Pokazuje rezultate 1 do 50 od 50

Tema: Njegovateljica

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Eci prvotno napisa Vidi poruku
    Ispričavam se, ipak ste u pravu, to je dadilja. Referentica mi je govorila nešto sasvim drugo.
    Ali, eto, kad sam već upisala budem i završila. Nadam se da će se naći neki posao za nas. Kad već ulažu lovu, valjda imaju plan šta će sa tim ljudima. Osim što je tečaj plačen od strane države, plačen je i mj. dohodak 1600kn + prijevoz. Znakovita je i činjenica da se za vrijeme tečaja ljudi brišu iz evidencije zavoda. Tak da će sad u 3.mj. naglo pasti br. nezaposlenih, a kad tečaj završi, početkom 7. opet će porasti, haha.
    Čuj, bila je prije jedno 2-3 mjeseca na tv emisija o tome kako je riješena predškolska skrb u Francuskoj (nema toliko vrtića kao kod nas, nego imaju osposobljene žene - dadilje - koje doma čuvaju djecu uz svoju ili samo tuđu).

Bilo je nešto govora o tome da se sličan program pokrene i kod nas. ALI da bi dadilja mogla čuvati djecu doma uz ugovor s državom (recimo) mora ispunjavati neke uvjete: mora biti educirana - to je valjda taj tečaj, mora imati zadovoljavajući prostor i slično.

Možda sam fulala, ali tako je nešto bilo na tv. Ne mogu naći ništ o tome na internetu.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 04.03.2011. at 12:43

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •