Pokazuje rezultate 1 do 28 od 28

Tema: Zaba - minus i moratorij po kreditima

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ncimpiric - ako sam shvatila dobro ili iskeširaš tih 3% ili ti se to pripisuje glavnici i na to još onda obračuna kamata koja je preko 7.5%. Dakle ili iskeširam ili još na tih 1200 platim kamatu. Da, ne moram iskeširati, mogu prebaciti s deviznog na tekući...

Ti nikoga ne siliš ali ne daješ potpune informacije, stvar marketinga. A kako si zaposlenica zabe onda za tebe vrijede drugačiji uvjeti i za moratorij i za kredit. Znam s kakvom kamatom je moja prijateljica koja radi u zabi dobila stambeni kredit za vikendicu a s kakvim sam ja.

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Citiraj pituljica prvotno napisa Vidi poruku
    ncimpiric - ako sam shvatila dobro ili iskeširaš tih 3% ili ti se to pripisuje glavnici i na to još onda obračuna kamata koja je preko 7.5%. Dakle ili iskeširam ili još na tih 1200 platim kamatu. Da, ne moram iskeširati, mogu prebaciti s deviznog na tekući...

Ti nikoga ne siliš ali ne daješ potpune informacije, stvar marketinga. A kako si zaposlenica zabe onda za tebe vrijede drugačiji uvjeti i za moratorij i za kredit. Znam s kakvom kamatom je moja prijateljica koja radi u zabi dobila stambeni kredit za vikendicu a s kakvim sam ja.
    Dakle, kao prvo, nedajem krive informacije niti nepotpune,dapače otvorila sam ovu temu kako bih pomogla ljudima koji nevide drugog načina da ostanu sa svojim djetetom drugih 6 mjeseci doma ( kao ja naprimjer). Kao drugo, kredit je podigao moj suprug nekoliko godina prije nego što sam ja postala djelatnik banke i imam iste uvjete i po kamati i po moratoriju kao i ti. Kamata mi iznosi 6,75% godišnje ukoliko te zanima a ako se odlučim za moratorij, odlučit ću se za naknadu. Nažalost živimo u državi u kojoj si svako da prava da te opere - sory,ali postavljanje ovog topica je bilo čisto informativno za sve one koji neznaju jer nigdje na vratima niti jedne banke nepiše da trudnice imaju pravo na moratorij i što moraju učiniti da ga ostvare. Opet ponavljam, ukoliko te neinteresira takvo nešto, nemoj me napadati nego preskoči ovakve teme.Jelka - neznam zašto ti je kolegica nametnula obavezu uzimanja lepeze, ali nisi u obvezi napraviti takvo nešto. I ne predstavljam topic kao nešto korisno, ali opet kažem, meni je to vjerovatno jedini način da ostanem doma 12 mjeseci, a vjerujem da nas nažalost ima još takvih.

Eto, povlačim se iako sam uistinu imala najbočje namjere jer vidim da majke postavljaju razna pitanja i samo sam htjela pomoći. Nažalost ponavljam!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •