve kompliciranije da se sama depiliram...
    pa sam pomislila da bi možda najbolje rješenje bilo da mi to kozmetičarka skine sve s voskom i bit ću par tjedana mirna?

ne znam da li to može imati kakvih štetnih posljedica?

nahla avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

nema ti nikakvih štetnih posljedica, ali pošto si se brijala očekuj da će ti prvi put možda bit uraslih dlaka, a na preponama možda čak i malo prokrvariš, al to ti odmah prođe, ne brini. samo nađi dobru kozmetičarku.

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

ich123, mislim da nema nikakvih štetnih posljedica ukoliko odeš kozmetičarki da te obrije, pogotovo šečernom pastom, kako su cure ovdje negdje i napisale...
    ja ne volim te tete, pa sam ja sve sama, i eto našla sam savršeno rješenje za moju muku sada pred kraj..
    to što ti dlačice rastu više i što ih ima više, to su sve hormoni..

Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj sunce moje malo prvotno napisa Vidi poruku
    kod CR rade rez dosta nisko (ne vidi se kad imam gačice, i to one koje su dosta nisko) tako da malo obriju one dlake skroz gore (ajme koj opis ).

za klizmu ću reći moje iskustvo (molim da me ne "napadaju" one suprotnog mišljenja)- meni je probava skroz usporena, i moram priznati da je meni odgovarala. eto, nije bilo strašno (opis- stave ti malo mlake vode u guzu, stisneš i pričekaš 30 min, i onda obaviš nuždu).
    Zar si uspjela čekat 30 minuta? Ja ne znam nikoga (uključujem i sebe na prvom porodu, na drugom me nisu klistirali) tko je izdržao dulje od 10

priscila avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj ich123 prvotno napisa Vidi poruku
    pozdrav svima!

zanima me da li ste se u trudnoći depilirale same ili ste išle kod kozmetičarke da vam to obavi? mislim na bikini zonu i noge.

do sad sam se uvijek brijala aparatićem, ali sada kako sam trudna, dlačice nekako rastu brže i gušće su , još uz sve to dolaze vrućine, a i meni raste trbuh, bit će mi sve kompliciranije da se sama depiliram...
    pa sam pomislila da bi možda najbolje rješenje bilo da mi to kozmetičarka skine sve s voskom i bit ću par tjedana mirna?

ne znam da li to može imati kakvih štetnih posljedica?
    Nema štetnih posljedica, bez brige Redovito sam se depilirala i prije i sada u trudnoći - kod kozmetičarke. A sad i da hoću od trbuha još malo neću ništa vidjeti

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Ja isto od trbuha nista ne vidim,onak na slijepo malo pobrijem,a finish pred porod bu muz napravio da me u bolnici ne moraju

sunce moje malo avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj Ripcord prvotno napisa Vidi poruku
    Zar si uspjela čekat 30 minuta? Ja ne znam nikoga (uključujem i sebe na prvom porodu, na drugom me nisu klistirali) tko je izdržao dulje od 10

oko 20-ak min sigurno jesam, ne pitaj kako

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

podizem...kako se priblizava termin ja pocinjem intenzivnije razmisljat o nekim prakticnim stvarima....
    dragi nece biti tu na termin tako da cu se morat sama sredit.....kako imam jako osjetljivu kozu i prijasnje brijanje prepona bi mi rezultiralo uzasnim svrbezom,puficama i crvenilom uzasava me pomisao na to sve + vrucina + eventualni savovi od poroda....poludila bi....
    mislila sam kupit ovo : http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/d...&ctn=HP6373/00 i time se sredit (a super dodje i za ubuduce)
    sto mislite,pise da podreziva dlacice na 0.6mm,pa valjda im to malo nece smetat da me idu brijat??? nekome toliko narastu do sutradan...

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ja sam uspila sama sve obaviti.tako da me nisu trebali oni u bolnici obrađivat.
    ovo ti djeluje super i za inace,..ali zanima me kako planiraš to izvesti??mislim, ti možeš sama i sa britvicom al je problem što ti ona smeta i dobiješ svrbež,crvenilo?

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

jel briju totalno i za cr? mislim, zašto to rade??
    i ja oplikavim i užasavam se brijanja

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Kaj vam ne pomaze da se namazete s nekom hidratantnom kremom odmah poslje brijanja? Ja to obavezno napravim inace drugi dan budem prepuna crvenih pristica.

Ares avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

ja sam nekako sama to obavila, užasavala sam se britvica u bolnici, ali opet valjda mi nešto promaklo pa je sestra opet finiširala na suho...

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ma kakvi Koksi,ja pocrvenim i popristavim posebno kad pocmu rasti dlake!Bas me ful svrbi i moram se cohat,grozno...zato to zelim izbjec pod svaku cijenu! ajme jos ako finishiraju na suho kao sto Ares kaze....uf....nadam se da ce ovih 0,6mm od trimmera biti dovoljno....

mogu se dokucit zadarmamica,bez problema,nije mi velik puno stomak,dosta sam ostala savitljiva pa mogu izvodit egzibicije da se rijesim dlaka....

gupi51 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Da li je potrebno baš sve izbrijati ili može ostati onaj trokutić? Ja bikini zonu uvijek sređujem s britvicom i poslije namažem s losionom za poslije brijanja od MM i to mi bude super, nema crvenila, plikova, svrbeža. Jednom sam bila na depilaciji kos kozmetičarke i nikad više jer sam dobila takav nadražaj i svrbež, a što je još gore poslije su mi dugo vremena urastale dlake i izgledalo je katastrofa.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Moze ostati, nije im bitan taj dio gore. Ja sam se u T sa Svenom sama obrijala prije polaska i nisu oni nista popravljali.

Sto se tice iritacije, mozda ce sad ispast da pametujem al eto, profesionalna deformacija; prvo treba brijati niz dlaku, ne u suprotnom smjeru, kad se tako skine sve onda ide izbrijavanje. Tako dlaka oslabi i kad se krene u suprotnom smjeru rasta koza se ne iritira puno.
    Frizerka sam po struci pa...

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ja jutros kupila onaj bikini trimmer sto sam gore stavila link...eno se puni pa cu ga sutra isprobat...a koma,dobila sam sablone s njim,srce,kruna,strelica....mogu se zabavit pravit frizurice,ha ha....bas bi sestre bile ugodno iznenadjene da im srceko ostavim,LOL....

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
    Sto se tice iritacije, mozda ce sad ispast da pametujem al eto, profesionalna deformacija; prvo treba brijati niz dlaku, ne u suprotnom smjeru, kad se tako skine sve onda ide izbrijavanje. Tako dlaka oslabi i kad se krene u suprotnom smjeru rasta koza se ne iritira puno.
    Frizerka sam po struci pa...
    ja bi ti prije (sad vise ne vidim) strpljivo pincetom cupkala dlaku po dlaku u smjeru rasta pincetom sa bikini linije da minimiziram iritaciju...pa bi mi opet poslje svejedno urastale..imam oziljke posvuda u vidu tamnih tockica od dlaka koje bi urasle,smotale se u klupko pa bi ja iglicom iskopavala taj grumen van a ono rupa ostane poslje....
    isla sam na tretmane laserom ne bi li ih se tako rijesila ali otkazala sve nakon 1vog....nisam mogla izdrzat ...ha,ha.....toliko o mom pragu boli....

TOMISLAVA avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Bogme sam se i sama pomucila danas prije pregleda, skoro sam zakasnila, a sta ce bit poslje s obzirom da sam tek usla u peti mjesec

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
    ja jutros kupila onaj bikini trimmer sto sam gore stavila link...eno se puni pa cu ga sutra isprobat...a koma,dobila sam sablone s njim,srce,kruna,strelica....mogu se zabavit pravit frizurice,ha ha....bas bi sestre bile ugodno iznenadjene da im srceko ostavim,LOL....
    Koliko košta, disi ga uzela???

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

sad sam vidila link. e a zanima me, koliko je dovoljno pustiti da narastu dlake pa ici pravit te frizure- srce,strelica,kruna..,jer je meni celavica uvik..???

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Joj skulirana, bas mi te zao, sjecam se da je moja sogorica isto tako muku mucila, i one na nogama su joj uzasno urastale. Onda je pocela cupat s depilatorom i popravilo joj se stanje, neki dan je bila i u salonu na cupanju, i noge i bikini i zadovoljna je, kaze da nista ne urasta.
    Ja imam tu srecu pa su mi dlake svjetle i tanke pa nemam tih problema.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

339kn u Robota... a dosta ti je da ti naraste na par mm pa da onda sve drugo izbrijes a frizura da bude 2-3mm duga..mos s njim skracivat dlake na 2-6mm duzine s ovim jednim nastavkom (imaju skalini za nariktat po milimetar) a kad njega maknes ide na 0,6mm + sto ima drugi nastavak bas za izbrijavanje skroz...
    javim kako je proslo!

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

zaboravih prijavit iskustvo sa trimmerom! super je,za svaku preporuku! nisam koristila nastavak za izbrijavanje nego samo ovaj trimmer koji skraciva dlake na 0.6mm.
    pitala danas ginica jesam li se ok sredila,da li je to ok tako za rodiliste i rekao je da je super!
    jedino sto (barem mene) jaaako skakulja dok se podsisavate,morala sam pritisnut i nategnut drugom ruku kozu da bi mogla izdrzat te ko lagane vibracije aparata....

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Moja kolegica je to radila tako da si je na onaj podmetac koji inace stavljas na stolicu rasirila rucnik, sjela na pod (na taj rucnik) stavila ogledalo i sve sredila.veli da je sve vidjela i bez pol frke sve sredila.sjela je ispred kade da se moze naslonit na kadu da joj bude lakse.

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •