Maloprije sam nakon kupanja namazala Mo Exomega kremom koju nam je preporučila pedijatrica.
Dosad je nismo ničim mazali jer se kupala u čistoj vodi s malo maslinovog ulja i koža joj je bila divna.
Ove zime mi se na laktovima učinila malo suha i na nadlanicama su joj se pojavili jako suhi dijelovi veličine zrna kukuruza.
Čim sam je namazala u roku par minuta se zacrvenila, ne baš jako i nije ništa govorila da je smeta, ali je bila vidljivo crvenkasta
Kao na ovoj slici
http://www.ordinacija.hr/zdravlje/zd...jama-na-hranu/
Dijelovi koji su inače biti posebno suhi na nadlanicama su bili baš intenzivno crveni. Ona nije ništa prigovarala i normalno je zaspala.
Ja sam nju i dosad par puta namazala po licu i nisam ništa primijetila, ali jednom kad sam sebe namazala sam isto pocrvenila i počelo me peckati, iako kao i sad kad sam je mazala sam osjetila na rukama da me zateže.
Malo sam gledala po netu i piše da djeca mogu biti alergična na zob koje ima u toj kremi, ali ona jede zobene pahuljice bez ikakvih problema.
Ne znam trebam li je ići pregledavati, ne bih je uznemiravala dok spava, a opet me malo strah.