Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: izrada web stranice!

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno izrada web stranice!

imate li koga, a da je jeftino i pouzdano???

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011
    SZ HR bliže ravnici, a ravnica je u uvijek u srcu

Početno

http://www.avalon.hr/

dečki su super... sretno...

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

jesi radila nešto kod njih ili??
    i još jedna nedoumica vezana uz otvaranje obrta - ako netko zna, da li se plaćaju dupli doprinosi ako sam zaposlena?
    i ako trebam obrt za turističke usluge - oglašvanje, nešto kao baza podataka iznajmljivača, trebam li imati položen onaj neki ispit za agencijskog nešto...hmmm

plashljivo_pile avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

http://www.dizajn.vg

ostalo, nemam pojma.

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ima na internetu jaaako puno oglasa i firmi koje se time bave...ali najrađe bi nekog tko to radi honorano, od doma...i da je dobar i pouzdan...

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011
    SZ HR bliže ravnici, a ravnica je u uvijek u srcu

Početno

Citiraj kudri prvotno napisa Vidi poruku
    jesi radila nešto kod njih ili??
    i još jedna nedoumica vezana uz otvaranje obrta - ako netko zna, da li se plaćaju dupli doprinosi ako sam zaposlena?
    i ako trebam obrt za turističke usluge - oglašvanje, nešto kao baza podataka iznajmljivača, trebam li imati položen onaj neki ispit za agencijskog nešto...hmmm
    nažalost nisam, ali su to dečki iz mog kraja, i silno su jeftini i povoljni za razliku od web-hostinga u ZG... kod mene je u firmi bio centralni web-hosting, mi smo s vremena na vrijeme morali samo prevoditi tekstove za stranicu i to je to... traži ih ponudu mailom pa češ vidjeti...znam da je reklamiranje zabranjeno, al morala sam poslati link...

što se tiče obrta nemam pojma..

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

evo ja preporučam svog supruga koji je bez posla i izrađuje web stranice, odnosno to mu je ujedno i struka, može bez rn ili preko računa....može vam poslati reference sta je do sad radio.....

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

imam ja upravo tak nekja kak si ti želiš.. i sama sam dala raditi stranicu, ak te zanima javi mi se na pp

Pandora Aura Monroe avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

A propos raznih web dizajnera, treba uzeti u obzir da su to često samo priučeni ljudi koji s dizajnom u pravom smislu nemaju nikakve veze. Neki su više, a neki manje tehnički potkovani, ali većina ih ima jako oskudno ili nikakvo znanje o vizualnim komunikacijama, o odnosu vizualnog i verbalnog i komunikaciji općenito pa je rezultat u pravilu katastrofalan. Nepregledne, nepismene tekstove i dojam koji stvaraju o tvrtki neću ni spominjati.

Osim toga, troškovima izrade web stranice treba pribrojiti izdatke za optimizaciju i dodatno oglašavanje, jer stranica za koju nitko ne zna i nitko je ne posjećuje nema smisla.

Malim tvrtkama i svima koji tek pokreću vlastiti biznis, a ne mogu u startu uložiti velik novac ponekad je isplativije primijeniti neki drugi kreativan, efektan, ali jeftiniji i brži način privlačenja klijenata, a kad zarade, uložiti u kvalitetne web stranice.

Koga zanima više, neka se javi na pp.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •