-
Konstantne vibracije u trbuhu
Trazila sam po Net-u da li se do sada netko pozalio na ovo ili da li postoji rasprava na ovu temu, misljenje doktora, ljudi i na zalost nisam nista nasla.
Moje pitanje je da li je netko osjecao vibracije u trbuhu u ranom stadiju trudnoce? Naime, samo sam dva mjeseca u drugom stanju i cesto, ponekad po cijele dane osjecam sitne vibracije u predjelu trbuha. Na pocetku (2-3 puta) sam ih osjetila u koljenu, a nakon toga samo u trbuhu. Cak sam mislila na pocetku da mi telefon vibrira u torbi, dok nisam skuzila da se vibracije zapravo dogadjaju u meni!
Na pregledu je sve bilo u redu, osim sto me muce mucnine, vrtoglavica i umor.
Ima li tko iskustva sa ovim vibracijama?
Hvala...
-
Neke trudnice već vrlo rano osjete tzv. leptiriće ili mjehuriće u trbuhu, tj. pomicanje bebe, ali može biti i da osječaš rastezanje mišića maternice i rastezanje stidne kosti...
Ja sam u 4 mjesecu trudnoće i već osjećam laganen bebine udarce iznutra, a ponekada samo polagano titranje.
-
Curke podizem temu..
Da li je koja imala ovakvu situaciju.
Bas poput bblueness i ja imam nekakve vibracije u doljnjem djelu trbuha. S desne strane u podrucju jajnika.
Bas vibrira.. i onda se smiri. I tako po par puta dnevno. I zbilja ne znam sto bi to moglo biti. Sad sam 15+1t, a te vibracije osjetim od 13tt. Please, please javite se ako imate iskustva s tim.
-
Ives, mozda je vec bebica? S 15 tjedana bi je mogla osjetit, al s 13 mi zvuci prerano. Al ko zna, koliko sam shvatila, ti si na mirovanju i stignes pozorno pratit sve sto se dogadja pa mozda nesto i ranije uvatis... ili neio zivac. Ne zvuci mi kao nesto zabrinjavajuce, u trudnoci se stalno nesto neobicno u trbuhu desava.
-
Jadranka hvala ti na odgovoru.
Hm..za bh sam sigurna da nije jer mi se trbuh ne zgrci. Samo kao da zavibrira onako. A mozda je stvarno bebica u pitanju. I to sto kazes, mirujem pa svasta primjecujem.
-
Ives000 ja sam na tom mjestu pocela bebu osijecati a posto ti je to 2. Trudnoca moguce da je bebica tako rano 
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma