-
Draga u tvom potpisu vidim da si izgubila dvije bebice
Vjerujem da si u panici, i da ti je teško. Sve će biti dobro, ja sam sigurna - čim si ti doma, pustili te liječnici, ne bi se oni zezali da postoji realna, ma taman potencijalna opasnost. To je jedan dio stvari.
A drugi - ako ti je stvarno teško, ako si zabrinuta - odi liječniku. Ako se bojiš poroda - nek ti naprave carski rez. Osloni se na stručnost liječnika, jer ovdje nije stvar samo o tome da doživiš lijepi porod, prirodan i tako, nego da ti i beba budete dobro i zdravo. Ja sam rodila dvoje zdrave djece na carski rez, oporavila se, nije to kraj svijeta.
Nemoj sama ići kroz svoju muku. Liječnici sigurno znaju s čime se suočavaju majke koje su izgubile bebe. U napadu panike je vrlo teško mirno pristupiti rađaonici i svim procedurama. Ako ti je to preteško - a imaš pravo da ti je teško - savjetuj se s njima što i kako je najpametnije da što prije dobiješ svoje zlato u ruke
Napade panike rješava se kroz određeni period koji je sigurno dulji od par dana prije poroda, pa možda nije ni pametno da se sad tučeš po glavi jer se to dogodilo. Prihvati ih, razmisli što ti oni govore, prigrli ih skupa sa svojim drugim stanjem, i učini što možeš, ne što bi bilo idealno, najbolje, savršeno. I sve, sve će biti dobro! Za koji dan ćeš biti sretna majka s djetetom na rukama. 
Mislim na tebe, sretno!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma