Pokazuje rezultate 1 do 28 od 28

Tema: Zaba - minus i moratorij po kreditima

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    lisica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

ja ću samo čuđenje napisati, možda je svima tako a ja neupućena, naime ja sam na porodiljnom, malac ima 4 mj., za koji mjesec padam na 2 tisućice i kusur i jučer stiže sms da mi povećavaju minus na 13 000 i 400 ili 600kn! zar ne smanjuju minus kad si na komplikacijama i porodiljnom? nisam u minusu ali nema logike da mi ga sad povećaju. ili?

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj lisica prvotno napisa Vidi poruku
    ja ću samo čuđenje napisati, možda je svima tako a ja neupućena, naime ja sam na porodiljnom, malac ima 4 mj., za koji mjesec padam na 2 tisućice i kusur i jučer stiže sms da mi povećavaju minus na 13 000 i 400 ili 600kn! zar ne smanjuju minus kad si na komplikacijama i porodiljnom? nisam u minusu ali nema logike da mi ga sad povećaju. ili?
    Misnu se određuje prema primanjima na tekući račun, a ne prema tome jsi ti na porodiljnom ili nisi...
    Dakle, dolazi ti porodiljna naknada koja je ista kao što je bila plaća i nema razloga da ti se minus smanji ako si uredan klijent.
    Smanjit će ti se sljedeći put kada uplate budu one manje od 2600kn. Jer gleda se prosjek priljeva po računu...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •