imate li koga, a da je jeftino i pouzdano???
![]()
imate li koga, a da je jeftino i pouzdano???
![]()
http://www.avalon.hr/
dečki su super... sretno...
jesi radila nešto kod njih ili??
i još jedna nedoumica vezana uz otvaranje obrta - ako netko zna, da li se plaćaju dupli doprinosi ako sam zaposlena?
i ako trebam obrt za turističke usluge - oglašvanje, nešto kao baza podataka iznajmljivača, trebam li imati položen onaj neki ispit za agencijskog nešto...hmmm
http://www.dizajn.vg
ostalo, nemam pojma.
ima na internetu jaaako puno oglasa i firmi koje se time bave...ali najrađe bi nekog tko to radi honorano, od doma...i da je dobar i pouzdan...
nažalost nisam, ali su to dečki iz mog kraja, i silno su jeftini i povoljni za razliku od web-hostinga u ZG... kod mene je u firmi bio centralni web-hosting, mi smo s vremena na vrijeme morali samo prevoditi tekstove za stranicu i to je to... traži ih ponudu mailom pa češ vidjeti...znam da je reklamiranje zabranjeno, al morala sam poslati link...
što se tiče obrta nemam pojma..
evo ja preporučam svog supruga koji je bez posla i izrađuje web stranice, odnosno to mu je ujedno i struka, može bez rn ili preko računa....može vam poslati reference sta je do sad radio.....
imam ja upravo tak nekja kak si ti želiš.. i sama sam dala raditi stranicu, ak te zanima javi mi se na pp
A propos raznih web dizajnera, treba uzeti u obzir da su to često samo priučeni ljudi koji s dizajnom u pravom smislu nemaju nikakve veze. Neki su više, a neki manje tehnički potkovani, ali većina ih ima jako oskudno ili nikakvo znanje o vizualnim komunikacijama, o odnosu vizualnog i verbalnog i komunikaciji općenito pa je rezultat u pravilu katastrofalan. Nepregledne, nepismene tekstove i dojam koji stvaraju o tvrtki neću ni spominjati.
Osim toga, troškovima izrade web stranice treba pribrojiti izdatke za optimizaciju i dodatno oglašavanje, jer stranica za koju nitko ne zna i nitko je ne posjećuje nema smisla.
Malim tvrtkama i svima koji tek pokreću vlastiti biznis, a ne mogu u startu uložiti velik novac ponekad je isplativije primijeniti neki drugi kreativan, efektan, ali jeftiniji i brži način privlačenja klijenata, a kad zarade, uložiti u kvalitetne web stranice.
Koga zanima više, neka se javi na pp.![]()