Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: OŠ Tina Ujevića u Koturaškoj

Annar avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno OŠ Tina Ujevića u Koturaškoj

Ispričavam se unaprijed ako je ova tema već bila, nisam upjela ništa konkratno naći.
    Zanimaju me vaša mišljenja o školi, jesu li veliki razredi, kako je organizirano, jesu li fleksibilni prema "različitima" - N je vegetarijanka pa ću trebati suradnju glede prehrane . Razmišljam o školi iako će krenuti tek slj. godine.... Imaju li možda "korakovske" razrede?
    Pročitala sam nešto sitno po internetu, većina ljudi ju hvali. Jesu li grčki i latinski obavezni za sve u višim razredima?
    Nestrpljivo čekam vaše odgovore

sandra14 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ja mogu ko njihova učenica, kasnije studentica na praksi, a sada kolegica.
    Osim što sam osobno još uvijek vezana uz nju, njih je isto dotakla "recesija".
    Razredi su mali, najviše dva paralelna upišu, nekada samo jedan (ko u moje vrijeme), imaš izučenih učitelja korakovskog pristupa, boravak (ali svake godine imaju i ljude kao teh.viškove, pa boravke spajaju), prehranu se može dogovoriti drugačiju jer su jedni od rijetkih s vlastitom kuhinjom.
    Latinski i grči uče se kao izborni predmeti, što znači da sami odabiru žele ga učiti ili ne.
    Meni je taj period OŠ jedan od najljepših, jer smo bili mala škola, svi profesori su nas poimenice poznavali, gurali nas u sve aktivnosti, bili izuzetno dobro organizirani, danas znam da radi još 5-6 profesora stare garde, a kako to u stvarnosti izgleda ne znam.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ja ti samo mogu reci da mi se cini da su ucitelji od 1-4 odlicni..radila sam u njihovom prostoru popodnevne tecajeve za djecu i u ucionicama imaju jako puno plakata koji djeca zajedno rade..svaki tjedan nesto novo..cak sam nekad i iz dosade prije nastave znala citati djecje zadace (ostavljali su ih na stolu), stalno nesto pisu, 100 tema..i jako je uredna skola za razliku od mnogih, cistacice se bas trude

khaa avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ja sam o toj školi čula sve najbolje, od sestrične klinci idu tamo i ona je jako zadovoljna!

Annar avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Hvala vam odgovorima, nadam se da će i sljedeće godine biti tak dobra ) Još da naletim na korakovski razred....

Annar avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Hm, bila sam oko škole (unutra se nemre), nije me se okoliš baš dojmio. Prilično je zapušteno i neuredno, smeća ima posvuda...Zgrada je puna grafita, neki su lijepi, ali sve u svemu - morala bih ući i vidjeti kakva je atmosfera. Kaj imaju samo ujutro školu?

Annar avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Hop!
    Ima li još koja dobra duša s novim informacijama? Načula sam u kvartu da učiteljica u boravku baš i nije nešto....
    Imaju li jednu ili više smjena?

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kad je "prebrisan" pješački prijelaz - otišla sam do ravnateljice da vidim mogu li kako pomoći, animirati nekog u firmi, pisati gradu, zvati novinare, nemampojmakajsejošmože....

poprilično arogantno me spirila, jer je ona "pisala na određene adrese i dobila negativan odgovor", a ja bih sigurno prijelaz htjela iz svog interesa (!?)

lijepo sam joj objasnila da ja po zakonu o sigurnosti prometa MOGU tamo prelaziti i bez pješačkog, no da sam vidjela kad je auto skoro pregazio djevojčicu - i da mislim kako bi se svi koji tamo rade / imaju djecu u školi /stanuju / samo prolaze - trebali udružiti da se prijelaz vrati. na kraju mi je bilo neugodno što sam uopće nešto pokušala...

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

ja znam za slučaj iz viših razreda, radi se o djetetu moje prijateljice, gdje su se na nasilje / verbalno i fizičko /
    razrednica i ravnateljica izrazito arogantno i nesuradljivo ponašale bez ikakvog interesa zaštititi djevojčicu koja
    je ove godine promjenila školu i preporodila se

Annar avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Uf, tek sam sad vidjela vaše postove!! Nije mi mail javljao... Čula sam da je ravnateljica takva i iz drugih izvora. Bila sam ziher da je ta škola dobra izbor, sad baš ne znam...možda ipak Kršnjavi?

Annar avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Sorciere ti imaš dijete u toj školi?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •