Pokazuje rezultate 1 do 50 od 75

Tema: VBAC / CBAC - iskustva, savjete molim

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Moja priča sa prvog poroda bila bi identična tvojoj, opisi, dobra trudnoća, poslušna trudnica, strah, razočaranje i na kraju mučenja carski rez.
    Tako da znam točno kako ti je i suosjećam sa tobom.

Drugi porod je bio nakon 2,3mj. i ukratko:

Nitko nije pratio moj rez (koliko ja znam), želja za VBAC bila je ogroomna kao i želja za borbom koja je počela nakon jednog CTG-a u 38 tjednu.
    Nešto nije štimalo, svaki puta su nalazi bili drugačiji da bi nakon svakodnevnog vozanja po tri puta na ctg ipak pristala na hospitalizaciju.
    Nakon jednog dana provedenog u bolnici u 39-om tjednu ctg ponovno nije bio dobar i točno u ponoć završila sam u rađaoni.
    Nakon dugog objašnjavanja, nakon moje borbe za čim prirodnijim prokidaju mi vodenjak.
    Do jutra bez dripa, a u 7 sati drip (ali lagani) i tako je počela moja savršena imitacija prirodnog poroda .
    Trudovi su bili, pojačavali se, pa su morali samo mrvicu još dripa dati (nisam loše reagirala), hopsajući na lopti prikopčana ctg-om, uz masažu svoje sestrične i najbolje primalje porod je završio na stolčiću i sve je prošlo u redu.
    Kao da nikad nije bio carski rez i nitko ga se nije niti sjetio.

Hoću ti reći da smo svi mi drugačiji i da se nemoj bojati.
    Imaj nadu da bude sve u redu, brini se za svoje tijelo i slušaj kako reagira i ne mora baš uvjek završiti crno čega se mi i najviše bojimo.

Možda ipak naletiš na bolju ekipu i ljude (kao što sam ja), možda ipak
    uspiješ roditi u normalnijim uvjetima i na ljudski način.
    I to ti želim od sveg srca.
    Posljednje uređivanje od oka : 02.03.2011. at 21:40

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •