Pokazuje rezultate 1 do 50 od 75

Tema: VBAC / CBAC - iskustva, savjete molim

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Drndalice ja sam imala prvi porod kao i ti normalno se otvarala (sporo je išlo) do 6 cm tada su mi dali drip i mučenje 20 sati na kraju distocija hitan carski a bebica je bila 4150 to je bilo prije 3 god.Sad sam rodila vaginalno prije 12 dana i to je predivno iskustvo,bojala sam se užasno al sam i željela roditi vag uglavnom dr mi je sve lijepo objasnio,pokušat će mo ako ne bude išlo kako spada carski se napravi za 10 min i stvarno hvala mu na tome....uglavnom došla sam u rodilište u 2 iza ponoći s trudovima na minutu,otvorila se do jutra 8 cm,oko 9 sam otišla u box anesteziologica mi je dala epiduralnu,dr je kasnije došao i pred kraj mi je dao drip al je cjelo vrijeme bio u boxu pored mene,kad su me porodili svi su ostali u čudu jer je bebica bila ogromna (4630 i 53 cm)...rezali me jesu al je sve prošlo odlično i puno brže i lakše sam se oporavila nego prvi put....osjećaj je definitivno puno ljepši kad rodiš vag,ma savršeno nešto.......zato ti želim sreću na porodu ma kako ti odlučila...)

Leni avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

ja sam prvi put stvarno željela prirodno, ali eto, imala sam hitan carski... i vječno sam zahvalna ekipi na sv. duhu....

a šta ako nemaš nikakvih indikacija za CBAC osim vlastitog straha????

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •