Pokazuje rezultate 1 do 50 od 69

Tema: Oženio se bivši..

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Superman avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Moji svi bivši su se vrlo brzo nakon prekida veze oženili, a takav trenda nastavio je i bivši muž, s kojim sam provela 11 godina svog života i s kojim imam dijete... Taj je imao zakazan termin za vjenčanje prije nego li smo dobili sudsku presudu o razvodu braka.

Bit će da djelujem poticajno na ženidbu, jel...?

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Baš vas sad čitam, sigurno nije lako kad se ne vjenčaš za svoju veliku ljubav iz mladosti - meni je ta velika ljubav mm, oni prije su mi samo teret bili, iako su neke veze trajale godinama - sam Bog zna zašto sam toliko izdržala!

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Superman, !

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ja nemam takvih problema, za one loše mi žao žena koje su ih " dobile" a za one dobre drago mi da su našli nekog ko će ih voljeti kad već ja nisam mogla

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
    ja nemam takvih problema, za one loše mi žao žena koje su ih " dobile" a za one dobre drago mi da su našli nekog ko će ih voljeti kad već ja nisam mogla
    Slično ovako...

Takve informacije niti tražim niti dajem - ponekad me nađu slučajno. Za jednu osobu (stara ljubav iz mladosti, vidimo se na maturalnim večerima) mi je izuzetno drago da je u sretnom braku, pa ponekad popričamo o djeci, poslu i svakodnevnim stvarima ako se trefi prilika. Za druge me uopće ne zanima.

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    Baš vas sad čitam, sigurno nije lako kad se ne vjenčaš za svoju veliku ljubav iz mladosti - meni je ta velika ljubav mm, oni prije su mi samo teret bili, iako su neke veze trajale godinama - sam Bog zna zašto sam toliko izdržala!
    E,ovo kao da sam i sama pisala!

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj rosa prvotno napisa Vidi poruku
    E,ovo kao da sam i sama pisala!
    Potpisujem, baš sam ste me vratile u neka zaboravljena vremena
    Nisu ti bivši čuvari moga srca bili tako loši al za mene bi bili potpuni promašaj, hvala bogu da su sad sretni, nadam se!
    Svog čovjeka obožavam i nema dana da se ne podjetim da smo izabrali najbolje za nas.

Superman nasmijala si me do suza, a da prodaš svoju priču za scenarij sapunice?! "Žena koja je pomogla drugima da budu sretni"

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

duplić
    Posljednje uređivanje od rosa : 03.03.2011. at 09:33

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    Baš vas sad čitam, sigurno nije lako kad se ne vjenčaš za svoju veliku ljubav iz mladosti -
    pa i takvi brakovi pucaju, zar ne?
    a onda vrijeme odradi svoje, al vjerujem da te se dotakne ovakva neka vijest. i da to nije ništa neobično.

ja ovako ko i pinky, mila majko di mi je pamet bila

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    ja ovako ko i pinky, mila majko di mi je pamet bila
    Naježim se kad promislim samo, a kad ih vidim na ulici, mrak mi padne na oći, ali prestala sam se i zaustavljat i pričat s njima, eventualno rečem: Adio, i to je to. Neke sam imala kao FB prijatelje, sve sam to pobrisala.

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj Superman prvotno napisa Vidi poruku
    Moji svi bivši su se vrlo brzo nakon prekida veze oženili, a takav trenda nastavio je i bivši muž, s kojim sam provela 11 godina svog života i s kojim imam dijete... Taj je imao zakazan termin za vjenčanje prije nego li smo dobili sudsku presudu o razvodu braka.

ajmeee

ja sam čula da svaka žena u životu ima svog Mr. Big-a, ali rijetke su one koje s istim završe

e sad je li to istina ili ne ne znam
    Posljednje uređivanje od pirica : 03.03.2011. at 11:11

smedja avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj pirica prvotno napisa Vidi poruku
    ajmeee

ja sam čula da svaka žena u životu ima svog Mr. Big-a, ali rijetke su one koje s istim završe

e sad je li to istina ili ne ne znam
    Ne znam o tome o cemu pises, ali avatar ti je preeekrasan

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Superman prvotno napisa Vidi poruku

joj draga nemoj tako
    ja mislim da su tvoji bivši nakon raskida s tobom shvatili kakvu su grešku počinili pa su se morali brzo oženiti da te prebole

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •