Pokazuje rezultate 1 do 50 od 75

Tema: VBAC / CBAC - iskustva, savjete molim

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    paid avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

samo da ti pružim podršku...u istim sam nedoumicama kao ti. Imala sam carski prije 3 godine, indikacije zadak i ogromna beba. sada bi htjela vbac ali užasno me strah.carski me plaši zbog duuugog boravka u bolnici i rane hospitalizacije,te oporavka i bolova koji su drugi put sigurno jači...
    moja gin mi ne daje nadu za vbac jer je beba opet jako napredna i zadak još uvijek (u 32 sam tjednu).
    ima li mi itko pametno što za dodati???

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj paid prvotno napisa Vidi poruku
    samo da ti pružim podršku...u istim sam nedoumicama kao ti. Imala sam carski prije 3 godine, indikacije zadak i ogromna beba. sada bi htjela vbac ali užasno me strah.carski me plaši zbog duuugog boravka u bolnici i rane hospitalizacije,te oporavka i bolova koji su drugi put sigurno jači...
    moja gin mi ne daje nadu za vbac jer je beba opet jako napredna i zadak još uvijek (u 32 sam tjednu).
    Mene je drugi carski puno manje bolio nego prvi, dakle skoro ništa i oporavila sam se za čas.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj paid prvotno napisa Vidi poruku
    Ti si drugorotka, beba ima vremena da se okrene .

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •