Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 72 od 72

Tema: Ne želim u rađaonu s napadima panike!!!!

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011
    SZ HR bliže ravnici, a ravnica je u uvijek u srcu

Početno

Draga Eva Maria, u nadi lijepih vijesti i da sve prođe dobro ~~~~~~~~~~~~~~

anitak avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

samo sam ti došla dati podršku !

Arya avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Eva Maria, nadam se da ćeš nam uskoro javiti sretne divne vijesti!

ne bojim se ni boli poroda nego lošeg završetka. Ma svašta mi prolazi, od toga da beba ostane bez kisika, ma svašta, sramota me i napisat. Ko da ludim
    Točno razumijem kako se osjećaš... tako je i meni u zadnje vrijeme... Nije me strah bolova, trudova, ničeg što je prirodno vezano za porod.

Strah me samo ishoda... hoće li sve biti u redu s bebom i sa mnom. (Meni je beba na zadak pa je to pojačalo takve strahove jer znam da u bolnici i u našim okolnostima moj porod neće moći proći bez brojnih i velikih intervencija u slučaju vaginalnog poroda odnosno carskog reza.)
    Posljednje uređivanje od Arya : 05.03.2011. at 19:18

Eva Maria avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Cure, evo mene doma!
    Još je cervix nezrel, tvrd, nema trudova i zatvorena sam i poslali me kući..
    Hvala na podršci, mogu reći da sam nekako mirna išla jutros i čak vesela.
    Samo mi je u glavi bilo, danas ću grlit svoje malo pilence

Nisam čekala na red pa nisam ni stigla puno razmišljat, a na ctg-u sam se opustila slušajući otkucaje.
    Al MM je napravio valjda 10 km po hodniku bolnice. Blijed, imao probavne smetnje, zbilja neznam šta mu je danas. Evo i sad leži sav iscrpljen
    Previše mu se emocija i uzbuđenja nakupilo, a ja mu baš nemogu pomoć kad sam isto takva..
    Uglavnom, imala sam par jakih jakih trudova popodne, bili su nepravilni, al jako je boljelo (to dosad nisam osjetila), i počela sam drhtat, ponako izvana i iznutra (neznam kako da opišem) ko da vibrira svaka stanica u tijelu, bila blijeda i znojila se, dlanovi.katastrofa. I u glavi pritisak.
    Ajme, pa to nije od trudova, to je uzbuđenje, stres, panika..
    Reko, moram disat, smirit se, pa ako su stvarno trudovi ja ću se tamo onesvjestit. malo sam hodala, disala, sjedila.. pa nije tako bolilo.
    Onda sam legla i nekako zaspala. Probudila se nakon dobra 3 sata dubokog sna i sve je bilo u redu. Sad me malo hvataju kontrakcije al ne dajem im baš veliku pozornost.
    Zbilja, moram vježbat to disanje jer puno pomaže, još samo da misli mogu usmjerit u neke druge stvari, lako bi ja to prebrodila.
    Uh, jesam se raspisala,..
    Sad opet idem u kadu, jer mi puno pomaže, baš opuštena izađem i idem u krevet.. I jedna vruća kupka za mm-a potrebno mu je ..

Hajdi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Puno sreće Eva Maria!

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Hajdi prvotno napisa Vidi poruku
    Puno sreće Eva Maria!

X potpisujem

e i da lijepo je i jako dobro kad možeš zaspati navečer (a pogotovo nakon kupke), jer meni zadnjih mjesec dana nije uspjevalo, ja po par noći zaredom nisam spavala.... uhhh kad se samo sjetim
    ma bit će sve ok ne brini mislimo na tebe
    Posljednje uređivanje od Blekonja : 06.03.2011. at 00:01

Teica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Eva Maria, najbolje bi bilo da ti ništa ne misliš nego se samo opustiš i prepustiš - vidiš koliko nas je tu koji mislimo na tebe !

A ja ti stvarno ne pričam iz knjiga (iako bih, priznajem, voljela da nemam to iskustvo koje imam), trudnoću sam provela pod lijekovima (nažalost).

(To je bila prva tema koju sam otvorila na Rodi jer više nisam znala koga pitati.)

Ali, kad je porod krenuo, jedino u čemu sam bila je: porod

Sve drugo je jednostavno nestalo.

I zato ti kažem: bit će sve OK
    Posljednje uređivanje od Teica : 06.03.2011. at 00:37

Eva Maria avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

hvala cure na podršci!!
    Evo, fino sam se okupala i jurim u krevet dok sam još opuštena..
    Želim vam laku i ugodnu noć!!!

PUSE SVIMA

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Još čekamo

Eva Maria avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Napunili danas 41 tjedan

Sad samo šećemo, kupamo se i opuštamo ...
    i čekamo

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

od 38. do 42. tjedna je termin, dakle sve je ok
    samo opušteno

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

i dočekali ste Eva draga... sad i mi samo čekamo... a hvala na lijepom vremenu, pa ćemo i mi šetati

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Ajme cure, sad i mene hvata panika, danas me zvao dr. iz bolnice da se javim sutra u podne na UZV, CTG, amnioskopiju ako bude moguća (jer prošli tjedan zatvorena do kraja), i da se dogovorimo sve oko poroda i da obavezno ponesem torbu..
    pošto je beba veća i po zadnjem uzv-u mislim da će mi zaplanirati carski..
    dok sam primila tu informaciju, neka me euforija oplela, a pošto sam već dva puta po 5 dana bila u bolnici, i oba puta se bez bebice vratila kući, ne želim da se opet tako desi..

i eto sad se preznojavam (kašljem jer sam prehlađena), sva sam crvena, lice, ruke, noge... mjerila temp 37.0, mjerila tlak 112/78 puls 99, mjerila šečer 4.2.... hvata me nakon te euforije od jutros, sada jeza i panika... tata mi govori ajde kak su svi tak češ i ti, a mene sada opliće strah žešči.. još k tome sam išla po neke namirnice jer moji nitko nije mogao i grčila se u dućanu s onim kolicima, ženska mislila da ću se porodit...

uplašena sam sada, i nekako se osjećam podjeljeno.. znam da opet bezveze paničarim, ali

više me možda hvata panika da ću opet bez bebe doći doma, nego samog poroda... a da me strah boli, to vam ne mogu opisati

nemojte mi se smijati sada, opet sam sve našrotala, al šta ću, kad ste mi vi jedine koje mi možete reći neku suvislu

zeljana02 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj andynoa prvotno napisa Vidi poruku
    Ajme cure, sad i mene hvata panika, danas me zvao dr. iz bolnice da se javim sutra u podne na UZV, CTG, amnioskopiju ako bude moguća (jer prošli tjedan zatvorena do kraja), i da se dogovorimo sve oko poroda i da obavezno ponesem torbu..
    pošto je beba veća i po zadnjem uzv-u mislim da će mi zaplanirati carski..
    dok sam primila tu informaciju, neka me euforija oplela, a pošto sam već dva puta po 5 dana bila u bolnici, i oba puta se bez bebice vratila kući, ne želim da se opet tako desi..

i eto sad se preznojavam (kašljem jer sam prehlađena), sva sam crvena, lice, ruke, noge... mjerila temp 37.0, mjerila tlak 112/78 puls 99, mjerila šečer 4.2.... hvata me nakon te euforije od jutros, sada jeza i panika... tata mi govori ajde kak su svi tak češ i ti, a mene sada opliće strah žešči.. još k tome sam išla po neke namirnice jer moji nitko nije mogao i grčila se u dućanu s onim kolicima, ženska mislila da ću se porodit...

uplašena sam sada, i nekako se osjećam podjeljeno.. znam da opet bezveze paničarim, ali

više me možda hvata panika da ću opet bez bebe doći doma, nego samog poroda... a da me strah boli, to vam ne mogu opisati

nemojte mi se smijati sada, opet sam sve našrotala, al šta ću, kad ste mi vi jedine koje mi možete reći neku suvislu

treca sreca...ovoga puta ne varacs se bez Noice...

katarinam avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011
    610

Početno

Citiraj zeljana02 prvotno napisa Vidi poruku
    treca sreca...ovoga puta ne varacs se bez Noice...
    i ja vjerujem da će sve biti ok i da ćete se uskoro zajedno vratiti kući

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

andynoa samo pozitivno, pozitvno i pozitivno! jedva čekam da nam dođeš sa svojom pričom s poroda!

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
    andynoa samo pozitivno, pozitvno i pozitivno! jedva čekam da nam dođeš sa svojom pričom s poroda!
    koja će sigurno biti puna izljeva sad sam se otuširala, malo smirila, al opet se preznojavam... idem spavat

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Sve ce bit ok, pa normalno da te strah! Al ja se ipak nadam da neces ic na carski nego da ces dobit svoje trudove i imati brz i lagan prirodan porod nakon kojeg ces se jos brze oporaviti.
    Obavezno nam se javi sutra!

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
    Sve ce bit ok, pa normalno da te strah! Al ja se ipak nadam da neces ic na carski nego da ces dobit svoje trudove i imati brz i lagan prirodan porod nakon kojeg ces se jos brze oporaviti.
    ja ni sama više ne znam što ide prvo, čep, trudovi, vodenjak ili drugačije... vidit ćemo sve sutra šta kažu ovi tamo...nije me toliko panika poroda, koliko da će me opet vratit kući bez bebača, već sam stvarno psihički zbog toga uzj.......

sad se stalno prešetavam po katu, legnem, ne mogu ležat, uzela sam 2 mg normabela pa čekam da počne djelovat... baš sam si neka nervozna...

popušila sam u zadnja 2 sata 4 cigarete što nisam cijeli dan... uffffff...

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
    Potpisujem

Andynoa, uz tebe smo!
    Pokušaj prestati pušiti dok si još kod kuće, posebno ako se sutra vratiš nakon pregleda. Bit će ti puno teže kada se bebica rodi i kada možda nećeš stizati praviti "puš" pauze. Bit ćeš još nervoznija. Učini to za svoje i dobro svog djeteta.

Sretno!

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj SikaPika prvotno napisa Vidi poruku
    Potpisujem

Andynoa, uz tebe smo!
    Pokušaj prestati pušiti dok si još kod kuće, posebno ako se sutra vratiš nakon pregleda. Bit će ti puno teže kada se bebica rodi i kada možda nećeš stizati praviti "puš" pauze. Bit ćeš još nervoznija. Učini to za svoje i dobro svog djeteta.

Sretno!
    nastoj ozbiljno prestati, jer kad stignes doma, neces pusiti, em zbog bebaca em zbog dojenja... mislim da ce bit lakse ako nisi vec do sada prestala da sad se nekako potrudis prestati, jer lakse je dok si doma nego dok si u bolnici, samo ce ti stvarati dodatnu nervozu.
    ja sam na srecu uspila prestati cim sam ugledala + na testu... sad zapalim povremeno, kad se nadem s prijama na kavi, i stvarno nemam namjeru ponovno poceti pusiti kao nekad

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

ma ja popušim tri cigarete na dan, ovo jučer je bilo, žali Bože...
    i to većinom uz kavu ujutro, i nakon ručka, čisto onako da mi miriši..

nisam pušila u bolnici, bila jesam nervoznija, ali nisam tamo pušila jer se ne smije, iako su sestre rekle svim pušačima da idu dolje kod portira, al brate mili to je 40 stepenica, lako za nizbrdo, al uzbrdo

hvala vam curke na podršci.. evo nisam baš ni spavala nočas, sve nekako čudno se osjećam.. sad ću polako prekopat torbu, vidit dal je sve unutra, i leć i čekat dok dođu po mene s autom, jer mi ne daju da idem sama ..

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •