Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Konstantne vibracije u trbuhu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno Konstantne vibracije u trbuhu

Trazila sam po Net-u da li se do sada netko pozalio na ovo ili da li postoji rasprava na ovu temu, misljenje doktora, ljudi i na zalost nisam nista nasla.
    Moje pitanje je da li je netko osjecao vibracije u trbuhu u ranom stadiju trudnoce? Naime, samo sam dva mjeseca u drugom stanju i cesto, ponekad po cijele dane osjecam sitne vibracije u predjelu trbuha. Na pocetku (2-3 puta) sam ih osjetila u koljenu, a nakon toga samo u trbuhu. Cak sam mislila na pocetku da mi telefon vibrira u torbi, dok nisam skuzila da se vibracije zapravo dogadjaju u meni!
    Na pregledu je sve bilo u redu, osim sto me muce mucnine, vrtoglavica i umor.
    Ima li tko iskustva sa ovim vibracijama?
    Hvala...

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Neke trudnice već vrlo rano osjete tzv. leptiriće ili mjehuriće u trbuhu, tj. pomicanje bebe, ali može biti i da osječaš rastezanje mišića maternice i rastezanje stidne kosti...
    Ja sam u 4 mjesecu trudnoće i već osjećam laganen bebine udarce iznutra, a ponekada samo polagano titranje.

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Curke podizem temu..
    Da li je koja imala ovakvu situaciju.
    Bas poput bblueness i ja imam nekakve vibracije u doljnjem djelu trbuha. S desne strane u podrucju jajnika.
    Bas vibrira.. i onda se smiri. I tako po par puta dnevno. I zbilja ne znam sto bi to moglo biti. Sad sam 15+1t, a te vibracije osjetim od 13tt. Please, please javite se ako imate iskustva s tim.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Ives, mozda je vec bebica? S 15 tjedana bi je mogla osjetit, al s 13 mi zvuci prerano. Al ko zna, koliko sam shvatila, ti si na mirovanju i stignes pozorno pratit sve sto se dogadja pa mozda nesto i ranije uvatis... ili neio zivac. Ne zvuci mi kao nesto zabrinjavajuce, u trudnoci se stalno nesto neobicno u trbuhu desava.

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Jadranka hvala ti na odgovoru.
    Hm..za bh sam sigurna da nije jer mi se trbuh ne zgrci. Samo kao da zavibrira onako. A mozda je stvarno bebica u pitanju. I to sto kazes, mirujem pa svasta primjecujem.

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Ives000 ja sam na tom mjestu pocela bebu osijecati a posto ti je to 2. Trudnoca moguce da je bebica tako rano

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •